[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Bine, acum lansez un submarin ... dupa aia imi mut trupshorul gingas.
Plasa de dus pusa pe rama.
image
In harnicia mea mai aveam un pic si spalam si skimmerul, bine ca m-am impiedicat de niste clatite... Acu' mai am sa pun lampizdutza
Ma scuzati ca va spamez,gen sunt entuziasmat
S-a lasat cu mui...si i-am luat lu ala mic niste hainutze de la Romarta
image
image
image
Am luat boss citeste mai in urma, profulele alea 2 pe care sta radiatorul au un cant la fix
O vedere de ansamblu, am facut-o la tara in timp ce se facea un gratarel cu mici
image
E un schelet, sta peste acvariu, partea de joa e plasa pt pesti, partea de sus e lampa, de jur imprejur o sa fie lemn prins peste el, sau ceva.
Te lamuresc eu cu ce TREBUIE sa faci.
1. Latimea o faci in asa fel incat sa-ti incapa un skimmer, in cazul tau sa gasesti un skimmer care sa aiba amprenta 20cm/ceva.
2. Compartimentezi camera skimmerului ca sa ai nivel stabil de apa in skimmer.
3. Calculezi inaltimea astfel incat atunci cand e in functiune sa ai deasupra un volum care sa preia apa din circuit cand il opresti.

Restul e cancan,poti sa le pui cum vrei atata timp cat trece apa prin ele si nu peste/ pe langa ele.
Adica gaseste intai un skimmer ca nu o sa pui mizeria aia de acu...
Lampa e radiatorul ala care sta peste profile
Am beshit asa ceva, imi permite sa pun o plasa ca sa nu faca pejtii surf pe covor, sa pun un geam de 3 sau 4 pentru a proteja ledurile de apa, sa atasez ventilatoare, sa o imbrac in ce material o sa vrea pavelescu As putea sa maschez si suruburile, se regleaza si pe inaltime in functie de ce suruburi pui, se demonteaza usor, poti sa iei lampa fara sa iei plasa, etc.
image image
La inceput de cuvant se foloseste i.
Il cumperi, il verifici, in apa.
Bre, eu sunt de parere ca daca si cu parca strangem din buci la anu facem de 60/45/45. Adica eu ii aloc buget si timp deja
Cul, ii dai mancare speciala ceva astuia?
Sau facem cum am zis la inceput un 60/45/45, da' vb tu la pepika
Ii ajung 35cm la 70cm lungime si trebuie sa aiba minim 1 despartitura ca sa ai nivelul stabil in camera skimmerului.
Grasule, de ce nu faci upgrade in sensul ca aduci fostul meu sump ala de 45/45/45 si-l pui ca display, ca la ala poti sa-i faci cum vrei tu in spate beananimal/overflow/plm.
Si denerlu il scoti la vanzare ca e de firma si face bani,gen.
Pai ce-ai facut maestre?
Daca vrei sa dormi linistit si uscat factorul ar trebui sa fie 4. Scazi din inaltime sau adaugi la grosimea sticlei sa creasca factorul.
Na' uite acu' am alta grija, mi-l manca pejtii pe Cristian
De fapt ce prostii vorbesc, daca a scapat Koala nemancat de Suri ...
Un desen cu ce vrei sa faci ar ajuta, ca eu sincer nu-mi dau seama. Ca idee nu ar trebui sa lipesti nimic de flansele alea ca sa poti sa le demontezi/modifici.
Trec boss, poate gasesti un vas de ATO cu gravitatie pus pe polita de sus cand te intorci, ca mi-e lene sa-mi comand pompa d-aia )))))))))))))))))
Da ma, pai cu cat mai putine chestii in miscare si comandate cu atat mai bine. Pe principiul prostului.
In alta ordine de idei tre sa fac un schimb de apa azi, insa plec in weekend de acasa si l-as lasa pe luni (dau vina pe asta ca sa nu zic ca mi-e lene). Ca daca ma apuc de schimbat apa tre sa ma apuc sa pun si pad sub sump si plm.
La fel si cu bidonul bagat in dulap, tre sa ma apuc sa tai polite, corniere, pelemeuri.

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: