[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Am luat o galeata de 25kg care mi-ar ajunge pentru 750l, adica vreun an jumate
Daca aveti nevoi mai marunte gen 1-10kg pretul la care sunt dispus sa ma despart de ea este de 15lei/kg De la 10-25kg va cumparati voi direct o galeata
Seci cum il faci?
Pai mai bine va faceti tavitze in loc de bazine
Nu e vorba de ce-ti place tie, e vorba de cum e mai bine.
E mic la 35 mai bine 60/45/45 (nu l-am infipt, eu doar il invart ... hai, care dai cu sare? )
Pai trei, Luca si Matei
Pe ala mic chiar nu-l vad, de la inceput statea printre pietre, nu alerga ca bezmeticii astia prin bazin, acu nu stiu daca l-au hacuit astia, daca a murit de moarte naturala sau daca pur si simplu e un ninja care se pierde in peisaj si nu iese nici cand le dau sfertu de cub de artemie Aseara era intr-o scorbura, se uita cum zboara artemia aia pe langa el.

O sa vreau sa iau si un cleaner shrimp (Lysmata Amboinensis) sau Jaques cum e cunoscut printre prieteni si problema e ca e 100lei nu 5 ... Acu nu stiu cum o sa se inteleaga cu astialalti, la batvelescu in borcan Jaques al lui e rege, fura mancarea la pesti - azi luase tot cubul congelat si fugea cu el prin acvariu
Omori lumina si or sa moara probabil ca nu mai fac fotosinteza (daca nu ai fosfati si nitrati in apa).
sau
Dai lumina blada si or sa moara cand nu or sa mai aiba fosfati si nitrati in apa
sau
Pui o macro alga rosie MARE si MULTA care o sa consume fosfatii si nitratii in locul astora si astfel astea or sa moara de foame.

Eu as merge pe varianta cu alga rosie ca sa te bag la cheltuieli nu, serios, pe termen lung e mai bine cu alga rosie care arata bine si care se rupe usor decat cu mazga d-asta verde
Copepode nu serveste? Chiar nu se gasesc la noi?
Ala care era beat era al 4-lea, e mancat de mult
Ai luat-o razna prietene.
Din cei 4 creveti au mai ramaa doar 3,Luca si Matei ca pe ala mic nu-l mai banghesc (statea printre pietre)
anchor coral
Senzorii magnetici n-ar trebui sa se blocheze decat in cazuri majore, gen melc bagat cumva pe acolo. Ca se duce dracu releul reed din el asta e alta poveste.
Salut, din ce am vazut pe net, niste nenici pastrau apa in niste bidoane destul de mari, insa o agitau in permanenta cu o pompa de valuri. Daca nu se evapora n-are ce proprietati sa-si schimbe.
Poti face si teste, acum la preparare si pe urma regulat la 1 saptamana, sa vezi schimbarile si aia e ...
Eu mi-am luat fitinguri si pt teava de 20 si pentru 25, acu plm, vedem ce iese.
O sa incerc bre si cu alea libere.
Ce-a patit asta mic de s-a inrosit?
Vreau sa scap de locline ca menerveaza. Am facut asa ceva, cum continui de aici? Ii fac gauri ca la un spraybar, il despic pe mijloc pe toata lungimea?
image
kirucd-san si-a imprumutat parmetrul la juma de forum.
r_o_n_i-san m-a sunat mereu sa ma ajute cu transportul de prin alte parti ale tarii.
Cel despre care nu se scrie aici, cristi-san ionescu a sarit cu lampa instant.
Si mai sunt, dar inca fac un cacutz si tre sa fiu concentrat

Ideea era ca mana de la mana furam corali pe datorie
Ar trebui sa reziste vreo 1-2 zile. Sa le asiguri si niste oxigen, sa mai desfaci capacele din cand in cand.
Sa-ti iei bani cash la tine

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: