[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdan94
Forum Index » Profile for bogdan94 » Messages posted by bogdan94
Eu zic ca de vina ar fi si lumina, 840 nu e printre cele mai recomandate pentru plante.
Eu zic ca nu e planta de acvariu, cred ca am intalnit si eu ceva asemanator intr-un pet-shop.
Si eu tin pastravi in doua bazine de 5-6mc(nu stiu exact) fara filtru, dar apa curge in permanenta de la robinet sau din pamant scoasa cu un hidrofor. Debitul nu e foarte mare, dar nu au fost niciodata probleme.
Nu-ti mananca nimic, stai linistit, ai sa vezi cat e de mica o capcana din aceea, ca nu incape un pui de crevete nici cum, poate doar fortat
In forma submersa nu prezinta nici un pericol pentru puii de creveti.
In forma emersa era faza cu mancatul insectelor.
Am intelesc, multumesc.

PS: E singura in tara?
Nu aveti o poza cu microsorumul rosu? Cum arata de fapt? Toate frunzele au o nuanta rosie/portocalie sau doar cele noi?

Multumesc.

Edit: Am uitat de poza de pe prima pagina. Arata ca acolo, nu?
Daca imi este permis, as vrea sa-mi spun si eu parerea aici

Deci, tot respectul pentru cei publicati in revista si pentru toti care au muncit sa se ajunga la acest nivel si nu numai, plus celelalte chestii facute pe care le-ati enumarat mai sus(interviuri, traduceri, importuri etc)
De asemenea tot respectul pentru cei care au muncit la infiintarea AAR si a concursului de anul acesta.
Nu stiu care este cauza conflictelor dintre cele doua tabere, dar este foarte neplacut ca o mana de oameni care impart aceeasi pasine sa fie impartiti intre ei asa... smilie ...
Nu mi s-a parut corect faptul ca ati inceput sa va legati de AAR aici, dar nici @asociatul nu trebuia sa comenteze asa in legatura cu revista, chiar e o revista de valoare.
E chiar pacat ca acvaristica e la un nivel foarte scazut in Romania si nu putem fi toti uniti...

Daca postul meu a deranjat imi cer scuze si il voi sterge daca v-a fi cazul.
Inca odata tot respectul pentru toti cei care ati reusit sa ridicati un pic acvaristica in Romania, indiferent de ce parte ati fi.
Pff, daca toate incercarile mele ar fi macar la jumatate din ce ai realizat tu...
Felicitari, e foarte frumos.
Cu placere, si multumesc pentru compliment
Parca are marginile zimtate, daca da, cred ca este Proserpinaca palustris, varianta emersa.
Si eu zic ca e ludwigia, dar e in varianta emers, cel putin seamana cu ce aveam eu pe balcon.
Foarte frumos acvariul tau. Felicitari.
Sa in intreb, in poza doi, deasupra mossului ai o planta cu frunze un pic galbene, ce e aia?
Mersi.
Hai ca nu e asa complicat sa faci una, eu am facut-o pe a mea la 14 ani si inca tine, de 2 ani, am mai modificat-o eu pe parcurs, dar furtunul infipt in dop e acelasi
Si daca vrei sa nu dai banii nici pe difuzor, fa unul din lemn de tei, cauti pe net despre el(lime wood diffuser) si ai sa fii surprins de rezultate, sau folosesti un filtru de tigara pe care il schimbi periodic.
Per ansamblu acvariul este extraordinar, probabil e visul oricarui acvarist si mi+as dori foarte mult sa am si eu asa ceva.
Legat de pesti, imi place doar arowana, restul mi se par prea fiorosi, mult mai bune ideiile voastre cu scalari, pesti de banc si cory.
Ce frumos ar fi sa ai cateva zeci de perechi de scalari, ai vedea zilnic depuneri si lupte pentru teritoriu.
Sa mai ai vre-o 3 bancuri de cateva sute de pesti de diferite specii(neoni, rasbora, rummy nose) si pe jos un banc urias de cory panda.
In timp ce urmaream filmul mi-au trecut prin cap o multime de idei si inca un posibil proiect pentru viitorul foarte indepartat =))
Oricum, avantajul major pentru un astfel de acvariu este faptul ca tot timpul il poti transforma in piscina, daca te saturi de acvaristica
Nu se pot amesteca, le strici pe amandoua in felul asta, singura solutie e sa le pui separat.
Prima poza imi place cel mai mult, pe ce sunt crescute staurogynele?
Tu cred ca esti tata mossurilor autohtone.
Frumos acvariu ai, imi place asa salbatic...
O noua poza, probabil ultima cu aceasta forma:
image

L-am pus asa pentru ca inca e pui si nu aveam cum sa o incadrez altfel in peisaj, o mai tin o perioada acolo si vad cum se descurca, daca nu merge, o mut din nou in substrat.

Forum Index » Profile for bogdan94 » Messages posted by bogdan94
Go to: