Message |
|
Super arata acum ca ai facut o poza clara, data viitoare cand vrei sa faci o poza, tunde hz un pic sub luciul apei, ar arata mult mai bine....
|
 |
|
Eu am bagat SAE in acvariu cand aveam staghorn, dupa ce au terminat algele mi-au mancat tot mossul....
|
 |
|
Dar discusii nu se iau de neoni?
|
 |
|
Hai sa te intreb, cand faci replantari, nu ti se tulbura apa?
|
 |
|
wow.....cel mai adevarat acvariu care l-am vazut in ultima vreme....
Felicitari....
Ce substart ai, Aquabasis PLus? Schema de fertilizare e ferropol si ferropol 24...?
|
 |
|
Plasa aia de constructii nu merge, am incercat eu si cand am vrut sa o cos toata s-a desfacut... 
|
 |
|
|
 |
|
Si de Hydro Prime ?? Ce ai auzit ?
|
 |
|
Daca tot suntem la canistre, ce parere aveti de cele din gama Hydro Prime 10, 20, 30....?
Ma cam bate gandul sa iau una din asta...
Si astea curg, se strica ceva repede la ele, orice defect au, astept sa-mi spune-ti...
|
 |
|
alef0 zicea ca regreseaza ei, daca ar face cum am zis ar grabii procesul...
|
 |
|
Daca muti plantele din carantina in alt acvariu, tot carantina si pe ei ii lasi in acel acvariu sau ii arunci....
Muti doar plantele fara apa...apa pui alta prospata...
|
 |
|
Legat de didiplis, eu cat am fost plecat la mare nu a fertilizat nimeni, si cand m-am intors ludwigia era mai rosie ca niciodata....lucru care nici eu nu mi-l explic...
|
 |
|
Pai nu zice nimeni, dar osram sunt specializati in asa ceva si ma face sa cred ca sunt mai buni ca philips....oricum diferenta intre neoane nu cred ca este, poate la durata de functionare....sau mai stiu eu ce...
|
 |
|
Se zice ca osram sunt mai bune...
|
 |
|
un filtru intern cu capu in jos....si sitele iesite pe jumatatea afara....
|
 |
|
Acvariul e frumos.
Dar totusi unde sunt zebrele...?
|
 |
|
exista sanitari care respira aer atmosferic, daca se ridica la suprafata sa respire nu inseamna neaparat ca se sufoca, depinde si ce sanitar e....
|
 |
|
Asta de la birou e cel mai adevarat... 
|
 |
|
si alte detalii despre acvariu nu dati nici unul?
lumina? co2? fertilizanti?...
|
 |
|
si daca uita de el in priza risca sa-si fiarba pestii?
|
 |
|