Message |
|
Am si eu aceasta planta de multa vreme, dar am tinut-o in umbra si nu i-am dat foarte multa atentie, acum am scos-o la lumina, dar nu in substrat, e prinsa intre fernuri chiar la suprafata, credeti ca are ceva sanse sa creasca? Pe viitor as vrea sa infloreasca si sa-i recoltez cumva semintele inainte sa cada in apa, vrea sa experimentez cate ceva cu ele. 
|
 |
|
Frumoase poze, multumesc. 
|
 |
|
Foarte frumos, dar o sa arate mult mai bine dupa ce cresc staurogynele
Si as avea o intrebare, care e ala giant moss?
|
 |
|
Poate e prea cald, si eu aveam HC pe baclon si a mers bine, dar de cand l-am mutat sub capac toate frunzele de la baza s-au ingalbenit.
|
 |
|
Frumos acvariul, dar sa te intreb: ce ai in paharele acelea de la suprata apei? Plante emers cumva? 
|
 |
|
Eu nu vad poza 
|
 |
|
Am incercat asa, nu arata deloc bine, cel putin mie nu imi place, cu un cearceaf arata mai bine, apar mai multe nuante de alb pe el, mai deshis sus si mai inchis in partea de jos.
Edit:
Inca ceva, sper sa nu te superi, mi se pare ca ai pus prea multe crengi, sunt prea aglomerate, cel putin in partea dreapta. Daca ai putea ridica cateva sa iasa din tufa prin partea de sus, cred ca ar fi mult mai bine. 
|
 |
|
Arata mult mai bine acum.
Legat de fundal, si eu sunt in aceeasi dilema, vreau alb, dar nu am acum timp sa vopesc ceva material sa-l pun in spate, si m-am gandit sa pun un cearceaf. Ce zici, nu are merge?
|
 |
|
Care pietre calcaroase ?
Au disparut chiar la inceput, dupa ce am primit acele sfaturi, acum sunt altele in loc, care oricum nu se vad
|
 |
|
Multumesc.
PS: M-am gandit sa-i pun in spate un cearceaf alb, apa pare mai curata fara acel background negru.
|
 |
|
Update:
Am luat vechiul background pentru ca pun altul, tot negru, dar nu am avut timp de el, sa ma scuzati de echipamente, nu vreau sa fie o poza de concurs, vreau doar sa va arat ce se mai intampla, pentru ca vor avea loc modificari majore.
Deci:
Uploaded with ImageShack.us
Pareri ?
Multumesc.
|
 |
|
Pai sunt vechi, eu as fi vrut ceva mai recent 
|
 |
|
Dar o poza cu acvariul, nu aveti ? 
|
 |
|
Foarte interesante aceste "flori" si eu am avut la java moss, dar submers si nu erau decat 2.
Mossul pluteste in apa sau e prins pe ceva lemn ?
|
 |
|
Si rugina aia se baga in substrat? Ajuta cu ceva? Asa as putea aduna si eu destula, dar numai din asta mai impura, prin electroliza nu am de gand sa incerc, am citit pe undeva cum se face si nu am timp de ea.
|
 |
|
Acesta e topicul omului, poate stie cineva sa-mi spuna si ce e cu acel "home made Fe"
http://www.aquascapingworld.com/forum/aspiring-aquascapers/3151-my-first-garden.html
Multumesc mult si sper sa nu fie vre-o problema cu postarea linkului. 
|
 |
|
Daca vrei sa folosesti neoane, cel mai bine ar fi sa folosesti Osram Fluora, sunt neoane horticole, speciale pentru asa ceva.
|
 |
|
Am o intrebare, acea pelia s-a acomodat in acvariu? Stiu si eu un loc unde este destula, doar ca apa care curge pe ea e destul de rece, deci nu cred ca as putea sa o tin, dar poate tu ai reusit 
|
 |
|
Va multumesc si chiar va doresc ca si dvs. sa ajungeti acolo, chiar daca nu acum, poate cu alta ocazie. Ca si preminat la ADA nu stiu ce sa zic, nici la participare nu ma gandesc.
Inca ceva, acel "clover" este Marsilea emersa?
|
 |
|
Foarte frumos, dar sa va intreb, o sa mergeti la Niigata ?  Galeria de acolo cred ca este extraordinara, e locul in care mi-as dori cel mai mult sa ajung.
|
 |
|