[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare despre un anubias posibil variegat  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Claudia1
Unripe member

IP:

Am posibilitatea sa cumpar o planta Anubias Nana, despre care vinzatorul zice ca e variegata, varietatea galbena cu verde. Eu insa am niste dubii referitoare la ea. Are vreo 9-10 frunze. Frunzele mai batrine sint aproape albe complet, au doar niste firisoare verzi pe ele. Frunzele tinere (vreo 3-4) sint verzi complet si par crescute un pic chinuit. La anubiasul meu verde, frunzele noi sint ca niste mici sulite, cresc drept in sus pina cind se desfac. Ce mi se mai pare ciudat e faptul ca frunzele nu par zdravene, si grosute ca la un anubias nana verde, ci subtiri, cam ca hirtia. Voi ce parere aveti? E posibil ca planta sa fi fost crescuta intentionat in absenta vreunor nutrienti, ca sa se decoloreze? Ar putea fi vreo varietate de Anubias, alta decit nana, cu frunze nu asa groase?

Ideea e ca am intrat intr-o doara azi intr-un magazin Animax, am discutat cu vinzatorul, si cind i-am pomenit de anubias variegat, a zis ca poate sa-mi aduca la comanda, la pretul de 50 ron. Si pina seara avea planta...

Ce parere aveti?

Va multumesc mult pentru ajutor.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Claudia1 wrote:Am posibilitatea sa cumpar o planta Anubias Nana, despre care vinzatorul zice ca e variegata, varietatea galbena cu verde. Eu insa am niste dubii referitoare la ea. Are vreo 9-10 frunze. Frunzele mai batrine sint aproape albe complet, au doar niste firisoare verzi pe ele. Frunzele tinere (vreo 3-4) sint verzi complet si par crescute un pic chinuit.

Ciudat, Anubiasu' meu "alb" face frunzele tinere albe si se mai inverzesc (nu complet) pe masura ce imbatrinesc. Nu poti merge sa faci o poza? S-o vedem si noi, pe mine m-ai facut curios.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Claudiavis
Junior member

IP:

No, sa stii ca ma duc sa fac o poza, ca deja enigma se adinceste . By the way, eu sint si Claudia1, imi uitasem parola si in graba mi-am facut alt cont.
bogdan94
Member

IP:

Eu zic ca nu e planta de acvariu, cred ca am intalnit si eu ceva asemanator intr-un pet-shop.
[WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Claudiavis wrote:No, sa stii ca ma duc sa fac o poza, ca deja enigma se adinceste . By the way, eu sint si Claudia1, imi uitasem parola si in graba mi-am facut alt cont.

Abia astept poza , sper sa-ti dea voie sa faci.
Cind mai uiti parola cere unui admin sa-ti dea alta nou-nouta. Dezactivez eu contu' nou.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: