[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Carbone wrote:La mine tomatosu nu pune botu pe xenia. A venit o bucata mica pe un SPS cred si acum am doua pietre acoperite cu nenorocirea asta de xenia
Putem face un deal:iti dau tomentosus-ul meu care rupe tot in materie de xenia,imprumut sau definitiv si tu cand ai sa bagi ciorpacu` sa il prinzi ai sa rupi cate ceva de pe la tine?
Garantat te scap de xenia
Poate cineva sa imi zice ce-i asta?pare un crab dar...o fi safe?
Are camm 0.5-1cm si ciuguleste de pe mileopora mea ;(
image
Saracu` de tine...mi se rupe inima,cand vad ce seara grea ai avut..)
Nu ma intereseaza ce zice unul,ce zice altul.Stau linistit si usor ,usor cand va fi momentul am sa fiu primul!:p
Cred ca ai putea sa pui in acvariu niste pesti mult mai spectaculosi decat chelmonu` ala urat..Daca vrei iti pot sugera eu cativa,dar stiu ca te descurci si singur.Mai mult:ma ofer sa te scap eu de uratenia aia..
Acu` ce facem,tre` sa ma inscriu la concurs,nu?
Mai baieti....
Vad ca faceti lucruri serioase acolo...am sa imi programez si eu o iesire,mi-ati facut pofta.De pescuit nu de gratar.;)
Up.
La cat sunt de ieftine refractometrele nu merita altceva luat in calcul.
ia invita-ma si pe mine poate imi vine si mie cheful
super treaba!
Cred ca asta e singura varianta.Acum..are cineva o undita,caci altfel nu cred ca pun mana pe el.
Cand am ajuns acasa de la serviciu l-am vazut prins si el in pompa.Inca nu era decedat dar i-am curmat eu suferinta.A fost tinut la respect,cam mult timp,zic eu.Dreaq ala de flavescens.....
Nu cred ca vine cu vre-un sigiliu,si da,difera de la un producator la altul cantitatea care trebuie sa o dizolvi.Citeste pe ambalaj.
Aseara aruncai si foxu`.....mama lui de lamaita..
Astept variantele.. ;)
Si eu sunt interesat...
Categoric!
Poti pune doar pe fata si laturile care se vad,ca sa mai economisesti..
Am observat in ultimul timp la coralii verzi ca parca se inalbesc,desi sunt deschisi.Poate fi de la prea multa lumina sau prea multe chimicale?

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: