Message |
|
|
 |
|
Poate cineva sa imi zice ce-i asta?pare un crab dar...o fi safe?
Are camm 0.5-1cm si ciuguleste de pe mileopora mea ;(

|
 |
|
Saracu` de tine...mi se rupe inima,cand vad ce seara grea ai avut..  )
|
 |
|
Nu ma intereseaza ce zice unul,ce zice altul.Stau linistit si usor ,usor cand va fi momentul am sa fiu primul!:p
|
 |
|
Cred ca ai putea sa pui in acvariu niste pesti mult mai spectaculosi decat chelmonu` ala urat..Daca vrei iti pot sugera eu cativa,dar stiu ca te descurci si singur.Mai mult:ma ofer sa te scap eu de uratenia aia.. 
|
 |
|
Acu` ce facem,tre` sa ma inscriu la concurs,nu?
|
 |
|
Mai baieti....
|
 |
|
Vad ca faceti lucruri serioase acolo...am sa imi programez si eu o iesire,mi-ati facut pofta.De pescuit nu de gratar.;)
|
 |
|
Up.
|
 |
|
La cat sunt de ieftine refractometrele nu merita altceva luat in calcul.
|
 |
|
ia invita-ma si pe mine poate imi vine si mie cheful 
|
 |
|
super treaba!
|
 |
|
Cred ca asta e singura varianta.Acum..are cineva o undita,caci altfel nu cred ca pun mana pe el.
|
 |
|
Cand am ajuns acasa de la serviciu l-am vazut prins si el in pompa.Inca nu era decedat dar i-am curmat eu suferinta.A fost tinut la respect,cam mult timp,zic eu.Dreaq ala de flavescens.....
|
 |
|
Nu cred ca vine cu vre-un sigiliu,si da,difera de la un producator la altul cantitatea care trebuie sa o dizolvi.Citeste pe ambalaj.
|
 |
|
Aseara aruncai si foxu`.....mama lui de lamaita..
|
 |
|
Astept variantele.. ;)
|
 |
|
Si eu sunt interesat...
|
 |
|
Categoric!
Poti pune doar pe fata si laturile care se vad,ca sa mai economisesti..
|
 |
|
Am observat in ultimul timp la coralii verzi ca parca se inalbesc,desi sunt deschisi.Poate fi de la prea multa lumina sau prea multe chimicale?
|
 |
|