Message |
|
Mai am prin casa si doua ozonizatoare pe care le pot schimba cu chestii diferite...
|
 |
|
Cum reusesti sa tii culorile astea la corali,ce tip de sare folosesti?
|
 |
|
Trebuie doar sa vina "femeia de serviciu" si apoi sa chem un fotograf.
|
 |
|
Cleanerul s-a dus,cel mai probabil,de batranete dar chelmonul...chiar nu stiu.Inainte sa plec ma surprindea cum se batea la hrana cu ceilalti,asa de bine era.Las` ca nu ma dau eu asa batut,trag eu o fuga pana la Ricardo ....  )
|
 |
|
Ca sa fie treaba buna,cat am fost in concediu am ramas fara cleaner si fara chelmon....si abia il dresasem sa manace orice 
|
 |
|
Profesore,da poze?!
|
 |
|
Nu cred ca xanturumul se potriveste la bazinul tau...iar sta mult mai bine la mine ;)
|
 |
|
Citind,din nou anuntul,imi dau seama ca nu poate fi decat Razvan,deci Bucuresti.
|
 |
|
Din ce zona esti,ca nu e trecut ...
|
 |
|
Sa va fie e bine!!!
|
 |
|
Tot cu indiferenta am tratat si atunci cand intr-o dimineata am observat ca cutia externa a BA s-a dezlipit peste noapte...  )
|
 |
|
Deci nu toti sunt in vacanta... ;)
|
 |
|
Tratate cu indiferenta problemele s-au mai calmat.Ich -ul a disparut si vad ca nici nu se mai inteapa pestii intre ei.Totul pare ok,mai putin bubble alge,inca lupt cu ele.
|
 |
|
Suficiente pietre,zic `io..
|
 |
|
Inca mai are cateva puncte de ich si nu l-am mai vazut sa manance congelate dar,pare ok si sigur ciuguleste el ceva de prin bazin.Si flavescensul parca l-a mai slabit...
|
 |
|
Astazi cand am aruncat un ochi prin acvariu am identificat ceva probleme:chelmonul meu are ceva ich..oare sa mai astept sau sa il tratez cu ceva?
|
 |
|
Inca in viata...
|
 |
|
Am vazut ca mananca artemia.Sa vedem cum trece peste prima saptamana impreuna cu lamaita...
|
 |
|
In seara asta au intrat in acvariu un chelmon si un fox.sa vedem cum trec peste weekend.  )
|
 |
|
Zsido wrote:Din pacate in bazinul meu treaba nu e prea roz  in ultima vreme mi-au mers lucrurile ca naiba si din pacate nici bazinului nu i-am dat prea multa atentie....
Luni seara cand am ajuns acasa si am vazut corali ca nu sunt hidratati am zis hai sa ma apuc sa fac niste teste ca ceva nu e in regula
NO3-25
Ca-360
Mg-1100
Kh-5,2
Po4-testul salifert zice ca e ok,dar in seara asta am sa fac si un test cu hanna
Dupa testele facute am facut un schimb de apa si am preparat prafuri pentru cresterea treptata a kh-ului si calciului.
Dupa ce isi vor reveni corali am in plan sa imi construiesc un alt sump deoarece asta pe care il am nu e de nici o treaba, dimineata cand m-am trezit m-am dus sa dau o geana la bazin ca tot omul iar surpriza neplacuta a fost sa imi vad flavescensul mort....fuck....  sigura bucurie legata de bazin e ca nu mai am aiptasia
Ricardo tot incerc sa il prind pe nemernicul de salarias dar nici cum nu reusesc.
tre` sa vezi cauza no3 ala ridicat,cu restul stii tu ce ai de facut...
|
 |
|