| Message |
|
|
multumesc pentru raspunsuri,
aseara pe la 2 noaptea m-am uitat in acvariu si am surprins pestii plutiind nemiscati cam la 5 centimetri deasupra substratului.probabil ca dormeau... 
|
 |
|
|
|
stiu ca pentru multi aceasta intrebare pare sa fie una stupida dar, as dori si eu sa aflu daca dorm si cum dorm pestii?
chiar daca este noapte si ma uit la acvariu cu toate luminile stinse tot mai vad miscari ale pestilor, cum dorm pestii?
multumesc
|
 |
|
|
roby wrote:aici vedeti cea mai reusita poza cu acvariul meu..

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
am tot citit acest topic si am incercat sa fac tot felul de setari la apratul meu deigital,dar tot nu reusesc sa fac poze clare ,am un aparat CANON A710S ,daca sint pe acest forum posesori de canon va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.... 
|
 |
|
|
|
am o intrebare despre substrat,se poate amesteca substrat de firma cu pietris si folosit inpreuna ?
multumesc
|
 |
|
|
|
inca nu a facut nici o schimbare deoarece doresc sa fac un cap nou n care sa pot incorpora mai multe neoane ,oricum mi-ar face placere sa vad diverse acvarii de aceste dimensiuni.
|
 |
|
|
|
ok , multumesc
deci in acvariu am
-in partea dreapta :ALTERNANTHERA LILACINA
-pe mijloc in decor :CRYPTOCORYNE AXELRODI
-si in partea stinga: ELODEA DENSA
multumesc pentru link
teperatura apei 27-29 de grade ferilizantul folosit "florena" de la serra
|
 |
|
|
nu mai gasesc unde era link-ul cu numele plantelor  ca eu nu le stiu numele 
|
 |
|
|
am incercat fertilizanti lichizi...si tot degeaba  ,am sa incerc sa cumpar un substrat de firma poate asta o sa ajute....oricum ce pesti ar merge in acest acvariu?un cird de 20 de neoni ?si ce as putea aduga pe lunga ei?
multumesc
|
 |
|
|
buna,
am un acvariu de 95x30x40 (lungime latime inaltime) si momentan am in el un discus,2 scalari un ancitrus si doi gurami.
am un fundal facut din spuma ,si doua neaone sun-glo de 20 si aqua glo de 25 de w.
plante foarte putine deoarece nu le merge bine de loc.
as dori niste pareri din partea voastra sa-l transfor intru-un acvariu mai vesel cu mai multe plante si pesti mai vioi.
cam asa arata acuma:
http://i147.photobucket.com/albums/r309/robymund/IMG_0992.jpg
multumesc
|
 |
|
|
|
ce parere aveti de o combinatie de neoane de acest fel:
1 neon sun -glo 20 w
1 neon aqua-glo 25 w
am fost ieri la un magazin si cel de acolo mi-a spus ca este o combinatie buna pentru plante intr-un acvariu de 120 de l
|
 |
|
|
|
vreau sa-mi construiesc un capac nou dar am o problema,la capacul original al acvariului intre neon si apa se gaseste o sticla care nu lasa condensul sa se depuna pe tub .este neaparat necesara aceasta sticla?
ce faceti cu condensul care este sub capac,cum protejati instalatia electrica de condens?
multumesc
|
 |
|
|
|
imi pare rau dar eu nu locuiesc in romania si nu prea iti pot spune de unde poti sa cumperi.....dar daca bine imi aduc aminte pe la inceputul acestui topic par ca bliti aa spus de unde a cumparat.
|
 |
|
|
|
da este vorba de rasina..
|
 |
|
|
gata.....am refacut decorul cu spuma ,de data asta l-am lasat la uscat 3 zile dupa care l-am vopsit si l-am dat cu fibra de sticla...cam asa a iesit
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=818&pos=0
|
 |
|
|
|
eu l-am luat mai mult pt clopot.....si nu aveau doar clopotul,asa ca ma folosesc de el si cind e gata butelia am sa trec la una facuta cu drojdie...nu stiu cit sint preturile in romania dar am gasit aici un set cu butelie,manometre si tot ce trebuie cu 200 de euro...merita?
|
 |
|
|
ieri mi-am cumparat un set de co2 de la tetra....un clopot lunguiet si o butelie de gaz,la magazin mi s-a spus ca trebuie sa apas in fiecare zi o data pe butelie si gazul emanat prin acea apasare ajunge pt toata ziua.
mai are cineva asa ceva?poate ma ajuta si pe mine..multumesc
poza aici.
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=766&pos=0
|
 |
|
|
|
am inteles...cred ca voi incerca sa-l dau jos si sa fac unul nou pe care am sa-l las mai mult la uscat
|
 |
|
|
|
buna...am revenit cu o mica problema.....dupa 4 zile in care am facut schimburi zilnice de apa astazi am observat ca decorul meu de spuma "a intrat la apa"
in partea stinga este o diferenta de un cm intre spuma si laterala acvariului...este normal asa ceva ?s-a mai intimplat si la altii?
si in partea de jos este o diferenta cam de un cm doar ca acolo nu imi fac probleme pt ca vine pietrisul...
|
 |
|
|