[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roby
Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
am gasit.....pestii pe care ai am sint-Labidochromis caeruleus - Electric Yellow
am tot cautat si nu gasesc .....
acesti pesti cum se reproduc?la ce virsta si cum fa diferenta intre sexe....am tot cautat pe internet si nimic....nu am gasit...multumesc
lemn se poate pune in acvarium....ma refer la un butuc pe care sa il infg in nisip....
si am vazut la acesti pesti se rocomanda aici pe forum nisip de mare,nici o problema dar cum trebuie sa tratez acest nisip inainte sa-l pun in acvariu?
cum pot sa pun poze poze cu pestii mei?
[/url]
stau in desert....la 50 de km de mare...temperaturile sint destul de ridicate,bazinul pe care il fac este la umbra copacilor din gradina....dar si la umbra sint temperaturi de 30 de grade in sus....oricum trebuie sa fac si un acvarium pentru ca iarna temperaturile scad sub 20 de grade..
am uitat sa mentionez ca locuiesc in israel unde temperatura este foarte ridicata....
ok ok ,inteleg grijile voastre dar ideea mea a fost sa-i pun in gradina in bazin....doar ca intre timp m-am razgindit si am sa-i pun in acvarium...maine am sa cumpar unul panoramic ....oricum multumesc de sfaturi...deocamdata inca sint bine traiesc...am sa va mai anunt cum inainteaza lucrurile
nu am avut in ce sa ai tin...
buna ma numesc roby si sint nou pe aici,dupa o perioada mai lunga de crestere si inmultire a diferitelor tipuri de serpi m-am apucat sa cresc si pesti....ieri m-am luat 2 chiclizi africani galbeni si un peste sanitar,toti sint pui sanitarul e un pic mai mare.deocamdata ai tin intr-un borcan mare de sticla cu o pompa de aer.as dori sa-mi iau mai muli pesti dar si albastri nu doar galbeni.intrebarea mea e cam ce marime ar trebuie sa aibe acvariumul si daca acesti pesti sint greu de crescut.
multumesc

ps. cum aflu care este mascul si care este femela?

Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
Go to: