[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roby
Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
am vrut sa spun ca au lumina si de afara ca acvariul este pozitionat linga geamul de la terasa....acuma mai am un neon AIM BIO LUX DE 20 DE W si maine am sa-l schimb cu celalat...cum pot sa instalez in cutie inca 2 neoane?nu am loc doar daca am sa fac un capac nou productie proprie!!!

acuma cu co2 am vazut ca se poate faca si cu gelatina si zahar doar ca habar nu am cum trebuie sa intodus in acvariu...am sa citesc si mai invat

oricum am sa schimb neonul chiar acuma....
aici adaug si o poza cu acvariul meu

http://img446.imageshack.us/my.php?image=dscf00262cb.jpg
buna am un acvariu nou cam de 3 saptamini ,e acvariu de 100x30x50,am in el 2 discusi si un ancistrus,am plantat si plante in el...acuma dupa ce o parte din frunze s-au distrus dupa plantare...s-au facut maro si apoi au devenit ca un voal alb in apa(bineinteles ca le-am scos)am vazut ca plantele au inceput sa creasca incet incet la loc....am mai citit aici pe forum despre co2 dar sint incepator si mi-e cam frica sa bag sa nu omor pestii (nu am ascultat nici sfatul celorlalti sa incep cu pesti mai usori si mi-am luat 2 discusi dar cu care ma descurc ) dar cu plantele nu reusesc sa le dau de cap....ce ar trebui sa fac sa creasca mai bine?sint luminate de afara dar am si un neon day light de 18 w...multumesc si promit sa ascult sfaturile voastre
femela are 2 metri + iar masculul cam 1,70 amindoi maninca sobolani maturi femela 2-3 iar masculul 2 cam o data la 10-12 zile
multumesc....eu sint interesat de serpi neveninosi....adica serpi pe care poti sa ai cresti ca animal de "companie"....eu am boa si citeva specii de kingsnake....multumesc pt raspuns
stiti cumva daca sint crescatori de serpi in romania?
deocamdata nu am pesti am dat inapoi (t)ciclidele africane ca am inteles ca nu se impaca cu plantele...am acvariu de 150 de l si lumina de 20 de w ,am doar un singur peste sanitar ...chinezesc ceva....
buna am un acvariu nou de o saptamina si am pus in el plante(nu le stiu numele) dar au frunzele inalte si un pic late ,acuma am abservat ca dupa o saptamina multe dintre frunze sin de culoare maronie si nu sint intinse in sus ....plutesc in apa si sint rupte de radacina.....nu toate sint in aceasta faza mai sint si care sint sanatoase...oare este o problema sau asa sint plantele cind sint mutate in acvariu no...multumesc
buturuga e pe drum doar maine am s-o fierb....dar inca nu stiu cum am sa o prind ca pluteste......pina la urma am luat un filtreu jebao...acuma mi s-a spus sa-l pun in apa nu deasupra apei ca face zomot...in coltul din dreapta este si pompa de aer...acuma mai pun niste plante si mai adaug o poza.....
cam asa arata deocamdata acvariul meu..... smilie

http://img161.imageshack.us/my.php?image=dscf00662fn.jpg
inca o intrebare ce sa fac cu fundalul ....?
multumesc pentru sfat ,maine instaelz si pompa,doar ca la magazin omul vrea sa-mi dea o pompa de 1000 de l pe ora (jbl) iar cineva mi-a spus pe forum ca este prea mare pentru acvariul meu....am vb cu tipul la magazin si mi-a zis ca o pompa mai mica nu o sa fie buna pt acest acvariu.....asa ca nu stiu ce sa fac.....poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat....multumesc
astazi mi-am luat acvariu nou...100x30x50 si cred ca voi pune in el 8 scalari tineri....as dori sa aflu ce fel de plante as putea pune in acvariu sau poate aveti ceva idei sa-mi dati

acesta este acvariul...apa este cam tulbure pentru ca acuma l-am unplut pentru prima data..multumesc

http://img103.imageshack.us/my.php?image=dscf00629rm.jpg
gata a ajuns acvariumul
un metru cu 30 latime si 50 inaltime.....il spal si pun poze
nu dorec oscari......nu imi plac....ce ziceti de scalari?
atunci ce pesti as putea pune in acest acvariu de 150 de l?
si ce plante?
ma gindesc sa-l amenajez deocamdata doar cu plante iar in 2-3 saptamini saa aduc un cird de vre0o 10 -12 discusi mici.....ce plante as putea pune in el?
s-au schimbat planurile....oricum acvariul in triunghi nu era mic....era mare cam de 100 de l......dar acuma am gasit la u magazin un acvariu de 150 de l cu filtru exterior jb farca de 1000 de l pe ora cu 250 de usd asa ca ma gindesc sa-l cumpar,ce parere aveti e buna pompa la un acvariu de 150 del?
acuma daca imi iau acvariul asta am sa schimb pestii pentru ca vreau si plante in acvariu,
oricum acuma ma documentez in legatura cu ce fel de pesti sa pun intr-un asemenea acvariu.....aveti propuneri?
am intels...am sa caut...ce zici de acvariu sub forma de triunghi?
ce parere aveti despre acest tip de acvariu? se poate pune in colt si astfel se cistiga un spatiu nefolosit....sint bune ,usor de curatat si intretinut ?

Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
Go to: