[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roby
Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
nu nu...sint ticlizi la fel cu acestia doar ca sint de culoare albastra....am inteles chestia cu plantele si nu o sa pun plante....dar totusi ce pot sa pun in acvariu ca sa nu arate asa pustiu?
da stiu chestia cu linkul doar ca m-am incurcat un pic, astazi primesc de la un prieten un acvariu panoramic de 40 x 30 x 30 pentru inceput am sa-i pun acolo (e un pas mare pentru ei ) acuma am adus niste pitricele de cuart destul de maricele ,adica nu sint ca si nisipul -este un fel de pietris (tot dintr-un acvariu sint) acuma ma duc sa le spal si sa le fierb,deseara daca primesc acvariul am sa ma duc sa cumpar si niste plante si inca o pereche de pesti doar ca albastri....

am sa va mai anunt cu noutati in continuare
si ultima......

http://img67.imageshack.us/my.php?image=31in1.gif
http://img143.imageshack.us/my.php?image=41gq.gif
in sfirsit am reusit sa pun poze dar nuin galerie

http://img143.imageshack.us/my.php?image=20ag.gif
nu reusesc sa pun poze in galerie....cun fac upload imi da eroare si imi scrie urmatorul mesaj:

Error Message
1. DSCF0042.JPG Impossible to move.

cum sa fac ca nu reusesc?3
pentru sydney5791:
frumos acvariul pe care l-ai pus in poza.....

am obserat ca de cind am adus pestii pe zi ce trece vad o diferenta mai mare intre dunga cea neagra de pe aripioara....acuma dupa ce le-am schimbat apa sint tare linistiti nu se mai alearga.

nu stiu cum se numeste pestele sanitar dar are o fata de porcusor :-P si este inchis la culoare
deocamdata ticlidele mele sint ok le-am schimbat cam jumatate din apa.in jur de 2.5-3 litri....acuma mai am intrebare :ce fel de acvariu este mai bun cel panoramic sau cel normal ?
roby wrote:ce pot sa le dau de mincare ticlidelor mele ca sa creasca...in afara de mincarea pe care o am acuma(sera-granulate menu)
ce pot sa le dau de mincare ticlidelor mele ca sa creasca...in afara de incarea pe care o am acuma(sera-granulate menu)
m-am intors din oras si deocamdata ramin cu borcanu.......inca vre-o 2 - 3saptamini....nu stiu cum sint preturile la acvarii in romania dar aici sint foarte scumpe .....un acvariu cum am vrut eu de 120 de l cu un fel de masuta pentru suport in jur de 250 d dolari.....cam scump ....asa ca astept sa-mi iasa puii de serpi sa-i vind si-mi iau un acvariu trasnet....
multumesc am retinut...deocamdata am sa ramin cu acesti ticlizi galbeni...poate am sa mai aduc si o pereche albastri....oricum multumesc de explicatii si de rabdare
multumesc frumos....pentru raspunsuri ,am vazut citeva acvarii si am vazut si multi multi pesti....si cred ca cel mai mult imi plac discusii,am vazut in multe culori si m-am gindit ca poate dau ticlizii inapoi ramin cu sanitarul si aduc 10 pui de discusi ....in ultimele doua zile am citit mult aici pe forum si se zice ca din 10 discusi se formeaza cam 2 perechi...

ce credeti este bine sa trec la discusi?nu am 10 ani si cred ca sint matur sa am grija de asemenea pesti....
ok multumesc pentru sfaturi,probabil ca am sa mai aduc niste ticlizi galbeni si am sa aduc si albastri.....acuma mai am o intrebare ce este cu apa tare si mai moale?inca nu am inteles cu toate ca am citit pe internet despre ph ....
despre mincare,cind i-am cumparat la magazin mi-au spus ca daca vreau sa creasca mari si repede ar fi bine sa le dau nu stiu ce mincare inghetata(parca) ,deocamdata am pentru ticlizi mincare facuta de firma sera-granulate menu....si pentru cel sanitar am de aceeasi firam pastile....una le 3 zile
am mai citit pe internet ca este recomandat un mascul la 3 femele......ce spuneti voi cei care aveti experienta in domeniu?
inca sint in borcan...... astazi dupa masa am timp si ma duc sa caut acvariu.....acuma ce pesti pot sa mai pun linga ei? (nu in borcan) discusi sau scalari?
cel care fugareste are dunga neagra de pe aripiara de pe spate mai vizibila decit celalalt.......are vre-o legatura dunga si culoarea cu sexul pestilor?
acuma am absrvat ca dupa doua zile in care au fost foarte calmi unul dintre pesti il fugareste pe celalalt...e normal?pestii au cam 4 -5 cm lungime

Forum Index » Profile for roby » Messages posted by roby
Go to: