| Message |
|
|
io io io !! ...sunt printre cei 2 ?  ...mie miar fi de folos..! mai ai ?
|
 |
|
|
hai sa iti dau o sugestie de imbinare. capac din parchet laminat am si eu...l-am facut in 3 ore...super simplu. tai dimensunile dorite iar ca sa le imbin eu am folosit colturile alea de lemn de la laditele de fructe numa bune pentru colturi...cam asa ceva coltul.. ..poate te inspira.. 
|
 |
|
|
eu unul cand ma uit dimineata in oglinda ...nu vad pe nici unul langa mine..serios!!! :ap: 
|
 |
|
|
apropos de "mici conserve"(impropriu numite asa) ...eu am un acvariu..primul meu recipient care se poate numi acvariu..(prietenii stiu de ce  )..are urmatoarele dimensiuni 45Lx50lx50h ..deci putem spune ca este un cub...E locuit de 15 sumatrani(10 clasici si 5 albino) si 2 ancistrusi..destul de bine plantat(valisneria ..anubias nana...tennelus..si inca vreo 2 specii care din cauza unui mic lapsus raman in anonimat)
credeti ca merita sa fac din el o "veioza" ? pe mine m-ar incanta nespus..dar parintii mei sustin deocamdata ca "E SUPERB ASA CUM E!! " reactia mea fiind una destul de nepasatoare..."mdeah...cum ziceti voi".Daca m-ar vedea tata ca incep si mesteresc la el si ma apuc sa scot toate plantele..innebuneste  .Daca as face rost d o buturuga care sa atinga aproximativ 50 cm ..as fi incantat peste masura...! merita?
cu respect si stima , dan
|
 |
|
|
Dalles wrote:
Ma gandeam sa postez intr-un topic ideile despre aquascaping pe care le-am tot strans de cativa ani incoace intr-un carnetel. Nu sunt prea multe, dar se pare ca au efect. Stau cam prost cu timpul, insa. 
hai..te rugaaam  ...daca zici ca is putine...poate ne impartasesti si noua cateva mici secrete si/sau trucuri...nu meritam  ??
le astept cu mare interes sa stii 
|
 |
|
|
revin dupa ceva timp de absenta...cu o intrebare....sau mai bine zis o rugaminte...
spuneti-mi si mie unde gasesc un osram fluora si un tld830 dar sa fie pana in 90 cm lungime....va rog mult..daca stiti un loc sigur unde au..ca nu prea am timp sa caut si sa ma plimb(fiind a 12a tre sa stau cu ochii-n carti..  )
cu respect ,dan
|
 |
|
|
 multumesc..sa inteleg ca l-ai cumparat din bucuresti de pe strada siriului nu ? ...daca da...inseamna ca tre sa cobor in strada si sa ma uit dupa firma..ca sa ma loveasca daca am vazut-o ..stau la 2 strazi de ei cica 
|
 |
|
|
|
Allen_g30 de unde ai luat stiplex de 4mm..si cu ce bani? ..cum se prelucreaza? dami cateva detalii sau un link ceva..mersi mult
|
 |
|
|
clio wrote:
astfel cred eu

|
 |
|
|
Sorinel18_my wrote:
Eu am problema mare ca eu am 2 carasei si am temperatura in acvariu de 31 de grade si nu stiu ce sa fac am pus ventilatorul in spre el dar nu face fata mai scadea dar nu foarte mult maxim un grad si cu sticla rece nu tine e de durata foarte scurta  ce sa fac 
incearca sa faci cumva sa scoti caldura emanata de neon/bec (ce ai tu acolo)..baga un fan ceva...sa se faca un curent de aer rece la suprafata apei...
|
 |
|
|
|
aceeasi problema o am si eu....31grade :o :o ...oare nu dauneaza chestia cu sticla de gheata? fluctuatiile astea de temperatura sunt bune? pentru ca sa zicem temp scade cu 2 3 grade...(in cazul meu) ..si dupa 2 ore cel mult revine la 31....?
|
 |
|
|
|
gata oameni buni...am terminat cu setupul....azi am reusit sa ajung la arges...miam facut plinu cu pietre si pietroaie.....am luat nisip de la constructii ...leam spalat leam curatat bine bine....si am umplut acvariul....filtrul lucreaza acum la capacitate maxima....limpezeste apa...capacul e pe drum..pestii la fel.. La capac am loc de 3 neoane...ce imi sugerati sa pun ce fel de neon ? sa ma risc sa fac o instalatie de iluminat home made...cu balast si startere...etc...toate astea..?? astept raspunsurile voastre cu mare placere....si va multumesc pt ajutor pana acum
|
 |
|
|
rezolvat... 
|
 |
|
|
|
cumpar capac din pal fara neoane sau alte accesorii ..doar capac din pal...detaliile le ofer executantului...multumesc
|
 |
|
|
MARELE ALB wrote:
P.S. Poate ca b0gDaN3l e de fapt miruna undercover  ....... sau invers  ....... si trece printr-o perioada maniaco-depresiva caracterizata prin accese de furie indreptata transcedental impotriva pestilor exotici si neexotici, furie de natura ancestrala izvorita din negurosul obscurantism pre-medieval.

:o
......
:o
wow man....chill..
|
 |
|
|
ma abtin 
|
 |
|
|
nu am de gand sa optez pentru radacini....merg pe piatra...am terminat acum 5 min de taiat spuma..nu incapea exact pe spatele acvariului..si am afumato putin la un capat....e super cool...  ..maine plec in expeditie.. cu prietenii.. 
|
 |
|
|
a oricum nu bagam pesti in acvariu ...cel putin o saptamana doua....pana se face si ciclarea sa zic asa...
@allen mane...spuma e deja intarita...si a iesit ok...adik deocamdata imi convine...despre bolovani mia zis cineva ca as putea pune si bolovani de pe strada....dar totusi... :bla:
eu speram ca cineva care are acvariu cu africani..si sunt sigur ca sunt zeci de useri care au...  ..sa ma indrume catre un loc mai apropiat, in care sa gasesc cu siguranta ceva bolovani .."draguti" ... :-P ..pana acum nu am auzit decat ...nisip..."de la mare" ...stacaraie ..."de la mare" ...si asa mai departe...
|
 |
|
|
|
tocmai am terminat de "turnat" spuma poli. ... a iesit destul de frumos....astept acum sa se intareasca....si o scufund peste vreo 2 3zile...
despre pestani ..am gasit p cineva care mi-ar putea oferi cateva specii frumoase...deci aici nu imi mai fac griji....
in schimb incep sa imi fac griji din ce in ce mai mari in legatura cu stancile alea blestemate.....nu stiu de unde sa le iau...
|
 |
|
|
incearca in piata amzei...am vazut acolo livingstoni da nu stiu exact daca erau m sau f... 
|
 |
|
|