[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: manyaku
Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
si ai mei la fel..(sumatrani) ..vin si ma "ciupesc" de mana... dar ma gandesc ca acuma o sa fie un "deranj" mai mare....si s-ar putea speria ...

later edit: si totusi...? aceste modificari...nu pot afecta pestii? sau echilibrul existent...? poate duce una din aceste actiuni la deciclare?
am si eu o intrebare....cum se pot face mai usor modificari in acvariu? eu de exemplu vreau sa adaug in acvariu o buturuga..(spalata..curatata fiarta etc )..iar pentru asta trebuie sa mut cateva plante pentru a ii face loc..
cum ziceti ca s-ar putea face aceste modificari fara a "stresa"... sa zic asa...pestii prea tare.
in nici un caz nu se pune problema scoaterii pestilor din acvariu nu?..cred ca aceasta actiune ar reprezenta "varful/culmea stresului" pestilor..
astept sugestii...caci trebuie sa schimb apa astazi...si zic ca as putea face "renovarea" azi..daca tot il "golesc"
dar are pietris, plante de suprafata,

nenea lucian? io cred ca are plante de suprafata..el a ziso...Dar merge si galbenus o data pe zi..pe langa alte fixuri..nu?
parerea mea e sa mergi pe galbenush.......fiert...si sa le dai putin cat gamalia unui batz de chibrit...
nu cred ca au ce gasi prin acvariu....pietre? nisip ..yak..
a si inca o chestie....pesti si salamandre si broscute????? hotaraste-te ce pastrezi...una din cele 3 specii de animale acvatice....nu prea arata bine..si nici nu cred ca traiesc ei in armonie.....
din ce ai zis tu aici...parerea mea e ca ai probeme cu ciclarea...l-ai lasat la ciclat cel putin 2 saptamani..? adu mai multe detalii despre el..cat de multe poti...ca sa te putem ajuta..
iar eu ti le dau cu cea mai mare placere....peste o saptamana ..asta insemnand weekendu 14-15 mai...adik la intalnirea din 15 nu? presupun ca vii in bucuresti :-) mai vb...
ok leo...mersi mult mult....dar zebrele??? cine le vrea ?? MOKA i-auziti!! si nu va ingramaditi...
nu vrea nimeni 7 zebrutze? hai k le dau aproape moka...un ancistrus...nu cred ca e mult...si sunt destul de maricele...au in jur de 7-8 luni
inca astept..
sarut'mana Dolly ...dar am rezolvat aceasta "urgenta" ..sarut'mana inca odata :-)
are cineva pe acasa ...ma rog..prin acvarii vreo buturuga mai micutza..de dat(eventual o si platesc nu e problema..)? mi-ar prinde bine una..va rog mult de tot..ca am cateva fire de moss si nu vreau sa le imprastii aiurea pe jos..
multumesc ...
corydorasul s-a dat....astept oferte ..la zebre...pe care le dau pe un ancistrus... caci plante am luat...
va multumesc... IDC.
offtopic : of of of...daca ar sti nevasta ce viseaza akademik... glumeam..
schimb un corydoras(aprox 4 cm) pe un ancistrus(indiferent de varsta sau talie..ancistrus sa fie)
schimb 7 zebre pe cateva fire de "iarba" ..adik pe cateva plante...de preferabil vallisneria si echinodorusi...

astept oferte.. 8)

Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
Go to: