[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: manyaku
Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
pai ... decat sa spun prostii si sa iau cartonase..mai bine ma abtin..
@Dolly : preferi sa tac ah? vrei sa vezi de ce sunt in stare?ce pot sa "debitez" ? :-P
asadar lasati-i mai usor p'astia "mici" si neuzati...ca invata ei..(ma refer la cei care au capacitatea de a intelege unele sfaturi date) ..ca cei care nu se descurca cu tastele pot lua o "pauza" sa invete si sa studieze un manual de utilizare al unei tastaturi si pot reveni dupa aceea printre forum-isti
Bun ..nici eu nu sunt de acord cu aceste "personaje' care scriu, dau send, si dupa aceea poate se si gandesc la ce au scris.Aveti dreptate si voi dar cateodata e mai bine sa ii lasi...poate isi dau si ei seama care e treaba.. .Altceva nu mai comentez ca mentalitatea mea de 18 ani nu se compara cu a dumneavoastra...iar replicile mele pot fi considerate "nepotrivite". ..
ati observat ca majoritatea topicurilor noi se termina in acest mod? ba cu un avertisment..ba cu un ban..etc.
razvan wrote:poti sa te superi pe mine, dar gri arata parca mai bine decit negru ...

asa este..sunt pe deplin de acord cu tine razvan..
tocmai am terminat si eu background-ul la bazinul ciclidelor. de asemenea l-am facut din polistiren si l-am "gatat" cu 3 straturi de lapte de ciment, cel de-al doilea fiind ceva mai gros(am adaugat si o mana de nisip), farra coloranti sau alti pigmenti.arata super mega extra bestial .. .sunt mandru de creatia mea.din pacate nu am poze...dar incerc sa-l trag pe film . asadar..gri e cu mult mai "smecher" decat negru.. :-P
si pe mine m-ar interesa asa ceva...
rezolvat.!
gogule probleme ma ?
mi s-a intamplat si mie ..
hahahahhaha bine sorinele...
auzi... tu nu citesti posturile ..? le sari ? ..ia uita-te mai bine..
dexter
daba
topic rezolvat..ca de aici ma descurc
salutare..are cineva vreo schema pentru un filtru wet&dry? am cautat p net..dar mi-am cam prins urechile...! smilie
asa ca...vreun link sau ceva...e descriere..orice lucru despre wet&dry e bine venit.
multumesc
la asta nu iti pot raspunde.. ..sunt in stadiul in care si eu astept sa vad daca reapare. ..
ce filtru ai? daca e intern..incearca sa ii pozitionezi jetul spre suprafata sa mai agite apa...asa mai dispare din "pojghita" si se mai oxigeneaza apa.fa schimburi mai dese de apa iar la fiecare schimb incearca sa iei cat mai mult de la suprafata apa...astfel incat sa mai subtiezi stratul ala nasol.asa am patit si eu la cichlidele mele...pojghita la suprafata..parca uleioasa si suspensii in apa..care dupa un anumit timp(o zi..doua) se puneau pe geam.asa ca...schimburi de apa...si ai mai putea incerca si cu cateva servete fine...sa le pui pe suprafata sa se imbibe cu apa...si mai dispare si in felu asta chestia aia.
dau aproximativ 40 nigrofasciatum albino , majoritatea adulti.doresc in schimbul lor 6 pestisori si anume : 3 hemichromis lifalili , 1 mascul adult pseudotropheus zebra portocaliu , o pereche de orice alte cichlide de malawi ..
astept oferte ..multumesc
exact..tot sumatrani dar alta varietate..albino sau verzi sau amandoua..dar tu nu prea ai spatiu..iti trebuie cel putin 5 ca sa se simta bine,deci 5din fiecare ori 3 varietati deja ajungi la un numar de pesti pe care eu ii tin in 100litri si nu in 50 ...eu am un bazin cu albino si clasici...urmeaza sa mai pun si verzi..daca gasesc..sunt fantastici...!
sar si io cu aceeasi problema...! ..ce mama ei de apa ...are ? i s-a urat si ei in captivitate ..
..
buuna...as dori eu pleco-ul..daca se poate..conditii am pentru el...nmu e problema ..am 250 litri in care s-ar simti foarte bine cred ..asa ca...se poate? as putea sa il iau oricand..tu decizi.astept raspuns.multumesc
la reprezentanta philips or avea ? :ninja:
initial am citit mesaju..ca mai apoi sa iti vad si locatia i-as fi luat cu mare placere..!
shyck wrote:la ce treapta il setez?

baga-l intr-a-ntaia ..serios..un filtru care are regulator de debit ar trebui sa mearga la capacitate maxima...deoarece rotorul va lucra mai greu daca este micsorat volumul de apa care trece si care iese prin filtru..si astfel s-ar putea strica..gradul de uzura va creste mult mai repede.
la ce adancime il bag?

:o ...pai pune-l si tu la o adancime relativ aproximativa egala cu baza ipotenuzei triunghiului care il formeaza laterala stanga cu plantele din dreapta..intelegi? :-) glumeam...cum ti se pare ca sta mai bine..nici prea jos(daca ai nisip poate mai trage cate un fir si nu e bine).. da nici prea sus
la cat timp se curata?

cand vezi ca se micsoreaza debitul de apa evacuat...sau cand se vede prin peretii filtrului mizeria smilie ...io unul il curat o data la 2 saptamani(am si eu unul)
cum trebuie pozitionat?

pai...aici e mai complicat...pozitionarea trebuie sa fie verticala..! :-P
nu te supara dar io-s mai glumetz din fire... pune-l cum vrei tu...numa sa filtreze apa..

Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
Go to: