[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: manyaku
Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
hai ...cu backgroundu am rezolvato....ramane decorul ..stancaraia cu care tot va stresez... :-)
Allen_g30 wrote:
sper sa-ti fie de ajutor

suuuper tare frate....!! foarte utile...extrem de utile.. ...maine imi iau spuma...si ma apuc de exersat....o sa adopt metoda cu bucata de folie de plastic...pentru a "turna" spuma....sa vedem ce iese...
matrix...m-ai atins.... ..am gasit un site despre elongatus....!!! damn nice fishies.. !!! sunt bestiali...supeeerbi....
la pesti m-am decis...cum o sa fac rost de ei vad eu..dar mai intai trebuie pregatit acvariul....am nevoie de decor ...
inca nu sunt pe deplin hotarat cu privire la alegerea "locatarilor" .... inca mai caut specii care sa ma multumeasca si sa ma incante .....si decor..
de unde iau pietre calcaroase...si cu forme diverse... ??? ...va rog..
inca ceva...credeti ca e mult sa dau 700mii lei vechi pe un capac din pal ? (la comanda bineinteles ) ..
razvan wrote:sfat in legatura cu ce pesti sa pui, sau ce anume ?

si pesti dar si decor...de unde pot sa fac rost de toate cele necesare.. adik stancaraie si nisip..
MARELE ALB wrote:Pelvicachromis pulcher. Sint cei mai coolti pesti dupa parerea mea.

am cautat pe vechiul site...am vazut ca si acolo recomandai acesta specie ...si m-am uitat pe siteurile de afara la caracteristici dar si poze...superbi...inclin spre ei..
am nevoie de ajutor..
am achizitionat de curand prin bunavointa colegului nostru G.G un acvariu cu urmatoarele dimensiuni 90L 60l 40h ...volumul util este undeva la 200 litri daca nu ma insel..(corectati-ma daca e nevoie) ..
bun!.ajutorul de care am nevoie e legat de amenajarea lui pentru a putea face posibila popularea cu o pereche de cichlidae(aici iar am nevoie de ajutor la alegerea speciei..)
asa ca va rog...un sfat..o parere...
REZOLVAT
donez 2 black molly...3 xipho si 2 gupani...pm
m-am pricopsit cu acvariul de la G.G ....mersi mult de tot mane....
REZOLVAT
am luat in vdr oferta...si ti-am trimis un pm...10q..
cumpar acvariu 100-150 litri(de preferinta cat mai mare si cat mai ieftin ) ....astept oferte...multumesc..
REZOLVAT. rog un moderator sa inchida topicul..multumesc..
urgent !! ....sunt scoase de azi din acv..si nu stiu cat mai rezista...asa ca...daca pana maine seara nu isi face aparitia nici un doritor le arunc....
dau 2 fire de echinodorus amazonicus destul de maricele...20-25 cm....si un fir (cu mai multe "buchete") de tennelus...daca le doriti dati pm si vdm ce si cum...
si titlul topicului.... :-)
Dragosman wrote:Altfel ce sa zic - sunt foarte frumosi, au crescut mari (9-10cm)...si cam atat...

multe multumiri si cele mai bune ganduri crestinule....din partea cautatorilor de sumi verzi
multumesc mult mult...maine sunt la obor...sa negociez ...
REZOLVAT! am scapat de toti si toate..
pai bine mah bucurestenilor...daca nu veniti la intalniri....acum vreo 2 saptamani am dat io "o mana" generoasa de java moss ..la baieti acolo... :-) ..asta e..mai am prin acvariu cateva firicele ratacite de java..da nu stiu daca va ajuta cu ceva... si cand zic firicele..------------... understand?
iti multumesc ...m-ai linistit acuma... :-)

Forum Index » Profile for manyaku » Messages posted by manyaku
Go to: