[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Vand/SChimb cu substrat (JBL MANADO sau JBL aquabasis)
pretul lui este 133.99 e sigilat il vand cu 90 lei pentru schimburi calculati pretul intreg deoarece e sigilat.
Salut ! vreau sa fac un acvariu pentru creveti si as vrea sa stiu ce ar fi cele mai potrivite componente a se simti cat mai bine.As vrea niste sfaturi de la substrat pana la lumina. Mentionez ca acvariul pentru creveti este 30x30x30.Eu ma gandeam la niste substrat JBL aquabasis +plus un strat de inert(alb) si la lumina 1 neon de 14 sau 18W o sa plantez si cateva plante usoare deci luati in consideratie si asta. Astept sfaturi multumesc anticipat
foarte frumos acvariul mai ales ca e primul sunt fff impresionat. apropo folosesti penseta la plantat ?
eu zic ca da
Dupa cum imi plac si plantele foarte mult si in acest acvariu e cam plin de pesti si plantele nu prea sunt ok din ce vad eu doresc sa`mi fac un cub micut 25x25 si 30-40H. Eu ma gandeam ca ar fi ok geam de 4mm. Acum vreau niste sfaturi pentru substrat fertil care chiar sa ajute plantele si daca stiti ceva(ieftin si bun)si mai bine.Cubul vreau sa`l amplasex pe birou pt a ma uita mereu la el acvariul actual in am in fundul camerei si trebuie sa intorc mereu capul.Dar principalea chestie e ca vreau sa cres si plantute usoare,nepretentioase bineinteles.A pentru acvariu doar cu plante mai e necesara ciclarea?(avand invedere ca pot sa iau apa din cel actual) ?
got it !
imagine cu mancarea
Pentru ca in sfarsit am inteles 100%cum e cu posturile/forum etc si am inteles ideea de a posta fiecare intrebare in acelasi topic o sa fac si eu urmatorul lucru de acum inainte.
Acum Am cativa puiuti de guppy carora le dau JBL novo baby,chestia e ca sunt 3 tubulete (1.2.3) si nu stiu la cedurata de timp sa te schimb intre ele.Adica acum le dau JBL 01 dar peste cat timp sa trec la 02 ?
foarte tare frumosi,mai ales ultimul pfff
si azi am gasit in acvariu pui de gupyyyy ce fericit sunt )) pacat ca nu am prins si momentul i-am gasit decat pe ei da totu` spre bine plantele si-au mairevenit continuu cu easy carbo
paradoxx sincer sa fiu si membrii forumului si prietena mea au actionat impotriva nisipului si au cam invins sapt asta ma duc sa iau alte 7-8kg(tot inert cred) o culoarea mai naturala
asta o sa fac cu toate ca nu ma intereseaza asa de mult puii vreau doar sa vad procesul si sa ii vad cum arata mici.supravietuitorii ii duc la petshop dupa max 1 luna ca unu am unde sa ii tin.dar sunt foarte curios de proces reped
le-am avut pe toate 3 in maternitate de acum 8 zile azi inainte de poza am zis sa incetez sa le chinui si le-am pus la comunitar...nush ce sa mai cred despre ele ori sunt ori nu sunt ...
pozele cu masculii
asa am incercat cu toate ca in apa nu prea se duce continutul seringii unde vreau eu dar dupa 3 zile deja se vad schimbari si chiar cred ca pot salva planta. Acum ca am primit ceva pm-uri in legatura cu postarile mele multe as dorii sa continui cu intrebarile aici pt a numai supara pe nimeni.
Acesti masculi guppy sunt maturi?(apti pentru imperechere)?
am si eu o curiozitate. De unde ai luat pietrele(f frumoase) cu nuante de negru
mai mentionez ca azi am "bricolat" (daca pot spune asa) si un capac pentru neonul de 14W si loc si pentru urmatoru neon de 14W. Deci intrebare 2 ar fi de ajuns sau ajunge si acesta?
dupa a doua zi de tratament deja planta din acea culoare negu inchis sa mai diluat putin spre maroniu(putin dar se vede efectul) totu spre bine sper
foarte frumos mie sincer imi place aspectul pe care il dau algele alea de old asa
multumesc. O sa maresc si eu doza putin poate scap mai repede de BBa apoi revin la normal pt crestere

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: