| Message |
|
|
|
Vand/SChimb cu substrat (JBL MANADO sau JBL aquabasis)
pretul lui este 133.99 e sigilat il vand cu 90 lei pentru schimburi calculati pretul intreg deoarece e sigilat.
|
 |
|
|
|
Salut ! vreau sa fac un acvariu pentru creveti si as vrea sa stiu ce ar fi cele mai potrivite componente a se simti cat mai bine.As vrea niste sfaturi de la substrat pana la lumina. Mentionez ca acvariul pentru creveti este 30x30x30.Eu ma gandeam la niste substrat JBL aquabasis +plus un strat de inert(alb) si la lumina 1 neon de 14 sau 18W o sa plantez si cateva plante usoare deci luati in consideratie si asta. Astept sfaturi multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
foarte frumos acvariul mai ales ca e primul sunt fff impresionat. apropo folosesti penseta la plantat ?
|
 |
|
|
|
eu zic ca da
|
 |
|
|
Dupa cum imi plac si plantele foarte mult si in acest acvariu e cam plin de pesti si plantele nu prea sunt ok din ce vad eu doresc sa`mi fac un cub micut 25x25 si 30-40H. Eu ma gandeam ca ar fi ok geam de 4mm. Acum vreau niste sfaturi pentru substrat fertil care chiar sa ajute plantele si daca stiti ceva(ieftin si bun)si mai bine.Cubul vreau sa`l amplasex pe birou pt a ma uita mereu la el acvariul actual in am in fundul camerei si trebuie sa intorc mereu capul.Dar principalea chestie e ca vreau sa cres si plantute  usoare,nepretentioase bineinteles  .A pentru acvariu doar cu plante mai e necesara ciclarea?(avand invedere ca pot sa iau apa din cel actual) ?
|
 |
|
|
|
got it !
|
 |
|
|
|
imagine cu mancarea
|
 |
|
|
|
Pentru ca in sfarsit am inteles 100%cum e cu posturile/forum etc si am inteles ideea de a posta fiecare intrebare in acelasi topic o sa fac si eu urmatorul lucru de acum inainte.
Acum Am cativa puiuti de guppy carora le dau JBL novo baby,chestia e ca sunt 3 tubulete (1.2.3) si nu stiu la cedurata de timp sa te schimb intre ele.Adica acum le dau JBL 01 dar peste cat timp sa trec la 02 ?
|
 |
|
|
|
foarte tare frumosi,mai ales ultimul pfff
|
 |
|
|
si azi am gasit in acvariu pui de gupyyyy ce fericit sunt  )) pacat ca nu am prins si momentul i-am gasit decat pe ei da totu` spre bine  plantele si-au mairevenit continuu cu easy carbo
|
 |
|
|
paradoxx sincer sa fiu si membrii forumului si prietena mea au actionat impotriva nisipului si au cam invins sapt asta ma duc sa iau alte 7-8kg(tot inert cred) o culoarea mai naturala 
|
 |
|
|
asta o sa fac cu toate ca nu ma intereseaza asa de mult puii vreau doar sa vad procesul si sa ii vad cum arata mici.supravietuitorii ii duc la petshop dupa max 1 luna ca unu am unde sa ii tin.dar sunt foarte curios de proces reped 
|
 |
|
|
|
le-am avut pe toate 3 in maternitate de acum 8 zile azi inainte de poza am zis sa incetez sa le chinui si le-am pus la comunitar...nush ce sa mai cred despre ele ori sunt ori nu sunt ...
|
 |
|
|
|
pozele cu masculii
|
 |
|
|
|
asa am incercat cu toate ca in apa nu prea se duce continutul seringii unde vreau eu dar dupa 3 zile deja se vad schimbari si chiar cred ca pot salva planta. Acum ca am primit ceva pm-uri in legatura cu postarile mele multe as dorii sa continui cu intrebarile aici pt a numai supara pe nimeni.
Acesti masculi guppy sunt maturi?(apti pentru imperechere)?
|
 |
|
|
|
am si eu o curiozitate. De unde ai luat pietrele(f frumoase) cu nuante de negru
|
 |
|
|
|
mai mentionez ca azi am "bricolat" (daca pot spune asa) si un capac pentru neonul de 14W si loc si pentru urmatoru neon de 14W. Deci intrebare 2 ar fi de ajuns sau ajunge si acesta?
|
 |
|
|
|
dupa a doua zi de tratament deja planta din acea culoare negu inchis sa mai diluat putin spre maroniu(putin dar se vede efectul) totu spre bine sper
|
 |
|
|
foarte frumos  mie sincer imi place aspectul pe care il dau algele alea de old asa
|
 |
|
|
|
multumesc. O sa maresc si eu doza putin poate scap mai repede de BBa apoi revin la normal pt crestere
|
 |
|
|