[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
daca e necesar sa schimb numele o fac acum fara nici un fel de problema dar avand in vedere ca domnisoara a zis ca il schimba ea si ea nu mai e noob
crede-ma ca nu a fost nici un pic de lipsa de respect sau ceva de genul doar mam simtit noob atat. Sunt un tip respectuos mai ales cu doamnele dar nu am faacut nici macar intentionat...
daca mai intrebat de lungime pentru pleco ca se face enorm iti dai seama cand so face maricel il dau nu are rost sa il chinui dar momentan e bine acolo sau asa presupun.oricumnu il dau imi place mult e preferatul meu el si corry
a trebuit sa fie 70 dar geamgiul netrebnic a taiat 68jumate si mia dat putin peste cap lipeala dar am trecut cu brio peste problema
ah stai ca acum imi dadui seama ca facui alt post offf ce tampit sunt...dar din cauza faptului ca vreau sa pun topicul in rubrica corespunzatoare mereu uit sa postez in al meu initial si ma duc la rubrica care e corecta pt nou topic
nu va mai luati de nisipul meu minunat )
asta cu un singur topic o fac de vreo 2 sapt postez doar aici numai postez in altu pana am intrat si eu in randu lumii am inteles treaba pe forum faceam 29-385023852 de posturi ca tampitul acum am rezolvato. pozele nush cum sa le pun drepte am incercat cu windows wiever le intorc dar cand ies din ele si intru iar tot asa apar hai ca nui asa greu sa te uiti si asa))
dar parca nici pleco ca am vazut pe net ca pleco are un fel de ca o forma de arc la inotatoarea din spate ceea ce al meu nu are
plecostomus?
ahh scuze daca ti-am furat numele dar mam simtit noob in domeniu si am zis ca e potrivit
da paradox dinala o sa iau nici nu are mai mare la mine la petshop dar dupa cum am masurat eu cu ochiul un saculet nu imi umple spatiul lasat de buretele gol o sa`mi trebuiasca vreo 2-3. presupun ca cu atat mai bine nu ? nu e ceva inspre rau
da stiu ca nu e inspirat numele dar cand am facut contul asta a venit pe moment in capul meu fiind un forum acvaristic ce-am zis "lovefish" sa fie bine )) dar nici nu am incercat sa vb cu un administrator sa il schimb. Stie careva se poate?
sunt 50% ca e ancitrus poate fi si pleco dar nefiind expert eu merg pe ancitrus
Am de 2 luni si ceva un ancitrus a si crescut vreun centimetru sa zic de cand e la mine dar nush ce se intampla cu el sia pierdut din culoarea care o avea initial cand l-am luat.
hmm bulele? nu face nici o bula lam scufundat si valureste apa...bule nu vad. poti detalia ?
Lemon spui sa scot buretele care fitreaza si sa pun siporax in el ? in acest caz nu stric filtrarea? sau o imbunatatesc?
Salutare ! astazi mi-am cumparat un resun sp 900 pt ca ma stresa chestia sa am si eu filtrare biologica. are el deja un saculetz umplut cu ceva negru am citit peste tot dar nu scrie ce ar putea fii.ce ziceti sa iau si niste siporax sa pun acolo sau sa las asa? inca ceva e cam galagios si as vrea sa`l opresc cand ma pun la somn...idee proasta sau buna ?
pfff cat de frumos ma intreb cand oi fi in stare sa fc si eu asa ceva)
dar mai iau acum odata la puricat ghidurile + startul de care mi-ai zis
am citit ambele ghiduri de pe forum si sincer nu am vazut nimic de mentenanta facila sau sunt eu batut in cap ? creveti vreau gen ;Super red cherry , Black tiger,Red cherry,orange Mandarinengarnele – Caridina thambipillai,Red nose (Caridina gracilirostris,Crystal Red S si SS,Neocaridina heteropoda var. yellow (bineinteles astea sunt speciile care imi plac nu spun ca voi avea din fiecare acum)
pai am citit si pe forum si pe net si afara de substraturile special pentru creveti cea mai buna combinatie de substrat pt ei e format din aquabasis 2cm plus manado3-4cm.la filtru de substrat nici nu mia trecut prin cam si nici la ghid nu am citit de asa ceva. poti sa detaliezi dc ar fi necesar te rog ?

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: