[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing

Deja avansam prea repede, intai a fost la mine, apoi pe la altii, iar acum m-ai invitat la tine (in topic ). Am (Aveam) si eu simtul umorului.

Se pare ca nu prea iti vine nici tie bine cand esti etichetat doar dupa doua fraze gen "mamici care nu stiu sa conduca" si "cucoane isterice".
Nu am nimic cu masculinitatea ta sau cu misoginismul tau, nu ma privesc pe mine, am vrut doar sa atrag atentia, ca sunt foarte putine fete pe acest forum si nu ar trebui alungate/fugarite/etichetate etc cu astfel de replici/comentarii/glume de prost gust. Dar se pare ca asta e practica frecventa in Romania, cand apare o femeie intr-un domeniu considerat de catre unii strict masculin, incep sa faca mistouri si poante santeriste. (crede-ma ca vorbesc din experienta)
Normal ca la mine te refereai pentru ca doar eu si Faye intram pe forum zilnic, si mai apare cate una doua zile pe an, iar cum Faye in general isi vede de treaba ei, am ramas eu singura cu "post stroke, care au probleme de comunicare/ afazie si deficit cognitiv".

Acum ca tot ai deschis subiectul despre scuzele solicitate sa stii ca puteai sa te lipsesti de toate ironiile si subtilitatile, le-am inteles pe toate si poate mi le-am asumat de asta nu am mai continuat sa scriu nimic si nu a fost vorba despre orgoliu deloc. Poate am un motiv intemeiat pentru care nu am vrut sa i raspund colegului de la Feedback nu l-am ignorat intentionat, dar e mai usor sa acuzati decat sa va puneti si in postura celuilalt. Chiar credeti ca am ales intentionat sa ma fac de bafta pentru 30 lei? Atunci sunteti naivi. Uneori e mai bine sa taci...era bine daca o faceam pana la capat...dar.... (Plural in cazul de fata nu se refera la persoana a III-a). Si te rog nu ma mai diagnostica, iti depsesti atributiile de serviciu. .

Revenind la CUC sa stii ca si pe mine m-a amuzat ideea, in eventualitatea unui acvariu marin - ceea ce nu este cazul deocamdata, cum sa-i spun sotului meu :" Stii acum am nevoie de un CUC, sa vorbesc cu baietii sa vad care are si ma poate ajuta" Dar de aici si pana la a lua in deradere publica Cucoanele de pe forum cu un termen folisit la acvaristica e cale lunga.

Mie imi place in continuare sa te consider si pe tine si pe ceilalti colegi de forum, nu "orice fel de persoane care frecventeaza forumul".

Sa ne auzim cu bine.

Anca

um02122 wrote:
viulian wrote:
Prin urmare, am decis sa introduc un CUC mai substantial

Daca citesc cucoanele alea isterice care posteaza in forumurile de plantate, isi fac o idee foarte gresita despre acvaristica marina.

Vaiii ce destept esti tu Andrei, si eu care credeam ca insemna CleanUpCrew, acum sa inteleg ca la tine functioneaza acvariul marin doar daca iti bagi CUC-ul in el? (sau doar tu ai ramas la stadiul de CUC, barbatii au evoluat la capitolul ala)

Foarte comic ca a aparut un misogin sa faca poante de gradinita.

paradoxx wrote: Sa nu incepem ca AncaMarketing va rog eu

Tu crezi ca daca scrii zilnic in toate topicurile tot felul de ineptii, in goana de postari, asta te face mai acvarist ca mine? Uite unde era avocatul poporului. Eu zic sa nu mai pomenesti numele meu si sa taci dracului din gura.

On topic: Alexandra daca nu ai cu ce masura sigur ai o coala A4. Dimensiunile acesteia sunt de aproximativ, fara cativa mm de 21 x30 cm. Eu asa fac cand nu am alta solutie , i au o coala A4 si masor cu ea, oricum iti vor da niste masuratori aproximative dar nu foarte departe de adevar iar la acvariu daca masori cu 1 sau 2 cm diferenta nu e chiar asa tragic.
Spor.
um02122 wrote:Mai, daca vrea omul sa plece, eu zic sa-i faceti pe plac. Vorba americanului: if you love her, you'll let her go.

E pacat ca paraseste o comunitate unde ajutorul ii este apreciat, dar unde a si primit ajutor, sfaturi etc.

Parerea mea e ca s-a cam suparat ca prostul pe sat si a reactionat ca atare. Desigur, persoanele mature discuta cand apare o problema, cele cu personalitate infantila isi iau jucariile si pleaca.

Adio, anca marketing, and good luck!

Andrei, am sa te tutuiesc ptr ca suntem de aceeasi varsta, chiar nu ti permit sa ma jignesti fara sa ma cunosti si fara sa imi stii adevaratele motive/suparari. Te crezi asa de bun incat sa imi ghicesti personalitatea din doua randuri scrise de mine?
Nu am de ce sa ma justific in fata ta, a lui Faye, Rebella si a mai aparut un mucos din Iasi, @anusu nu stiu cum, etc. pentru deciziile mele, si chiar nu permit si nu accept sa ma jigniti atat timp cat eu nu am facut, pana acum, atac la nici o persoana anume.
Nu vreau sa ma justific cu nimic, nu mai vreau sa dau detalii despre viata mea personala, pur si simplu nu ma mai simt utila aici.
Pacat pentru ca a fost o perioada cand ma simteam ca intre prieteni, dar au aparut unii cu care nu am interactionat niciodata, ca tine Andrei, care cred ca au dreptul sa ma judece si sa ma eticheteze.
Va urez succes in continuare, si astept scuzele tale Andrei.

Multumesc lui Koala, care a fost "mentorul" meu in inceputurile acvaristicii, lui Stefan, singurul care mai scrie ceva sfaturi de calitate la acvarii dulcicole, Lui Sebi @Nimeni, @Batman si Qwerty, Humbert, toti oameni de calitate.

Pentru ca te-am rugat, si pentru ca poti.
Hai sa terminam cu astea o data, ca sa puteti curata topicul omului de aberatiile mele.

Multumesc.
Koala, te rog sa imi anulezi contul pe acest forum.
As aprecia tare mult daca ai face acest lucru.
Multumesc.
STEFAN, TE ROG SA INCHIZI ACEST TOPIC SI CONTUL MEU.

MULTUMESC.
Waw Faye, o dam in telenovele de acum, las-o balta, ca piesa asta cu casa am auzit-o de prea multe ori aici.
Gata nu mai scriu nimic, nu mai raspund.
Numai bine.
Exact Dragos.
A disparut link-ul cu filtrul de pe siteul „Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit” (citat din Harry Potter)

Sau poate m-am dilit eu si nu a aparut link-ul in postare ca eram ieri de pe telefon.
Whatever.....
Acvariul este bine, plantele se dezvolta moderat, nu mai am alge, nu am cu ce ma lauda.

Before trimming
image

After
image

Si "Grigore" al meu
image
Eu cred ca ai biofilm si se aduna bulele de oxigen rezultate din perlare. La mine asa se intampla.
Este imposibil ca din ttrei filtre diferite sa persiste problemacu bulele.
Ai zis ca ai reactor Bitanu, banuiesc ca doar pe un filtru si aici ai putea sa spui ca poate fi o problema de etansietate, iar celalallt este liber. Mi se pare destul de ciudat sa faca ambele la fel.
Raman la ideea mea: ai o pelicula foarte fina de biofilm, aproape insesizabila cu ochiul liber dar suficienta pentru a retine bulele. De aici si coincidenta cu aprinsul neoaneleor.
Ancamarketing wrote:Stim bine ca Batman prefera Eheim .
Filtrul cascada era un compromis ieftin la de a înlocui filtrul intern.
Un filtru bunicel, tot chinezesc dar cu doi ani garantie si cu piese ieftine si disponibile la schimb este asta

Si îl poti folosi si la 200 l.
Mai pui 100 lei si comanzi din prima si 4 l de Siporax si nu mai ai treaba.
Spor.
PS: Oricum sunt multe discutii despre filtre externe acum depinde de bugetul fiecaruia. Eu am avut multe filtre interne si cascada chinezesti si nu mi au facut probleme.

Cel care a avut placerea sa-mi editeze postul, pe forumul "unde toti suntem prieteni si nu stergem nimic, spunem tot ce vrem ca nu ne pune nimeni pumnul in gura...bla...bla..si nu facem comert doar acvaristica, bla..bla...mare familie...", putea macar sa se semneze dedesubt cu explicatii.
Multumesc.

On topic: Daca alegi sa cumperi tot un filtru intern trebuie sa iei unul cu cartusul mai mare in care sa inlocuiesti buretii cu materiale filtrante biologice, dar cum tu ai acvariul mic, un filtru intern mare iti va a ocup mult spatiu.
Concluzie: daca nu ai bani sa ti iei acum un extern mai bine unul cascada decat un intern mare , pretul e acelasi.
Spor.
Stim bine ca Batman prefera Eheim .
Filtrul cascada era un compromis ieftin la de a înlocui filtrul intern.
Un filtru bunicel, tot chinezesc dar cu doi ani garantie si cu piese ieftine si disponibile la schimb este asta

Si îl poti folosi si la 200 l.
Mai pui 100 lei si comanzi din prima si 4 l de Siporax si nu mai ai treaba.
Spor.
PS: Oricum sunt multe discutii despre filtre externe acum depinde de bugetul fiecaruia. Eu am avut multe filtre interne si cascada chinezesti si nu mi au facut probleme.
Filtrul ala Claro are un burete de maxim 7 cm pe 2 cm. Daca nu ai bani de unul extern mai ieftin si putin mai bun decât ce ai acum e un filtru cascada hang on in care sa pui ceva material denfiltrare biologica gen Mini Siporax sau Eheim sustrat pro.
Mai sunt si oameni care traiesc 7 intr-o garsoniera si nu mor, dar nici nu se simt bine, in largul lor.
Deci....
Plantele au ajuns la colegii @lucian999 si @serinox.
Se poate inchide.
Multumesc.
Inainte mi a scris si lucian99 ca le vrea.
Hai sa facem asa, cine reuseste sa ajunga diseara dupa ora 18.30 in zona Valea Adanca sau cel putin la ultima statie din CUG la (Fortus), ale lui sa fie.
Eventual poate le impartiti ca sunt de unde.
Sa imi spuneti care si la ce ora poate sa vina, ptr ca pana la Fortus trebuie sa ies cu masina si fac vreo 3 minute.

LE: ar mai fi o varianta, maine dimineata la 7.55 la intrarea in parcarea de la Selgros, dar trebuie sa stiu ca sa le i-au la mine.
Donez, de preferat in Iasi, cateva tufe mari peste 30 cm de Cryptocoryne si un pot mare 20*25 de Hydrocotyle tiparita.
Imi rezerv dreptul de a alege persoana care va beneficia de plante.
Detalii in PM.
Numai bine.

LE: si Pozele pentru pretentiosi
Da poti umple tot filtrul extern cu Siporax si pui un burete pe sorb ca sa nu intre mizerie în?untru. Inelele ceramice sunt ptr filtrare mecanica si nu te ajuta sa tii un sertar de la extern ocupat cu ele.
Filtrul intern il poti folosi ptr filtrare mecanica si il lasi cu burete sau perlon. Perlonul trebuie schimbat la max 3 zile ptr ca se colmateaza repede. Buretele il poti spala saptamanal chiar si la robinet.
Pentru o buna filtrare biologica scoti tot si pui materiale pentru filtrare biologica gen - Siporax (cel mai ieftin), Matrix, Eheim substrat pro, MicroMec etc. Ce ai tu acum sunt DOAR ptr filtrare mecanica.
Daca nu vrei sa il deschizi des (se recomanda deschiderea filtrului o data la cateva luni) si pentru a avea o filtrare mecanica a rezidurilor, renunti si la perlonul din interior si pui un burete pe sorbul filtrului sau un prefiltru - SUN SUN sau EHEIM (parca astea se gasesc pe la noi).

PS: Nu cred ca sunt suficiente cele 20 kg de pietris.

SPOR

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: