[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
nu sint sigur ca am pus planta potrivita.. ma tot gindesc inca daca e ok asa sau sa pun altceva in locu respectiv. Nu stiu poate daca mai creste si ea si se va intrepatrunde cu hydrocotile va fi ok .
Mai atasez o poza facuta acum seara
Si inca o poza .
Hi prieteni , am sa pun citeva poze close up cu noua planta urmind ca poze de ansamblu sa pun cind voi scoat eechipamentul ( sper ca in weekend ) . astept parerile si sugestiile voastre legate de ea - daca se potriveste sau nu in ansamblul care l am .
Sory daca ti scriu prea mult - e fain ca ai ales pietre albastre ( si care au si alb prin ele) - din punctual meu de vedere arata cel mai bine cu verde si mai ales ca tu o sa ai gazon mult verde crud . Daca o sa vrei sa pui si ceva micrososium pe / printre ele o sa fie super .
Conteaza zic eu foarte mult pietrele, iar din ce vad ca ai acolo simt ca poate iesi ceva foarte fain. Multumesc si de apreciere . Daca mi permiti o sugestie si nu te superi, piatra mare s anu o pui exagerat de in spate sa se piarda in décor pt ca e tare faina.
O sa fie interesant cum o sa legi pietrele mari intre ele . Daca ti iese, o sa fie beton.
Pietrele arata f f bine. Imi plac mult si dungile de pe ele. De abia astept sa vad poze - simt ca o sa ti iasa ceva mult peste hardscapele dinainte .
Am cumparat azi petru zona din mijloc Bucephaladra wavy leaf . Nu stiu daca am facut alegerea corecta cit de mult se va potrivi in zona de mijloc in locul eleocharisului . Mai aveam de ales intre Crypto wenditti Kompact si alternatera reiniki mini . Am sa fac si poze si am sa le postez .
Cel din mijloc il voi inlocui zilele astea . Cel de pe laterale am sa l pastrez si am s al tin sub control din foarfeca.
Alex iti dau dreptate cu eleocharisul ...deja ma gindesc cu groaza cum am sa l tund....deja da peste tot lastari...
Ce sper sa nu fie o planta prea dificila de intretinut- nu cred ca am inca experienta si conditiile sa tin plante foarte grele.
La petshop urile din oras nu tin minte sa o fi vazut sau poate nu mi a sarit in ochi ..nu stiu.
Pai eu stau in Munchen.... . Tre sa o iau de aici de pe sitele ala .Multam oricum de ajutor .
Cred ca am s ao command de aici :
http://www.aquamoos.de/product_info.php?products_id=357
E prima oara cind aud de planta asta si pare extreme de potrivita - musai sa o incerc. Cred ca ar merge foarte bine in locul ala.Mi ar placea sa pot multiplica acvariul iar in zona centrala sa am diferite combinatii de plante .
Da merita incercat..
Poate ai o idee si pentru background. Nu as pune negru ca imi scoate in evidenta saraciile astea de zgiriieturi de pe geam- nu sint f mari da se vad in poze .
Mi se pare o idee foarte buna si versiunea cu stauro si versiunea cu hydrocotile - le iau in calcul amindoua mersi de sugestii. O prefer mai tare versiunea cu staurogyne - imi place f mult verdele ei.
o singura chestier iti mai scriu, sper sa nu te superi, poate zic gresit dar cum vad eu : daca vrei sa ai Aponogeton in focus atunci ai nevoie de mai multe pietre pe linga el inclusive piatra mare inclinata, iar planta mare mai solitara , daca vrei sa ai roca in focus atunci tre sa ai mai multe plante pe linga ea sa o scoata in evidenta .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: