Message |
|
Am fost astazi la Kolle Zoo . Aveau rotala bonsai foarte faina si microsorium pteropus petit . Dar am zis ca deocamdata las asa cum e mijlocul sa vad cum evolueaza .
|
 |
|
Si eu recomand tripartite. O am si mi se pare superba. Si daca o pui cumva sa urce si pe pietre e super.
|
 |
|
Nu stiu am o obsesie .. parca nu mai e asa ok zona centrala ......
|
 |
|
Ce plante ai vrea sa pui pe linga pietre ?
|
 |
|
Eu zic ca nu merge petru ca striatiile vor fi paralelele cu orizontala si nu dau bine. Nu stiu cealalta fata cum arata , daca are aceleasi striatii.
|
 |
|
Dar cum iti placea mai mult cu eleocharis sau cu ce este acum ?
|
 |
|
pietrele mari sint cam la aceiasi marime si totusi nu ti da senzatia de urit sau sec . Faptul ca le a pus in v rupe monotonia , apoi si pietrele complementare ajuta f tare.
|
 |
|
|
 |
|
Am scris nevazind ca ai mai postat. e o idee sa incerci ce ai zis Trebuie odata din scufundarea pietrei si apoi din modificarea pantei sa ti iasa . Daca vei adauga si plantele potrivite in zona din spate eu zic ca va fi ok.
|
 |
|
Eu personal as sacrifica gazonul la nevoie .
|
 |
|
Uite un hardscape care mi s epare f reusit
http://fish-etc.com/wp-content/uploads/2012/04/Hardscaping-6-breaking-rules.jpg
Nu stiu in ce masura ai putea sa le combini apropiat de ce e acolo .
|
 |
|
Incearca sa le incaleci mai mult iar cea mica cum ai zis tu sa fie mai coborita - cit de mult se poate , iar cea mare sa urce mai mult peste ea. Daca nu merge renunti la cea mai mica. Problema e ca tu vrei sa pastrezi gazonu si forma actuala a nisipului ca altfel era mult mai usor de lucrat cu ele . Oricum nu renunta prin culoarea , textura si forma lor merita sa le dai o sansa.
|
 |
|
piatra mare e foarte faina as pastra o musai . Spwer ca nu s prea pisalog . Daca reusesti sa scufunzi a doua piatra e f bine idea e cum ai zis si tu sa nu para un zid.
|
 |
|
Am facut o idiotenie de combinatie da poate te ajuta cit de cit - nu am model 3d ca sa pot s al invirt cum vreau dar ca idee vag asa cam ce vreau sa zic o sa ti dai seama . Poate reusesti tu sa le combini sa iasa fain .
|
 |
|
Ar fi greu sa sfarimi piatra mai mica in 2 ?
|
 |
|
iti mai dau ceva de inspiratie , oricum nu ai genu ala de pietre dar na ca sa vezi ce fain a construit tot in jurul pietrelor iar plantele sint delicate si ajuta hardscape ul sa iasa maxim in evidenta. uita te un pic la directiile pietrelor si cum se leaga intre ele
http://aquadesign.pl/wp-content/uploads/2013/05/ada_054.jpg
|
 |
|
Iti dau un link, nu e cel mai potrivit
https://travelintheusa.files.wordpress.com/2012/05/sdc12129.jpg
DPDV al meu aranjamentu in sine da 99% din frumusetea acvariului , restu sint detalii...
|
 |
|
trebuie cumva sa rupi monotonia prin combinarea lor , sa fie ceva intersant , mergea si substratul sa nu l ai f. plat. \incerc in photoshop sa le combin dar na fiind poza 2d e cam complicat sa scot ceva pt ca vad mereu aceiasi fata .
|
 |
|
Deci eu nu le a spune asa.Odata nu le a spune la aceiasi inaltime amindoua - da urit tare.as face o combinatie cumva, asezate cea mai mare sa se sprijine pe cea mai mica . si sa fie mai sus ca ea. Cred ca am sa fac o schita cumva si s apostez.
|
 |
|
Nu scapi de mine...
|
 |
|