[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Azi am avut o zi super grea si focusez mai greu la ora asta .
Lucian cred ca sint oboist de la munca si nu inteleg f exact asta
Nu trebuie masuratori cu ce ai in acvariu ci sa traduci acei 4ml in aport de ceva. Daca pui acea cantitate de nutrient in acvariul tau cu cat creste concentratia de NO3/PO4/Fe... etc. si la ce perioada faci acea aditie (zilnic, la doua zile, etc.).
Pai nu trebuie intii sa fac testul de no3, po4 , Fe si apoi sa vorbim ?
Te am inteles Lucian. Am Sa fac diseara masuratori SI am Sa postez.
Am marit doza de macro , acum pun 4 ml la 2 zile. . Din testele de po 4 resulta ca nu am exces de p. Testul de no3 nu l am Mai facut de o saptamina.
Am inceput sa ma trezesc cu BBA si nu stiu caru I fapt ii datorez fericitul eveniment.
Daca pietrele sint ok pune-le inapoi , Dau f bine in aranjamentul tau .
Imi place partea stinga
legat de poteca , daca simuleaza sa zic o albie de riu nu o carare de munte de acord , poate fi ceva foarte frumos care sa dea adincime compozitiei .
In poza ai pietre pe linga radacini . In filmulet daca vad bine nu mai ai pietrele . Dupa mine arata mult mai fain cu pietrele pe linga radacini .
Koh-i-nor apreciez tot commentul care l ai scris , l am citit tot.
De accord , dus la extreme ce am zis inseamna acvariu biotope . Clar acvariu nu inseamna doar biotop . Dar uite pt gustul meu toate link urile ce le ai pus acolo , desi e o munca fantastica , stiintia , studiu , nu sint pe gustul meu ( oricum nu ca ar conta gustul meu ) . Mai degraba gust un acavriu olandez , car edupa cum ai spus si tu tot artificial este , dar nus duce mai mult a natura acvatica .
Nici nu am studii f temeinice de acvaristica , sint chiar la inceput sa zic asa in chestii serioase , multe lucruri le vad cumva prin prisma meseriei care o am si mi dau seama ca arata sau nu bine .
Dar na oricum toate discutiiler noastre nu pot fi decit un cistig pt acavristul in cauza care poate tine sau nu cont de sugestii , pareri interventii ... etc
Te ar fi ajutat cumva daca ai fi putut pune si niste plante inalte intre pietrele din spate , plante gen eleocharis vivipara
Dupa mine sa fie totusi ceva reusit ar fi mers mai putine pietre in spate si aveai nevoie de citeva pietre mici in planu din fata dar care sa fie independente cumva fata de cele din spate . Asa ai rupt compozitia in doua .
Poate fi frumos pt cine gusta genu asta de scape .
Pentru mine e artificial sincer .
Nu mi plac nici scape urile cu bonsai sau carari de munte sau tot ce nu are de a face cu apa .
Mi se pare si putin prea incarcat Lucian , dar na tine de gusturi .
E putin cam haotic filmuletul . C e pot sa mi dau seama ca bazinul are potential , depinde de ce plante vei mai pune in el .
Ai pietre foarte faine inauntru .
Ai vrut sa simulezi un peisaj de munte ?
Cam la asta ma duce gindul cind ma uit la el .
Pai sa vedem poze ...
Ar veni cu totul mai spre stinga , dar nu mult .
E cam mazgaleala dar na va dati seama . In fata ar veni monte carlo , apoi staurogyne prontre pietre si eleocharis iar in spate ori rotala ori ceva stem cu frunze fine .
Incepe sa ma oboseasca scapele actual , cu tripartite care trebuie tunsa la 3 zile , care ia toti nutrientii din apa si ma trezesc cu alge de tot felul ... Daca reusesc luna asta s al aduc la un maxim pt o poza , ma bate gindul sa tefac bazinul fara tripartite si aranjat asa . Ce parere aveti ?

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: