[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cingo171179
Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
1 nu opri perdeaua de aer(eu as pune o piatra fina) decat pt mancare, inrest las-o sa marga non stop

2 nu opri nici filtru

3 ai borcanu de nuraturi deala mari? (3-4 l minim) pune fiecare peste incate unu . apa decantata ,
nu cred ca ai probleme cu substratul, posibil din cauza apei
scuzati ortografia, mai butonez si la altceva
in materie de acvaristica voi bucuresteni sunteti fericiti,in constanta cam slabut,cel putin in materie de ciclide sunt doar cativa.

desi avem ditamai acvariu(acvariul de la cazino), nu am intles niciodata de ce nu au comercializat , din specile de exotice, mai ales ca stau cam prost la capitolul vizitatori
tot din spicuiri(asta pt ca fimiu e tot timpul in carca mea, e curios tare, il atrag "emoticons" in special pistolaru, si vrea la desene ) am retinut ca ciclidle canD se intr-oduc in acvariu trebuie sa fie 'juvenile" cum se traduca asta in dimensiuni? se pot deosebi sexele?
sunt suparat ca nu au raspuns si la intrebarile mele
esti tare

poate peste vreo 2 saptamani ghiceam si eu

vezi sa fie nisip de rau, altefel s-ar putea sa te apuci de crescut ciclide
scrie la rubrica donatii
greu de spus fara teste, cam 2 saptamani
spala filtrul doar daca veezi ca a sczut debitul(asta e valabil pana ternimi ciclarea)
pna nu termin ciclarea nu mai spala filtru
ai deschis atea topicuri ca m-ai pierdut
mergi pe unu singur
conform unor topicuri de pe forum unii au tot atatea pesti ca si tine, dar intr-un acvariu mult mai mic nu cred ca nr pesti e problema(daca acvariul ar fi fost ciclat)

ai gresit legat de ciclare, si de cum ai sociat pesti , neoni,ternetii,zebrele sunt besti de banc trb minim 6 buc din specia lui

koi nu au ce cauta cu neoni gupy terneti

fa schimburi de apa la 24h, 20%,

scoate perdeaua de aer, mai bine mai pune un filtru intern

da mancare doar odata pe zi, si cu zgarcenie, clateste filtru ala saptamanal in apa pe carew o scoti din acvariu , dupa ciclare

http://www.petco.com/assets/livefish/freshwaterchart.html

citeste si
un plastic(folie) semi transparent
vezi ca in capatul furtunului ar trebui sa aiba un "dop", care se inchide si deschide, pe deschis trage aer de afara si baga bule in acvariu
tine pui separat de adulti

am spicuit topicul lui koala si de aici se nasc cateva intrebari

avand in vedere spatiul redus al acvariului (viitor acvariu), in loc de background 3d sa pun un colaj pe fundal albastru sau negru?

presupun ca la dimesiunile acvariului meu nu e cazu de grote, plaja de nisp, 2-3 bolovani ar fi de ajuns?

mi-a placut mult cum arata "copacul" din acvariu, as putea pune si eu unul(mult mai mic evident) ???? (please say yes)

legat de iluminat 2 neoane de cate 24w sunt suficiente?

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Constanta/Stiri/Creste+doua+mii+de+pesti+in+aproape+o+suta+de+acvarii
Pseudotropheus elongatus are un colorit wow

multumesc pt sugestie

astept cu nerabdare "iepurasu"

Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
Go to: