[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cingo171179
Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179

in 6-7 l max 3-4 gupy,
temperatura 24-25 c
o alta lista pe care am gasito

Lacul Malawi
• Pseudotropheus acei
• Labidochromis caeruleus ”yellow”
• Pseudotropheus saulosi
• Metriaclima estherae
• Labeotropheus trewavase
• Nimbochromis venustus
• Nimbochromis polystigma
• Iodotropheus sprengerae
• Placidochromis electra

pot sa asociez Labidochromis caeruleus ”yellow”+Metriaclima estherae +Placidochromis electra
suoer
as renunta la ideea cu galbenus, murdareste apa, plus tu ai vivipari,deci ei se nasc gata de haleala, mananca cam ori ce, mancare congleata artemia, micro viermi,
multumesc pt raspuns,

dar asa cum fimiu imi face mie , am sa va fac si eu voua, un raspuns naste o noua intrebare

mbunele sunt catalogate si ele pe ranguri de agresivitate?(adica unele sunt mai agrsive decat altele)

imi puteti da cateva exemple de asociere corecta a mbunelor?

care tipuri ar fi mai indicate sa le asociez intr-un acvariu de 130*40*40?

se pare ca am pus 3 intrebari

toate intrebarile au plecat de la acest articol

http://freshwater-aquariums.yoexpert.com/aquarium-startup-12904/what-is-an-easy-colorful-stocking-list-for-a-mbuna-2825.html
eu am pus 3 pastile intr-un acvariu de 75l in care erau si melci pomacea si nu au patit nimic
mai corect ar fi 8-10 saptamani

totul depinde de dezvoltarea pestelui, hrana, spatiu, calitatea apei apei

sunt 2 tipuri de crestere (asa zic unii) valabil la vivipari :

1- mancare la greu artemia(congelata, vie) sau uscata , tempteratura apei mai ridicata, 27-28c

2-mancare max 3-4 ori/zi pana la 3 spatamani (de preferat doar artemia), dupa 4 saptamani 2 mese/zi , mancarea se alterneaza

im general bazinele de crestere ar trebui sa aiba 40-50 l (cel putin la mine e verificat, atat timp cat ii tin intr-un acv. de 22l dupa o anumita perioda stacneaza din crestere, trb sa-i mut si atunci incepe circu)

aprox 5-8 saptamani

depnide de mai multi factori
tinei pe toti impreuna pana rezolvi cu spatiul

poti compensa dandule mai multa mancare (putin dar mai des 4-5 mese
am intles ca ciclidele trebuiesc asociate intr-un anume fel

deci intrebarea de baraj este, dupa ce considerente se asociaza clidele mbuna

viitorul proiect ar fi un acvariu de 200l 130*40*40

dupa punctul de gestatie, si burta mare

exceptie fac black molly la care nu se observa punctul de gestatie
eu zic(o pinie personala) este o mica prb legata de cresterea alaturi de gupii, pui de xipho , plati , se dezvolta mai incet fata de gupii, care halesc mai mult si mai repede, pentru plati ramand doar resturi, asta inseamna ca vor creste mult mai incet
aspiratorul trebuie tinut la 2-3 cm deasupra solului
am scapat ieftin atunci

am spicuit despre patiniile colegilor , se pare ca domnul respectiv are nevoie de o vizita mai indelungata la socola (daca mai exista, daca nu, ii pun o vorba buna pt palazu la cta)
multumesc

sa speram ca stie

uite aici

https://www.facebook.com/CasaCuAcvarii

daca e reclama stergeti
salut. vreu sa fac/cumpar un acvariu pt ciclide africare.
dimensunile ar fi 130*40*40 geam 8 mm
am gasit pe cine dispus sa-l faca pt 400ron. capacul tot din sticla. sitemul de iluminat este pus pe capacul de sticla. presupun ca blastul va fi in afara.
credeti ca pretul cerut este ok?
in principiu nu ar tebui sa fie o problema, dar mai bine asezi inclazitorul in pozitie oblica pe gemul din spate
muta incalzitorul pe geamul din spate

nu cred

avand in vedere ca ea este cea care vrea acvariu cu ciclide poate scoate si ceva "malai" din portofel

Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
Go to: