[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Arata foarte bine , subscriu si eu in special partea stinga . E cumva mai dramatica daca poti spune asta la un acvariu .
Astept sa l vad complet plantat .
Ramine de vazut atunci care sol am sa l iau . Daca iau solul fertil ar cam trebui 18 l la bazinul meu .
Vreau sa multumesc colegilor forumisti si in special lui Lucian care m au lamurit despre fertilizarea macro . De cind dozez macro in limite normale nu mult sub limite cum faceam inainte pot sa zic ca nu mai am alge aproape deloc in bazin chiar si geamul ramine curat .
Cred ca am sa trec pe gama de la easy life cu fertilizarea pt ca am prins N , P , K la oferta .
O problema care ma roade si care nu stiu daca are rezolvare , zgirieturile fine de pe geamu acvariului . Ma batea gindu la un moment sa incerc sa desfac capacul si sa cumpar un alt acvariu si apoi sa pun capacul juwel pe el .
Poate ca ar arata fain si megajungla. Cred ca in realitate oricum arata mai fain si e greu intr o poza sa iasa f real , in sensu ca imaginea e foarte 2D in poza si pierzi din adincime .
Da poti si sa incerci si pui poza sa vedem si noi.

Pina atunci fa o poza de ansamblu cu acvariu si posteaza o . Iti ies f . faine pozele .
Ai putea sa pui si o poza cu tot acvariu .
Si apropo daca nu ai si ceva carasi, gupi si scalari in bazin nu prea te as considera acvarist ..
Super poze !
Inca o intrebare Stefan , ti se pare superior genu asta de sol Aquabasisului de la JBL ? Ma refer la modul cum se dezvolta plantele in el.
Nu stiu cum se comporta genu asta de sol ... ma refer cind asipr substratul de exeplu , daca se ridica , daca e f usor sau are densitate apropiata de a nisipului .
Foarte frumoase si sanatoase plante .
Ramine de vazut care o sa l iau. Cred ca mi ar placea mai mult cel Dennerle ca aspect .
Daca poti da si fedback saptaminile care vine legat de solul din acvariul care l vei amenaja ar fi super .
Am vazut alaltaieri la Kolle Zoo o piatra f faina , Cloudy rock de 8 kg . M ar bate gindu sa o cumpar si aia pt viitorul setup si o sa o combin cu ce am acum .
E interesant topicul tau legat de sol . Vad ca Alex spunea ca cel de la Dennerle are o granulatie neuniforma si l face sa apara mai natural .
Si mie imi plac mult plantele cum arata.
Se anunta ceva High Quality .
Spor la treaba !
Salut , vad ca te pricepi foarte bine la aquascaping .
Arata foarte fain hardscapele .
Sint curios acum ce plante pui si cum echilibrezi densitatea mare de radacini .
O sa ti urmaresc cu placere evolutia scapeului .
Felicitari !
De abia astept sa l vad pus in functiune.
Mersi de link .
Ca substrat fertil cum ti se pare , superior aquabasisului sau la acelasi nivel ?
Dap . ceva de genu ala o sa iau . Cred ca merge foarte bine sub solu fertil . Nu stiu exact cit sol fertil ar trebui sa iau ( daca ajunge o punga de 9 l )
Pai as pune sub nisip cu granulatie mare. Ma gindesc ca mi intra f mult daca folosesc doar solul jbl.
E un pic devreme inca pentru urmatorul setup , dar m as apuca din timp sa mi iau una alta ( sa nu simta nevasta de fapt cit din buget merge spre acvariu ) .
Ma gindeam sa incerc solul de la jbl :
http://microsites.jbl.de/ProScape/soil/jbl-proscape-plantsoil-brown/
Aveti idee cam cit mi ar trebui la acvariul meu de 125 l brut ?
Vreau sub el sa pun substrat inert .
Salutare prieteni , puteti vedea poze in postul meu " Acvariu nou " la sectiunea jurnal acvarii plantate .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: