Message |
|
Ce backgroud ai folosit ?
|
 |
|
Forumul asta e o mare ispita...... Da imi place la maxim.... .)
|
 |
|
Nu ma ispiti ca oricum imi Sta gindul la unul Mai mare .... ??
|
 |
|
Mie sincer mi se pare atit de reusit ca nu m as bags Sa Mai fac modificari .
|
 |
|
Te gindesti sa pui si ceva muschi printre pietre ?
Cred ca ar arata fain .
|
 |
|
A scrie cu sint nu e gresit ( probabil ti a spus cineva ca exista si sunt ) , dar ce faci tu cu limba romina e macel .
|
 |
|
la sugestii de fertilizare nu ma bag ca sint persoane mult mai pricepute ca mine care ti pot da sfaturi .
Pe partea de aranjament mergeau si ceva pietre mari , fie si de riu , si sa nu le ai de aceiasi dimensiune .
|
 |
|
Poate pina la urma nu ar arata rau nici acolo dar tre sa le echilibrezi cumva . Deocamdata ai planurile din spate si centru f goale si de aia nu pare ok unde e.
|
 |
|
O intrebare destul de grea .... eu as tinde sa cred ca are totusi nevoie de ajutor .
|
 |
|
Arata foarte bine , zona libera care ai lasat o in mijloc da foarte bine si compenseaza cu aglomeratia de plante din zona radacinilor .
|
 |
|
Plantele din dreapta fata vrei sa le pastrezi ?
Prca nu si au locu acolo .
|
 |
|
Sincer eu cred ca nu are mai mult de 4 clase .
|
 |
|
"dar pt mn sa.mi " o fi greu sa scrii normal ? Sau poate nu stie ?
|
 |
|
Nu stiu cum gindesti mai departe aranjamentul dar personal imi plce foarte mult ca partea de jos unde sint pietrele sa ramina fara plante sau cit mai putine cu putinta .
Cum e acum imi da o senzatie de natural si aerisit .
Imi plac plantele printre radacini plus ca le estompeaza densitatea .
Dar na , tine de gustul tau pina la urma . 
|
 |
|
Imi plce foarte mult in stadiul asta foarte fain ai gindit asezarea radacinilor .
|
 |
|
Sincer nu stiu cit mai ai de gind sa mai schimbi in el , dar arata dupa parerea mea exprem de bine cu ce e acum.
|
 |
|
Superb ! Superb !
|
 |
|
Daca ai rabdare sa cauti prin postul meu , Lucian da o descriere amanuntita cam ce inseamna macro si ce concetratii trebuie sa ai in apa. Sincer de cind dozez si micro si macro nu mai am alge, iar plantele arata foarte bine .
|
 |
|
E o planta faina , nu stiu daca fertilizezi sau nu , dar din experienta acumulata aici pe forum ai nevoie si de micro si macro sa ai un gazon frumos .
|
 |
|
Asta cu un acvariu mai mare .....e un subiect putin sensibil cind esti casatorit .... trebuie pregatit terenul minutios  . Am un prieten bun care are un bazin eheim de 250 l cu ciclide si care ma bate la cap sa iau acvariu de la el ca sa si poate face unul mai mare . Dar na ma gindesc si la mentenanta e ceva mai mult de lucru cu el la dimensiunile alea .... desi nu zic ca nu mi ar placea ... .
Legat de usurinta intretinerii unui acvariu fara capac cred ca e mai usor dar ma gindesc si la evaporare care cred ca e destul de puternica, plus ca la juwel e usor de dat jos capacul cind fac curat in acvariu .
|
 |
|