[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Eu nu ma pricep la marine de nici o culoare , dar ca aranjament primul mi se pare cel mai reusit .
Dap, merge f bine cu negru , arata foarte fain.
Multam tare de apreciere Szaki . Am tot fost in dubiu cu Alterathera daca merge sau nu acolo.
Dap, si in mare parte ti se datoreaza asta ca m ai lamurit ce inseamna fertilizare macro .
Mersi Lucian, bine de stiut .
Da si eu sper asta .
Ma bucur mult ca algele au dat f tare inapoi .
Sincer nu ma gindeam ca fertilizarea macro e atit de importanta . Poate e doar o iluzie dar de cind fertilizez macro asa serios sa zic , a crescut si nivelul de perlare al plantelor , desi dozarea co2 ului a ramas constanta .
Altumul mi se pare un peste al naibii de fain .
Acum iti vad si eu prima data topicul ..foarte faini scalarii.. parca mi se face dor sa tin si eu .
Cu mare intirziere ( acum am vazut mesajele astea ) va multumesc .
Ma bucur foarte tare ca m am inscris pe forumul asta si apreciez commenturile si sfaturile voastre .
Un mic update, alternatera creste bine s a adaptat . Sper ca se vede ceva in poza . Rotala am tuns o alataieri , inca e urita .
Sper sa reusesti sa l aduci pe linia de plutire. Incepusei tare fain cu el .
Ma gindesc daca reusesc sa dau rotalei o forma sa mi placa pt poza , sa o scot apoi definitive si sa o inlocuiesc fie cu microsorium , fie ceva crypto lutea sau alta varietate .
Am sa fac si test de ammoniac desi nu as crede sa am . Am avut in schimb in setupurile trecute la un moment dat ca un praf fin alb in apa ca nist eparticule in suspensie (acvariul era deja ciclat ) .
Credeti ca e putin ca sistem de filtrare un eheim ecopro 200 la un acvariu de 126l brut ?
Am facut si o poza cu noile plante ( inca sint foarte mici ). Nu am mai scos aparatura .
Am pus azi dimineata Alternatera .
Am prins plantute foarte faine .
Nu stiu cit de bine merg in setupul actual , am pus intre pietre si citeva fire in fata linga muschi .
Legat de Alternatera mini in fata rotalei ce parere aveti ?
Pai ce sa zic iti doresc sa ti iasa ceva foarte fain !
Indiferent daca mai pui sau nu plante , eu zic ca ar trebui cumva sa le legi .Poate ar fi fain sa ai cam aceleasi specii si in partea dreapta . Plantele in sine iti arata foarte fain .
Cel putin pentru gustul meu e frumos cind ai ceva pietre sau radacini in bazin , te ajuta mult sa construiesti ceva
Legat de fundal am tot cautat dar nu am gasit ceva sa mi placa . Bleu nu am vazut decit f tare culoarea si nu cred ca da bine .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: