[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
La 2 filtre clar ai 2 intrari si 2 iesiri .
Eu pina nu am fertilizat cu nitrati si fosfati am avut foarte multe alge in acvariu. Sincer mi se par vitale ambele solutii .
Eu as renunta la pestii care scot gazonul . E prea frumos ce ai facut acolo ca sa nu ai si gazon .
Nu mi dau seams cum Ai putut FI Putin dezamagit de bazin.... Cel Putin pentru mine e cel Mai frumos bazin Marin care l am vazut in vista mea.
superb !
Ma intreb financiar la cit ajungi sa ti faci asa ceva ...
Arata bine . O sa fie fain cind se va intinde si moss ul pe radacinile care se intrepatrund in zona centrala .
Salutare!
Mi se pare ca arata din ce in ce mai bine . Cind vei avea si partea stinga spate plantata bine va fi foarte fain .
Am vrut sa le maschez cu planta . Este foarte ok sa fie una linga alta. In spatele plantei este si reactorul taifun de la jbl ( era versiunea scurta).
Ma bucur ca va place. Si o alta versiune tot din perioada cind eram brasovean.
Nu prea ai asa ce sa te inspiri ... eram mai la inceput , poate doar la plantele alese desi nici alea nus chiar ce trebuie pt bazinul ala . Dar iti poti face o idee cu o bomba cu co2 si o lumina cit de cit rezonabila poti avea un bazin dragut de inceput .
Echinodorusul ala dinstinga ar fi trebuit sa fie pitic , dar aveam si substrat fertil plus co2 ul de la bomba si a crescut mai mult decit ma asteptam ( a facut si floare la un moment dat )
pot sa postez acvariul meu de 54 l sa vezi ce plante aveam cu 15 w si poti vorbi cu un moderator apoi sa stearga poza .
Clar ca daca poti sa treci la un t5 e mai bine , dar asta presupune sa schimbi toata instalatia de lumina .
Salut si la multi ani !
Eu as pune in prima faza asa ceva :
http://www.zajac.de/JBL:-T8-Solar-Natur-15W-438mm.htm?websale7=zoo-zajac&pi=JB616300&ci=000726
Am avut asa ceva cind am avut bazin ca al tau si am crescut foarte bine plante usoare ( mai aveam si bomba de co2 )
Lumina lui este placuta si plantele cresc bine .
O poza dupa tunsoarea moss ului si inainte de a tunde rotala .

image
Pai daca ai pietre merge moss la greu.
Daca chiar ar fi sa fac pod as pune doar eleocharis mini/ monte carlo si moss.
Sincer nu prea mi dau seama cum ar arata , ar trebui sa vad aranjamentul final ca poza . Lotusul insa mi se pare o planta mai de centru . Ai ramas si la ideea cu podul ? Ca nu prea vad podul in combinatie cu lotusul.
Dupa mine podul e mai degraba de un scape terestru decit acvatic dar na tine de gusturi .
Nu vad schita ...
Genu asta de design mie imi place mult .
https://www.youtube.com/watch?v=QDhmxnDPyHY
Salutare!
Mie mi place primul bazin, are de toate sa zic asa. Versiunile f simpliste dupa mine sint faine dar te plictisesti foarte repede de ele.
Si eu tot la rasbora si neoni ma gindeam dar nu stiu la care as renunta ... poate merg mai bine rasbora in setupul asta ...
Multumesc mult Stefan , avind in vedere ce setupuri stii sa faci apreciez f tare commentul tau .
Legat de pesti.... imi ceri un lucru ff greu ... la care sa renunt ...
Recunosc ca si mie mi se pare cam aglomerat si o sa tin cont de sugestia ta .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: