[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Mie mi place mult gama eccopro de la eheim, se amorseaza foarte usor , au robineti la intrare si cind vrei sa cureti canistra e foarte usor de lucrat , sint foarte silent, samd....
Si o vedere mai din side ...

[/img]image
Imi plac oscarii lui Koala dar am inceput sa trimit copii din camera cind vreau sa i vad in poza ....
Poate gasesti extern second. Face toti banii extern crede ma .
Va fi chiar dragut cind vor creste plantele . Poate plantele rosii mergeau putin in mai primplan .
Inca o poza cu rasbora
exact aia e ... mi se pare extrem de faina ca si planta ... o sa mai urmaresc pe aici .
O sa o scot dar ma gindesc acum ce ar fi potrivit in locul ei .... tu imi sugerasei la un moment o planta care mie mi s a parut foarte faina dar nu am gasit o in magazine aici .
Eu ti am zis nu prea stiu reguli de concurs dar imi plac de exemplu fara mos sa ramina crengile care deja au plante in spate , contrastul e foarte bun pentru ele , mai ales ca sint plantele cu verde crud . La cele care au un fundal alb in spate mi se par putin urite foarte golase . Oricum nu cred ca are un procent foarte mare de acoperire cu plante , moss pe ele . Da na cel care detine acvariul decide cum ii place .
Posibil , EU asa studiu de compozitii acvatice nu am prea mult, EU comentariile le fac prin felul cum simt compozitia. SI daca AR FI di moss PE ele AR FI si Mai faine.
Mie mi plac crengile alea asa . E ca SI cum cele doua parti s AR tine de mina ... Un fel de punte de legatura..
Cu placere. Poate alti colegi iti vor da SI alte sugestii . Mie personal in afara de creanga mi se pare foarte reusit startul.
Nu cred ca as pune plante de fundal . As pune doar parvula sau monte carlo si tripartite . Poate as adauga o tufa de eleocharis acicularis in apropierea pietrelor mari .
Mi se pare foarte echilibrat fara ea si comunica foarte foarte bine partea stinga cu cea dreapta. Nu ai simetrie dar e echilibrat , si se leaga tot . Ca prim acvariu mi se pare foarte reusit . Prima poza e cea mai elocventa pentru mine si imi place ce ai facut . Poate doar s amai urci usor cu nisipul in drepata spate si sa mai ridici usor si piatra din spate dreapta ( e putin mascata de cea din fata ei ) .
Salutare !
Foarte faine pietrele si aranjamentul lor . Banuiesc ca vrei sa faci si un bonsai din crenguta aia . Eu nu as complica aranjamentul cu ea . In rest foarte fain !
De acord si eu cu panta , vazind imaginea asta ultima . I ar da o adincime mai mare daca ar urca nisipul spre spate . La fel si piatra din spate stinga , dimensiune si orientare putin afara din context . De acord si cu observatia lui Lucian legat de cele 2 crengi mari din spate , poate ar fi mai ok fara ele , sigur ar da senzatia de departare mai accentuat .
Am EU o obsesie cu eleocharisul , Dar l as vedea in grupuri mici PE linga citeva radacini. Mi se pare ca I AR da SI Mai multa finete compozitiei .
[/img]image
[/img]image
Citeva poze de seara
[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: