Message |
|
Pai in primu rind as mai adauga pietre iar discret le as orienta ca directie spre radacina. Daca As face carare as avea grija sa fie ceva discret. Apoi din plante. Felul cum le as aseza in jurul radacinii.
|
 |
|
Eu daca as avea acvariul tau cred ca m As focusa maxim sa pun radacina in evidenta. Cel putin pentru mine cararea da doar perspectiva , nu e ceva spectaculos.
|
 |
|
De acord cu narcis . Dispunerea pietrelor trebuie sa o gindesti astfel incit sa ramina la vedere. Depinde totul foarte tare de tipul de plante si dispunerea lor . Acvariul are potential, daca eviti sa faci ceva f artificial so chicios ( habar nu am cum de scrie cuvintu asta ) va iesi ceva super.
|
 |
|
Daca chiar vrei carare eu nu as pune manado... Nu prea merge culoarea cu negru... Parca mai degraba un nisip gri..
Cred ca culoarea manadoului iti va anula radacina..
|
 |
|
Foarte faina radacina. Nu m as complica cu carari, poti scoate ceva foarte fain prin adaugarea plantelor.
Ceva pietre de dimensiune mica merg adaugate.
|
 |
|
Frumosi pesti ai!
|
 |
|
Ultima versiune arata bine , are detaliu . Imi place mult ca ai pus si nisip cu granulatie mai mare la baza solului fertil, arat foarte bine cu el .Bravo!
Nu mi dau deama de copacei daca s pe aceiasi linie , dar nu cred ca sint .
|
 |
|
Hidenr1 wrote:De cateva zile ma bate gandul sa imi iau un acvariu cu ciclide , poate si un oscar , discusi , orice fel de pesti mai viu colorat si unici.Sa imi faceti o lista va rog cu sanitarii tot tot tot
Asta mi se pare funny . 
|
 |
|
Bun venit!
|
 |
|
Eu sint multumit de acvariu . Cu reflectoare puse pe neoane am crescut bine chiar si gazon . Am schimbat neoanele originale , nu am fost foarte incintat de ele . Nu sint rele dar nici foarte grozave .
Filtrul probabil este ok , eu l am scos din motive estetice si am luat canistra .
Lipitura bazinului mi se pare de calitate , estetic mie imi place ca bazin , una peste alta daca ar fi sa aleg din nou cred ca tot ceva de genu asta as lua .
Recomand daca ti l iei in prima faza sa schimbi unul din tuburi cu un Dennerle petru plante .
|
 |
|
Oricum bazinul iti arata foarte frumos , commenturile sint doar legate de detalii ...  .
Mersi de urare , sper sa iasa ceva frumos ... daca ai sugestii legate de el sint bine venite .
|
 |
|
M ar bate gindul la nisip sa aleg culoarea gri . Am gasit pe net ceva de de la JBL
http://aquabits.de/wp-content/uploads/2015/05/jblsansibar_grey1.jpg
Cred ca aceasta culoare da cel mai bine cu pietrele albastre , imi pare mai naturala , ma ajuta sa scot pietrele in evidenta si cred ca voi merge pe aquabasis ca sol fertil . Parca nu ma incinta ideea sa vad doua tipuri de sol in bazin chiar daca solul fertil va fi acoperit de plante .
|
 |
|
Ramin la ideea ca ai prea multe plante in partea de sus si chiar daca ai lasat jos liber tot mi se pare foarte incarcat . Cel mai mult pina acum imi place poza din ziua 12 la care clar as mai adauga plantele care sint acum la baza radacinilor . Ai doua zone mari de focus si amindoua sint foarte pline .
|
 |
|
Mie mi place. Bafta cu el!
|
 |
|
Pai iti urez bafta cu noul proiect !
|
 |
|
Te gindesti la un hardscape care sa aduca cu prima imagine ?
|
 |
|
Cred ca iti trebuie bureti in prefiltre cu porozitate cit de mare se poate sa nu ai probleme de genu asta .
|
 |
|
yo2lsk wrote:Arata foarte bine. Urmaresc cu mult interes jurnalul tau.
Sa ai spor si numai bine Gabi!
Multumesc mult yo2lsk .
|
 |
|
rodoselada wrote:vad ca ai mai mult de cat talent la desen, eu as merge pe nisip.
felicitari Gabi!
Multumesc mult de apreciere !
Si pe mine ma tenteaza sa pun nisip , mi se pare tare de efect .
|
 |
|
Porcu wrote:Desenu' ma provoaca sa astept cu nerabdare punerea in practica  .
Si eu de cind am luat bolovanu ala nou ma tot gindesc cind ii vine vremea sa l pun in bazin . Tu cum vezi partea din fata cu gazon de MC sau libera cu nisip bej ?
Poate in locul valisneriei nana ar merge ceva stem cu frunze foarte fine . Imi place Nana dar nu stiu cit de repede se intinde prin acvariu ...
|
 |
|