[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Iti bate cumva si soarele direct pe geamul acvariului ?
Si eu am avut acum 3 ani BBA, Dar era plin acvariul , cel putin pietrele parca aveau blana pe ele . Am luat SAE si cam intr o luna era totul curat . Ma uitam la ei efectiv pasteau algele .
Ma intrebam daca ai incerca putin sa variezi backgrounul , sa folosesti o culoare a nisipului de desert , cum ti s ar parea ?
Eu am facut o mica incercare in photoshop , vezi cum iti place . Mie mi se pare ca ii da o nota mai calda compozitiei , dar sa ramina pe o singura culoare ( oricum ai multa variatie pe partea de hardscape , plante , geometrie ).
Blyxa cred ca e destul de mare ca planta , mai degraba pui ceva gen parvula daca vrei sa ramina libera piatra . Cred merge parvula ca si nuanta de verde cu pietrele foarte bine .
Mie imi place ce ai facut . Legat de piatra aia daca vei avea plante mai inalte va fi acoperita complet . Fie faci cum a zis colegul dinainte cu ea ori daca ai doar gazon in zona aia e ok acolo .
Salut !
Eu sint din Busteni . Aveam un prieten mai in virsta , ii ziceam nea Fane . Tinuse pesti vreo 20 ani , avea o camera plina cu acvarii . La un moment se saturase zi a zis gata dau tot .... au venit toti prietenii si au luat tot , acvarii , pesti pompe ...
Dupa 4 saptamini avea totul la loc .... a facut din noua acvarii si a cumparat pesti .... deci clar e o boala daca o iei nu mai scapi ....
Mai multumesc de toate informatiile , dimensiunile modelului de acvariu care mi le ai dat se preteaza mai bine la aquascaping decit ce am eu .
Cred ca pe viitor o sa fac treaba asta ce imi propui tu .
Deocamdata ma solicita foarte tare serviciul, e foarte stresant si cind vin acasa nu prea mai am chef de nimic si in prima faza voi alege varianta cu cea mai putina bataie de cap .
Inca o data multam tare de informatii .
As cumpara cum zici tu , mi se pare super ca si dimensiune dar problema e ca nu as vrea sa renunt la lumina asta care o am acum .... Acvariul e luat doar de un an de nou si am renuntat deja la filtru , daca iau cum imi recomanzi tu trebuie sa renunt la tot si stand si lumina ...
Am gasit niste informatii aici legate de scoaterea capacului complet de pe un acvariu Juwel .

http://www.ultimatereef.net/forums/showthread.php?448075-Removing-Juwel-Rio-Trim

Cred ca saptamina viitoare o sa comand un nou bazin . Nu stiu daca inaltimea de 40 cm cum sint majoritatea nu putin prea mica . Cred ca voi lua tot cu inaltimea de 45 cm.
Sa pui si ceva poze dupa tunsoare .
La cum te raportezi la ea si la cite detalii strict chimie dai, as zice ca a fost materia ta favorita ...
Lucian am senzatia ca intr o viata anterioara ai fost profesor de chimie .
Salutare si bun venit !
Eu am acvariu Juwel si am schimbat neoanele lor originale cu un tub JBL si unul Dennerle ( si se simte diferenta ). Sint 2 firme care fac neoane pe dimensiunea Juwel .
Salutare !
Nu vad eu sau despre lumina nu ai scris nimic .
Dap. E altceva in stinga chiar daca nu ai intrat masiv in ea . Imi plac mult unghiurile imaginare care se formaza in stinga . Tre sa tre gindesti si la dreapta sa faci ceva ajustari ( foarfeca ) . Merita .
Nu te grabi , stai si gindeste mutarile . Sa vesi sa nu fie prea incarcat de pietre .Daca sint prea multe pietre si rasfirate asa , dau senzatie de haos .Ele vor sta in pozitia asta multa vreme asa e ca frumos sa iasa bine . Una peste alta e promitator ce faci acolo .
Tie trebuie sa ti placa cel mai mult nu noua . Noi dam doar sugestii .
Doi la mina grupeaza putin pietrele , sint prea rasfirate , altfel sint faine ca textura .
Mie imi place ce ai facut ,pt mine arat foarte fain. Fara sa te zapacesc cred ca unde am incercuit as scoate pietrele si as pune plante .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: