Message |
|
Bine ai venit!
|
 |
|
Iti bate cumva si soarele direct pe geamul acvariului ?
|
 |
|
Si eu am avut acum 3 ani BBA, Dar era plin acvariul , cel putin pietrele parca aveau blana pe ele . Am luat SAE si cam intr o luna era totul curat . Ma uitam la ei efectiv pasteau algele .
|
 |
|
Ma intrebam daca ai incerca putin sa variezi backgrounul , sa folosesti o culoare a nisipului de desert , cum ti s ar parea ?
Eu am facut o mica incercare in photoshop , vezi cum iti place . Mie mi se pare ca ii da o nota mai calda compozitiei , dar sa ramina pe o singura culoare ( oricum ai multa variatie pe partea de hardscape , plante , geometrie ).
|
 |
|
Blyxa cred ca e destul de mare ca planta , mai degraba pui ceva gen parvula daca vrei sa ramina libera piatra . Cred merge parvula ca si nuanta de verde cu pietrele foarte bine .
|
 |
|
Mie imi place ce ai facut . Legat de piatra aia daca vei avea plante mai inalte va fi acoperita complet . Fie faci cum a zis colegul dinainte cu ea ori daca ai doar gazon in zona aia e ok acolo .
|
 |
|
Salut !
Eu sint din Busteni . Aveam un prieten mai in virsta , ii ziceam nea Fane . Tinuse pesti vreo 20 ani , avea o camera plina cu acvarii . La un moment se saturase zi a zis gata dau tot .... au venit toti prietenii si au luat tot , acvarii , pesti pompe ...
Dupa 4 saptamini avea totul la loc .... a facut din noua acvarii si a cumparat pesti .... deci clar e o boala daca o iei nu mai scapi ....
|
 |
|
Mai multumesc de toate informatiile , dimensiunile modelului de acvariu care mi le ai dat se preteaza mai bine la aquascaping decit ce am eu .
Cred ca pe viitor o sa fac treaba asta ce imi propui tu .
Deocamdata ma solicita foarte tare serviciul, e foarte stresant si cind vin acasa nu prea mai am chef de nimic si in prima faza voi alege varianta cu cea mai putina bataie de cap .
Inca o data multam tare de informatii .
|
 |
|
As cumpara cum zici tu , mi se pare super ca si dimensiune dar problema e ca nu as vrea sa renunt la lumina asta care o am acum .... Acvariul e luat doar de un an de nou si am renuntat deja la filtru , daca iau cum imi recomanzi tu trebuie sa renunt la tot si stand si lumina ...
|
 |
|
Am gasit niste informatii aici legate de scoaterea capacului complet de pe un acvariu Juwel .
http://www.ultimatereef.net/forums/showthread.php?448075-Removing-Juwel-Rio-Trim
Cred ca saptamina viitoare o sa comand un nou bazin . Nu stiu daca inaltimea de 40 cm cum sint majoritatea nu putin prea mica . Cred ca voi lua tot cu inaltimea de 45 cm.
|
 |
|
Sa pui si ceva poze dupa tunsoare . 
|
 |
|
La cum te raportezi la ea si la cite detalii strict chimie dai, as zice ca a fost materia ta favorita ... 
|
 |
|
Lucian am senzatia ca intr o viata anterioara ai fost profesor de chimie . 
|
 |
|
Salutare si bun venit !
|
 |
|
Eu am acvariu Juwel si am schimbat neoanele lor originale cu un tub JBL si unul Dennerle ( si se simte diferenta ). Sint 2 firme care fac neoane pe dimensiunea Juwel .
|
 |
|
Salutare !
Nu vad eu sau despre lumina nu ai scris nimic .
|
 |
|
Dap. E altceva in stinga chiar daca nu ai intrat masiv in ea . Imi plac mult unghiurile imaginare care se formaza in stinga . Tre sa tre gindesti si la dreapta sa faci ceva ajustari ( foarfeca ) . Merita .
|
 |
|
Nu te grabi , stai si gindeste mutarile . Sa vesi sa nu fie prea incarcat de pietre .Daca sint prea multe pietre si rasfirate asa , dau senzatie de haos .Ele vor sta in pozitia asta multa vreme asa e ca frumos sa iasa bine . Una peste alta e promitator ce faci acolo .
|
 |
|
Tie trebuie sa ti placa cel mai mult nu noua . Noi dam doar sugestii .
Doi la mina grupeaza putin pietrele , sint prea rasfirate , altfel sint faine ca textura .
|
 |
|
Mie imi place ce ai facut ,pt mine arat foarte fain. Fara sa te zapacesc cred ca unde am incercuit as scoate pietrele si as pune plante .
|
 |
|