Message |
|
Deci tu zici ca nu e foarte safe . Asa m ar fi tentat sa pun asa ceva. Saptamina asta comand si noul bazin si apoi sa vad cu dezlipitul capacului la cel vechi....
|
 |
|
Multam de raspuns legat de reactoare , ,difuzoare . Eu pina acum am folosit doar taifun cu extensie si asa pot sa zic ca mi a dizolvat bula de co2 aproape complet . Cred ca e bun pina la maxim 2 bule/sec. Ce nu mi place ca e inestetic rau .
|
 |
|
|
 |
|
Mie sincer imi plac mult calistusii ca si pesti . Eu m as arunca sa mai pun citeva bucati . Nu stiu de ce zici ca nu merg in bazin , mie mi se par ok acolo .
|
 |
|
Foarte fain, duce a background de Film , gen Game of Thrones..
|
 |
|
Bazinul merita poze mai faine !! Cred ca arata super in realitate .
|
 |
|
Eu o singura treaba as mai face Alex , as elibera si in dreapta sus sa se vada din background si l as considera versiunea finala bazinul ( asta dupa gustul meu ) .
|
 |
|
Ma refeream doar la background daca ai putea sa l schimbi sa ai ceva de culoarea nisipului . Nisipul care l ai acum e foarte fain . Arata excelent acum doar cu plante verzi si alb in spate . Eu zic ca e cea mai faina versiune de pina acum .
|
 |
|
Poate colegii iti vor spune ca nu . Eu am tinut 12 platy maturi in 54 litri si au fost foarte ok . Schimbam saptaminal 30 % din apa si totul era ok .
|
 |
|
Astazi am vazut asa ceva la un magazin :
https://www.jbl.de/?lang=de&mod=products&func=detail&id=7319
A ti mai folosit ? Este mai eficient ca si jbl taifun? M ar tenta sa l iau daca este macar cit taifunul de eficient .
Am vazut si ceva nisip sa mi placa , un gri frumos dar era foarte fin , cred eu la 1 mm maxim ..... nu stiu cum se comporta cu aquabasis sub el , daca se colmateaza sau nu .
|
 |
|
Da voi avea grija cu delimitarea . Legat de crypto brown in ce zona o vezi in schita care am facut o ? Sau le vezi lipite in aceiasi tufa ?
|
 |
|
Azi am cumparat si prima cryptocorine pentru noul setup . Aveau planta intr un acvariu mare de expozitie si arata superb , frunzele verde oliv carnoase si cel mai imprtant foarte frumos dantelate . Imi pare rau ca nu am luat 2 poturi . Trebuie sa ma gindesc la plante cu frunze fine stem care sa fie in zona ei ca sa compensez marimea frunzelor de crypto si sa nu dea senzatia ca pietrele sint mici .
Zilelele astea am facut si treaba cea mai importanta si anume , mi am pregatit pshihic nevasta pentru ce va urma ( nisip prin casa , galeti cu apa etc ... )
|
 |
|
Genu asta de hobby iti cizeleaza si rafineaza simturile . Il vad la fel ca fotografia , grafica , pictura . Daca ai un simt al frumosului ti l poti cultiva foarte bine practicind acvaristica . Ce ai tu acolo denota ca ai simtul asta din plin .
|
 |
|
Eu nu prea am studiu de acvarii marine dar mi se pare opera de arta ce ai acolo !
|
 |
|
Da sint multi lastari noi , vedem acum . Fertilizare am si micro si macro .
|
 |
|
pai iti urez succes ! 
|
 |
|
Cred ca topicul asta merita pus undeva de unde sa poata fi accesat foarte usor in permanenta petru ca ofera foarte multe detalii legate de iluminarea led .
|
 |
|
Foarte fain ti e acvariul , foarte curat .
|
 |
|
Cred ca fara aditie de macro nu prea ai sanse la gazon .
|
 |
|
M am uitat in seara asta la moss ul meu . Una din varietatile de moss pare ca ar avea frunzulitele roase foarte tare. Nu mai am SAE . E posibil sa faca treaba asta crevetii ? Atasez si o poza sper sa se distinga ce e acolo .
|
 |
|