Message |
|
Urmatorul bolovan
|
 |
|
putin diferit unghiul
|
 |
|
Am facut azi citeva poze cu 2 din bolovanii mari care i am cumparat pentru noul setup . Sper sa se potriveasca bine in ce as vrea construiesc pe partea de hardscape .
|
 |
|
Na ce sa zic ..eu de cite ori o sa vad jurnalul asta o sa ma gindesc cum ar fi aratat cu crengile alea ...
|
 |
|
Sa inteleg ca nu mai pui crengutele ?
Si ar pierde farmecul fara ele .
|
 |
|
Sa ma corecteze colegii daca gresesc , dar cred ca daca ii infometezi putin , le dai o perioada foarte putin de mincare , asta ii va face sa invinga teama si sa vina sa ceara de mincare .
|
 |
|
Designul acvariului este excelent , foarte fain ai gindit si asezarea plantelor si a radacinilor .
|
 |
|
Am fost la unu din Hornbach urile de aici si nu aveau decit cum ai tu ca si granulatie. O sa merg si la celalalt sa vad .
|
 |
|
Dap am vazut acum , ce bine arata in apa ! Nu stiu daca merge aquabasis sub el , daca nu e prea mica granulatia .
|
 |
|
Spune mi te rog ce marca e nisipul folosit de tine , arata foarte fain si m ar tenta si pe mine sa cumpar pentru noul meu setup .
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Cam mi-e.. chiar ma uitam mai devreme la ultimul meu setup si ma cam strangea la ficat
Mie mi se par foarte faine amindoua .
|
 |
|
Am comandat ieri noul acvariu . De citeva zile ma uit de nisip iar pe culoarea deschisa care mi place nu am vazut deocamdata decit la granuluatie f mica , cred eu undeva 0'6-1 mm. Ma gindesc ca nu prea merge sa acopar Aquabasis cu el , s ar colmata substratul.
|
 |
|
|
 |
|
Si eu am aceiasi senzatie , cumva nu se leaga partea din fata cu cea din spate , sint prea distincte amindoua . cred ca daca ai fi avut doar plante in spate ar fi fost mai bine . E doar o parere . 
|
 |
|
Trebuie sa dai detalii legate de lumina , substrat ..
|
 |
|
Hi Mister !
Si mie dintre toate 3 , asta mi place cel mai mult , in special zona centrala . Ma intreb cum ar arata fara crenuguta verticala din stinga , cea mai apropiata de geamul din fata . Iti doresc bafta cu toate 3 !
|
 |
|
Asta asa e legat de titlu , prima poza de incadreaza perfect in titlu ,la a doua nu mai esti chiar in subiect .
Ai detalii si intreruperi in a doua care te indeparta de titlu.
|
 |
|
Dar poze cu acvariul cind mai vedem? 
|
 |
|
Multam dom' inginer ! O sa iau in calcul varianta asta.
|
 |
|
Mersi si Tie Narcis de raspuns. Legat de ideea de open top , imi place clar aspectul bazinului asa dar ma streseaza ideea de evaporare si umezeala in camera.
Lucian ma gindesc ca un reactor facut din filtru de apa mai presupune inca o canistra ,pentru ca se reduce semnificativ debitul cu el din ce am citit.
|
 |
|