[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Lucian wrote:doar un fir, doar un fir timid

Recunosc ca ar merge , e o planta care mi place , am facut eforturi mari sa nu pun rosu in setupu asta . Dupa ce imi fac fixu si umplu de verde , pun si plante rosii .
Ce ma bucura ca plantele deja misca .
Multumesc tare de apreciere .
Clar ca am sa tin sub control trifoiul, iar legat de plante rosii(eram 100% ca ai sa comentezi asta )... nu ma mai ispiti si tu ... Am mai avut o sugestie ca a ta , sa pun niste ludwigia mini red in compozitie.
Am sa incerc sa l aduc la un maxim fara plante rosii , apoi clar ca voi face niste schimbari si am sa pun ceva ludwigia mini red.
Cred ca mi ar placea si niste Lotus intre pietrele mari .... daca as gasi un lotus cu frunza mica .
Multumesc Stefan . Sper sa evolueze bine si sa iasa ceva frumos .
Ti e frumos acvariul !
Eu as opri CO2 noaptea .
Fa cumva si mai redu din pesti .
M ar tenta si pe mine sa iau , mi se par niste pesti deosebiti ca si aspect .
Cum se comporta rasbora galaxi la lumina intensa ?
Nu sint speriati sau decolorati ?
skija wrote:Spor la ciclare si bafta cu algele !

Multam fain !
Ok,le mai incarc toate odata

[/img]image
Ciudat ... eu le vad toate ...
Incearca un refresh .
Si ultima pe seara asta .
[/img]image
[/img]image
Citeva poze de seara

[/img]image
Tot nu vrei sa ne arati si un side view ...
Foarte faine plantele .
Si o ultima poza pentru seara asta
[/img]image
Si inca o poza
[/img]image
Salutare dragi prieteni

Datorita microbului acvaristic amplificat foarte tare de acest forum m am decis sa deschid un nou jurnal . Ca acvariu folosesc un Juwel rio 125 ( nou) .
Pe partea de filtrare folosesc acum un eccopro 300 .
Pe moment am inceput fertilizarea doar cu CO2 de la o butelie de 2 kg , in jur de 1b/sec.
Sub nisipi am mers tot pe aquabasis pentru fertilizare in substrat.
Lumina va merge doar 6 ore pe zi in primele 2 saptamini .
Astazi este prima zi , acvariul este foarte crud , de abia plantat dupa cum se va vedea si in poze .
Am pastrat din nou hardscapele de baza cu roci Cloudy rocks la care am adaugat muschi Christmas moss, apoi staurogyne repens Cryptocoryne in fundal si printre ele Rotala Boschii . Mai este ceva eleocharis acicularis , ceva Microsorium o crypto hobbit si ceva tripartite . Pe traseu poate va mai suferi ceva modificari .
Sper sa va placa partea de hardscape si aranjare a plantelor , va astept cu sugestii critici si ce vreti voi .
Pozele nu sint foarte grozave , sint facute putin la repezeala , zilele urmatoare voi face poze mai de calitate si fara aparatura .

[/img]image
Neaparat trebuie sa pui si poze de sub luciul apei.
Vind filtru Juwel Bioflow 3.0 nou , nefolosoit cu toate mediile de filtrare . Provine de la un Rio 125. Pret 120 lei .
Eu zic ca e superb , iar un element de hardscape ii da cumva personalitate. De plante nu mai vorbesc , tot respectul . Mi ai facut seara faina uitindu ma la pozele cu plantele si acvariul tau .
Ca o mica mica paranteza , ma intrebam cum ar arata cu un background mai deschis , ar iesi si mai fain radacina in evidenta .
Si ultima imagine cu cealalta fata a lui
Nu stiu cum se poate atasa christmass moss de ele . Care l am acum in acavriu aproape ca nu atinge piatra ...

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: