[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
E sfirsit de aprilie si ninge in Munchen ca de craciun. Am facut azi dimineata niste poze de la balcon cu gradina din spatele blocului .
[/img]image
Multam Mister Koala de raspuns.
E foarte fain Mister Dan! Si mi plac si pestii.
Ai un peste aus in dreapta, habar nu am cum ii zice. Ideea e ca ma fascineaza soiu, nu stiu de ce. Si cind merg pe la kolle zoo trebuie sa merg si la marine sa i vad aia.
dan.pavelescu wrote:Gabi, eu am avut acvarii de apa dulce si echipamente ca la Vadu Lat. Incepand de la 10 litri si terminand cu 450, dotate cu tot ce trebuie - state of art.
Adunate, nu m-au costat nici macar pe jumatate cat m-a costat scopitul asta de bazin marin, care e considerat un nano-borcan. Nu vreau sa te descurajez, era doar un avertisment prietenesc

Sint convins de asta ... si la mine inca nu e momentu sa ma arunc la asa ceva . Dar pe viitor mi ar placea sa am . Ma imbolnavesc cind vad acvarii ca asta .
koala wrote:Dupa mine, ranforsarile alea transversale sunt degeaba. Vor plesni sau se va dezlipi siliconul.
Trebuiau folosite ranforsari longitudinale.
Eu nu l-as lasa asa.

Eu am patit faza asta la un acvariu . Exact genu ala de ranforsari le am avut . Dupa o saptamina s au dezlipit. Dupa aia am facut si eu ranforsari longitudinale .
Vai cit de fain e ! Mi ar placea intr o zi sa stiu si sa pot sa fac asa ceva .
Undeva la 3 luni umbli, depinde mult de capacitatea filtrului,numarul de pesti ,gradul de colmatare al furtunelor...
Noctua dupa Mine sint cam cele mai scumpe. , mai bine lucrate si mai fiabile in timp dintre ventilatoare.
dan.pavelescu wrote:Ventilatoarele Noctua sunt mai silentioase

Maestre nu vreau sa te contrazic dar nu cred ca s mai silentioase Noctua .... eu am avut de amindoua si mi a s au parut usor mai silent enermaxu . Acu na poate doar mi s a parut .....
Ma bucur ca ti place . Cam asta a fost si ideea sa incerc sa fac ceva simplu si de efect( cit am reusit ramine de vazut ) .
Legat de poze asa e sint cam mari , pe viitor o sa pun la dimensiune mai mica .
Legat de ludwigia nu stiu daca persoana respectiva trimite si in Munchen .... ar fi cam complicat cu transportul .
Si inca o poza cu un contrast mai mic .
[/img]image
Am pentru o saptamina un 5DMark2 si am facut ceva poze si la acvariu . Parca tot ii lipseste ceva la poza , pe linga pestii in motion blur.
Am scos cyperusul ( nu e totusi potrivit in setupul asta) . Am sa iau ceva ludwigia mini red de pe net ca in petshopurile de aici vad ca nu o gasesc .
[/img]image
dan.pavelescu wrote:In general, soacrele sunt killeri ceceni sub acoperire

Dap asa e, a stat 3 ani cu noi in apartament ... ma simteam ca si cum un lunetist ar fi tot timpu cu arma pe mine ... ..dar acum sint liber ne despart 1400km
Stii faza cu distanta minima pentru fericire nu ? 400 km distanta de soacra
dan.pavelescu wrote:Daca vezi o Volga neagra parcata vis-a-vis, atunci e momentul sa intri in panica

Foarte foarte tare !
Bine eu o suspectam pe soacramea....
Lucian wrote:
Gabi C wrote:Bine eu pot sa ma mai fofilez ( sint la 1400km de el si nu are cum sa ma verifice )

sunt cu ochii pe tine smilie - tu nu sti, dar am trimis drone. Uita-te acum pe fereastra

Mi se parea mie ca s sub observatie
Daca pui pe bazin ventilator de pc iti recomand enermax.
skija wrote:gata , acuma l-ai spart

eu folosesc asta de exemplu http://www.theaquatools.com/fertilization-calculator

Bine eu pot sa ma mai fofilez ( sint la 1400km de el si nu are cum sa ma verifice ) dar ma gindesc la copilu ( copiii ) lui saracii.... fac pariu ca s olimpici ca nu au incotro ...
Una peste alta multam Lucian de toate informatiile.
Foarte fain link u care mi l ai dat . Multam .
Multam de informatii Lucian .
Pe mine sa zic asa ce m a determinat sa fac foarte des testele e faptu ca am avut staurogynele cu frunzele foarte deschise la culoare in ultimele 2 saptamini( frunzele noi) , iar ritmul de crestere al lor a scazut foarte tare . Din ce am citit pe net s ar potrivi deficienta de NO3 cel mai tare la cum arata ele .In schimb moss ul care din cite stiu eu este o planta cu crestere relativ lenta are un ritm de crestere de ma sperie ( trebuie saptaminal sa bag mina in el ) .
Oricum ma gindesc sa mai cresc PO4 pentru ca inca se fac GSA pe geam - nu multe dar se fac .
koala wrote:Plm, ce de socoteli!... farmacistilor!

Pai mister Koala cu Lucian vrei nu vrei te faci chimist ...

Folosesc de la Easy life produsul Nitro .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: