[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Poate o sa incerc , oricum staurogynele din fata nu au inca culoarea care trebuie .
dan.pavelescu wrote:Ba, mie imi place, consider ca locul ocupat in concurs trebuia sa fie mai sus..

Si eu la fel , il vedeam un locul 2 cel putin) .
NO 3 dupa testu de sera e destul de jos... Undeva pe la 8 ppm. Ideea e ca bag 14 ml de solutie de NO3 de la easylife tot la 2 zile.
ok am inteles. Da sper sa te razgindesti intr o zi si sa faci asa ceva.
Mister Koala intreb si eu ca am vazut filmarea...ai pestii aia faini , ai radacinile alea faine , nu te ar tenta sa faci un biotop sudamerican? Cred ca ai sti sa faci ceva foarte fain.
Deci sa inteleg ca tu ai 2 ppm in acvariu constant ?
Eu am valori in bazin intre 0,6-0,9 ppm in permanenta .
Asa e mai am GSA , nu mult da mai e . Acum nu stiu am ajuns cu PO4 pe la 0,9 ppm masurat la 3 ore dupa fertililizare si 0,6 ppm masurat a doua zi la 24 ore . Nu stiu pina la ce valori as putea urca sa fie safe , sa nu ma trezesc cu alte tipuri de alge .
Si inca o poza
Citeva detalii
E corect ce spui tu dar ideea e ca mi se par mai reusite cele Care le am facut cu setarile pe manual
dan.pavelescu wrote:Bai, indiferent cum faci pozele, acvariul ramane la fel de frumos
Paste fericit!

Multam Maestre !
Paste fericit si tie !
Si inca o poza ( gupi i am scos din acvariu - ramas doar un mascul )
[/img]image
Am inceput s alucrez cu aparatul pe manual si am facut citeva poze . Cred ca au mai multa profunzime acum . Sper sa nu va obosesc cu cite poze pun saptaminal .
[/img]image
Adevarul e ca trebuie sa ma pun la punct cu fotografia. Multam de idei.
Pai cred ca singuru mod de a reda apa in poza este Sa pozez de jos in sus si sa prind putin din luciul apei.
Dintre toate acvariile din concurs asta mi a placut cel mai mult. O singura mentiune ,dupa gustul meu nu cred ca as fi incarcat asa mult backgroundul in partea stinga, imi pare Putin pres aglomerat.
Partea din Fata cu pietrele,dispunerea plantelor printre ele, asezarea radacinilor mi se pare incredibil de reusita.
Altfel e foarte foarte fain CE Ai realizat,tot respectul.
dan.pavelescu wrote:Am inteles ca e bine sa-l umpli si sa-l golesti de vreo 2-3 ori, apoi sa-l umpli pentru utilizare.

Dap asa este , am uitat sa mentionez si asta .
CreatoR wrote:Apropo cat timp trebuie sa stea acvariu umplut cu apa ca sa treaca testul? 24h? 48h? 72h?

Eu din cate stiu ca daca trece de primele 24h lipitura e ok si nu trebuie sa mai imi fac griji legat de asta.

Eu cind imi lipeam acvariile dupa 24 de ore le testam-le umpleam pina sus si le lasam citeva ore . Daca nu picurau pe nicaeri aia era , treceau in folosinta
Oai mama! Acolo chiar e zapada !
Si inca una cu masinile parcate si cu zapada pe ele .
[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: