[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Scoica arata fantastic sper sa ai noroc cu ea. Dupa cum am vb , pesti mei nu prea baga in seama mancarea, m-am uitat sa vad sa nu faca ich, pana acum totul pare a fi ok. Sper sa inceapa sa manance daca nu trecem la
eu l-am gasit de pe olx , am luat la risc dar omul chear a fost ok , ia ambalat bine si au ajuns ok.
dai o cautare pe olx , corali made in romania , asa se numeste anuntu , are o gramada de sps daca te intereseaza
ce pot face in privinta algelor maro si lungi?
e un domn in valcea care se ocupa de corali , am dat pe ea 60 lei
Scuze pentru calitatea proasta sau mai bine zis foarte proasta a pozelor
Ultima poza e cu algele
Ieri au ajuns si primi mei pesti , mai exact 2 ocellaris , foarte frumosi si vioi au undeva la 3 cm , partea proasta e ca nu au vrut sa manance nimic , am incercat brain shrimp , artemia , mysis doar luat in gura si dupaia scuipau . Sper sa le vina pofta de mancare cat mai curand.

Noul stoc viu:
- 2 ocellaris
- 2 hermiti - 1 blue leg si unu red
- 1 turbo
- 1 turban snail
- 2 nassarius
- 1 stomatella
- 1 pistol shrimp

Stomatella sa prins la introducerea in acvariu langa vizuina la pistol shrimp , am vazut ca a avut tentinta sa il atace dar l-am speriat si la lasat in pace , sper sa nu fi ajuns gustare ptr crevete

Au inceput sa imi apara niste alge maro lungi pe pietre , ar trebui sa fac ceva impotriva lor sau vor trece de la sine?
Am adaugat o poza cu algele
bazinul arata fantastic
salut , revin si eu cu un update
De vreo saptamana ma tot rog sa imi pice si mie in plasa niste pesti si nimic prima data nevertebrate mi-a dat teapa , din toata comanda facuta sau gandit ca imi sta mai bine doar cu un pistol shrimp
Momentan sunt in tratative cu alcineva pentru pesti si restul de nevertebrate

Ce pesti credeti ca as putea tine in acest acvariu inafara de ocellaris , goby ...as putea incerca un Zebrasoma?

Ceva poze , as arata poze si cu crevetele dar e foarte scump la vedere sapa toata ziua
Dai pe youtube o cautare ca sunt niste video care iti arata cum sa ii faci prieteni fortat
dupa o masurare cu rigla au 4 cm , se pare ca ma fura ochii la aproximare
De cateva zile sunt detinatorul a 2 melci nassarius , care sunt foarte comici si cum simt mancarea si ies din substrat , au undeva la 5 - 6 cm , le-am dat cam 10% dintr-un cub de mancare , par fericiti pana acuma

Ieri am primit si primi corali , multumesc colegului elven ptr tot !

Intrebarea mea este , cat timp pot sa iluminez acvariul pentru inceput?
Eu am programat 3 ore blue + si coral + si 1 ora blue + si aqua blue special , 3 ore iluminat 2 neaoane si 1 h in care sunt aprinse toate 4
Prea mult?

unde pot gasi alge ptr refugiu? Cheato sau caulerpa?
um02122 wrote:

Apropos, ai idee ce pH are urina ta? Si ce se intampla daca ai Alk mare in urina? Si de ce au testele de urina un test de nitrati, dar nu si unul pentru NH3 sau uree?

Acuma m-ai facut curios , ce se intampla ? Probleme la rinichi?
Daca tot am testele la indemana am zis sa le fac pe toate
Ok asa am sa fac , iau cu o cana gradata apa si las ato sa completeze , cel mai bine

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: