[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
ce alge sunt cele din poza?
Cyano sau alge maro sau diodome?
Unele sunt mai lungi
Revin cu un scurt update , no3 sa mentine la 5
Hranesc odata pe zi cam 1/3 dintr-un cub , o zi artemia , o zi brain shrimp
Pesti mananca , nu se bat pe mancare dar mananca.
Am o "problema" cu alge maro pe substrat , nimic ingrijorator dar nu arata extraordinat
Hermiti isi fac treaba , mai ales cel cu picioare rosii , cel albastru e mai mult decoratiune , ce mai putoare de hermit
Melci la fel , turbanu se plimba de zori prin acvariu iar turbo sta la plaja , mai haleste si el ceva dar nu cum ma asteptam , voi mai aduga ceva melci luna viitoare
Stomatela ieri i-am gasit cochilia langa gaura la pistol shrimp , macar ala isi face treaba

Corali o duc foarte bine , mai putin zoanthus (sau asa cred) ei nu arata fantastic
In rest se vede o usoara crestere in dimensiuni

E prea devreme sa adaug un Valenciennea puellaris?

Plan ptr luna viitoare , imbunatatire filtrare biologica , un reactor cu denitrate dar nu la picatura , doar debit mic
Piatra ponce are silicati si alte chesti prin ea, de aceia nu este recomandata. Matrixul este tratat .
troponel wrote:nici nu am inceput bine si imi vine sa arunc tot

?

Nu e panica man ! Si eu am patit la fel , tot ce trebuie este sa te calmezi si sa incepi sa cauti solutii , ptr aiptasia sunt o gramada de metode de a scapa de ea , eu am preferat metoda cu apa fierbinte , eftin si bun iar ptr vierme trebuie doar sa il supraveghezi , dai o cautare pe youtube si vezi ca sunt o gramada de video care arata ce bristle e bun si care e rau.

Vei reusi , trebuie doar sa vrei
Pare a fi briste worm
frumos
se pare ca esti norocos ca mine pare o aiptasia
acvariul tau are aproape aceleasi dimensiuni ca al meu , eu am un reactor cu biopelltes si de vreo 3 saptamani am no3 5
poti pune niste matrix , intr-un sac de rufe sau poti folosi un reactor de biopellets , sau reactor cu denitrate sau matrix ...sunt multe optiuni
inelele ceramice sunt 0 , ai nevoie de un material mai bun ptr filtrare

Astazi hermitul cu picioare albastrea mi-a facut o surprinza , am vazut o bucata de hermit ca se plimba prin acvariu , am crezut ca s-au intalnit si s-au casapit , caut rapid sa vad daca ii mai gasesc , l-am gasit pe cel albastru si am constatat ca si corpul care plutea avea picioare tot albastre (eu avand doar 1 hermit albastru) , ma gandeam de unde o fi aparatur hermitu asta
Cand colo el a naparlit prima data cand vad asa ceva
sa imi pastrezi si mie niste zoanthus pentru luna viitoare
un acvariu superb , pacat ca filmarea nu e hd in rest smilie
Pot pune un reactor cu denitrate la picatura in paralel cu reactoru de biopelleta sau se bat cap in cap.
De vreo 2 zile am apa cam albicioasa, sa fie vriun bloom?
ok, ms mult
Am crezut ca e prea mult ptr inceput sa las toata noaptea
Astazi am primit algele de la userul cazanradudaniel , pe aceasta cale doresc sa ii multumesc smilie , algele se prezinta foarte bine , ba chear au venit cu un pod

Acuma referitor la refugiu , cat timp ar trebui sa las aprinsa lumina ? E prea mult daca o las 4h peste noapte , asa de inceput , sau pot sa o las toata noaptea ?

Am niste zoanthus care nu arata foarte bine , stau cam mult timp inchisi , am vazut ca au ceva alge maro intre ei si cred ca asta ar fi problema , hermiti si melci au cam curatat toate algele de prin acvariu , doar la astea nu prezinta interes.

Pesti au inceput sa manance, se pare ca s-au acomodat , se plimba prin acvariu , nu mai stau doar intr-un colt
Ai pm
pacat de el , poate data viitoare va fi cu noroc

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: