[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Nea Dane pe mine ma sperie cite acareturi trebuie la un marin.
Si ultima imagine.
[/img]image
Si inca o poza.
[/img]image
Cred ca la acvariu am atins un punct de maxim , iar daca vor mai fi modificari vor fi minime. Pun citeva poze facute astazi.

[/img]image
Din pozitia asta se vede cel mai bine ce ai facut . Super fain aranjamentu.Ai dat piatra mare o idee mai jos sau e doar iluzie optica ?
Imi plac tare mult aranjamentele tale. De abia astept sa l vad plantat.
PS . Oare daca au mai ingropa doar o idee piatra Mare din stinga?
Am pus pogostemonu ... nu pot sa zic ca mi place mai mult cum arata acu decit inainte ...
Am pus bile fertilizante da e ciudat ca de cind tin tripartite nu prea mai merg astea . Am luat azi niste pogostemon helferi ca nu aveau la petu la care am fost eleocharis .
As scoate staurogynele din fata si sa pun eleocharis parvula ....
Nu stiu de ce staurogynele nu prea merg ( cred ca lipsa solului fertil in fata e o cauza ) si ma dispera sa le vad asa deschise la culoare .
Trebuie sa faci teste sa vezi ce valori ai la Fe, PO4, NO3 , K . In functie de valorile obtinute stii cit si cum fertilizezi .
Ideal ar fi sa cumperi un test de Fe, de NO3 si PO4. Masori si apoi ne dam cu parerea.
Ah ok .... sedinte ....
Da ce erau intilnirile, expo de acvaristica ? Eu mergeam la Busteni la un prieten in virsta , nea Fane ii ziceam . Statea la casa si avea o camera plina cu acvarii . Stateam cu orele la el , la un moment nu ne mai vedeam de fumu de la tigara .... da era fain. la nea Fane asta am vazut primii astronotusi .... mi au luat ochii...
He he cind aparusera imediat dupa revolutie primii echinodorusi in Brasov ..... mama ce fericit eram.... nu mi dezlipeam ochii de acvariu .... apoi am vazut acvariile lui Radu Carbureanu .... si m am facut mic mic ....
Nu stiu daca exista ,nici nu am scotocit , dar ar merita sa aveti o galerie foto cu inceputurile ....
Alex stai linistit ca nici eu nu sint foarte tinar .... ... prinsei citiva ani dupa revolutie sa lucrez in halele de la Tractoru ....
Vai mama... sa nu mi spui ca ai avut asa ceva ... nu am vazut nciodata atit de mare .
Da asta asa e , primisem si eu de la Porcu acu ceva ani tot asa un echinodorus pitic ( aveam atunci un bazin de vreo 30 l doar ) si la un moment nu mai incapea in bazin , atit crescuse .....
Alex wrote:
Gabi C wrote:Nu stiu daca as baga un echinodorus reni in zona centrala in spatele moss ului cum ar arata ....
Io` nu as baga

Pai de aia intreb si eu ... am vazut ieri la un pet prima oara planta asta si asa arata fain, mi a cam luat ochii sa zic , e si mica dar na nu stiu cit se pupa in scapele asta .... Multam de raspuns Alex.
Nu stiu daca as baga un echinodorus reni in zona centrala in spatele moss ului cum ar arata ....
hadul wrote:ba! nu ziceam ca nu discutam despre asta?

eu va multumesc, dar nu vreau sa se transforme topicul asta in altceva!

Pai nu cred ca are in ce sa se transforme , doar ne am dat cu parerea si aia e .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: