Message |
|
Nea Dane pe mine ma sperie cite acareturi trebuie la un marin.
|
 |
|
Si ultima imagine.
[/img] 
|
 |
|
Si inca o poza.
[/img] 
|
 |
|
Cred ca la acvariu am atins un punct de maxim , iar daca vor mai fi modificari vor fi minime. Pun citeva poze facute astazi.
[/img] 
|
 |
|
Din pozitia asta se vede cel mai bine ce ai facut . Super fain aranjamentu.Ai dat piatra mare o idee mai jos sau e doar iluzie optica ?
|
 |
|
Imi plac tare mult aranjamentele tale. De abia astept sa l vad plantat.
PS . Oare daca au mai ingropa doar o idee piatra Mare din stinga?
|
 |
|
Am pus pogostemonu ... nu pot sa zic ca mi place mai mult cum arata acu decit inainte ...
|
 |
|
Am pus bile fertilizante da e ciudat ca de cind tin tripartite nu prea mai merg astea . Am luat azi niste pogostemon helferi ca nu aveau la petu la care am fost eleocharis .
|
 |
|
As scoate staurogynele din fata si sa pun eleocharis parvula ....
Nu stiu de ce staurogynele nu prea merg ( cred ca lipsa solului fertil in fata e o cauza ) si ma dispera sa le vad asa deschise la culoare .
|
 |
|
Trebuie sa faci teste sa vezi ce valori ai la Fe, PO4, NO3 , K . In functie de valorile obtinute stii cit si cum fertilizezi .
|
 |
|
Ideal ar fi sa cumperi un test de Fe, de NO3 si PO4. Masori si apoi ne dam cu parerea.
|
 |
|
Ah ok .... sedinte ....
|
 |
|
Da ce erau intilnirile, expo de acvaristica ? Eu mergeam la Busteni la un prieten in virsta , nea Fane ii ziceam . Statea la casa si avea o camera plina cu acvarii . Stateam cu orele la el , la un moment nu ne mai vedeam de fumu de la tigara .... da era fain. la nea Fane asta am vazut primii astronotusi .... mi au luat ochii...
|
 |
|
He he cind aparusera imediat dupa revolutie primii echinodorusi in Brasov ..... mama ce fericit eram.... nu mi dezlipeam ochii de acvariu .... apoi am vazut acvariile lui Radu Carbureanu .... si m am facut mic mic ....
Nu stiu daca exista ,nici nu am scotocit , dar ar merita sa aveti o galerie foto cu inceputurile ....
|
 |
|
Alex stai linistit ca nici eu nu sint foarte tinar ....  ... prinsei citiva ani dupa revolutie sa lucrez in halele de la Tractoru ....
|
 |
|
Vai mama... sa nu mi spui ca ai avut asa ceva ... nu am vazut nciodata atit de mare .
|
 |
|
Da asta asa e , primisem si eu de la Porcu acu ceva ani tot asa un echinodorus pitic ( aveam atunci un bazin de vreo 30 l doar ) si la un moment nu mai incapea in bazin , atit crescuse .....
|
 |
|
Alex wrote:
Gabi C wrote:Nu stiu daca as baga un echinodorus reni in zona centrala in spatele moss ului cum ar arata ....
Io` nu as baga
Pai de aia intreb si eu ... am vazut ieri la un pet prima oara planta asta si asa arata fain, mi a cam luat ochii sa zic , e si mica dar na nu stiu cit se pupa in scapele asta .... Multam de raspuns Alex.
|
 |
|
Nu stiu daca as baga un echinodorus reni in zona centrala in spatele moss ului cum ar arata ....
|
 |
|
hadul wrote:ba! nu ziceam ca nu discutam despre asta?
eu va multumesc, dar nu vreau sa se transforme topicul asta in altceva!
Pai nu cred ca are in ce sa se transforme , doar ne am dat cu parerea si aia e .
|
 |
|