Message |
|
Nu pot vedea video pentru ca muzica nu are licenta ... mama ei de Germanie...
|
 |
|
voi reveni si la asta (sper) dupa niste mici ajustari - dupa ce ma resetez - vreau ceva nou, o idee noua, un suflu nou...
Sincer cred ca e destul de complicat sa aduci ceva nou .... e mai plauzibil sa faci o variatie pe o anumita tema.
Iti urez bafta !
|
 |
|
Ai alt hardscape in plan ?
|
 |
|
Si o ultima poza cu un close up
|
 |
|
lukitza wrote:Urca putin apertura, zona mai indepartata e iesita din focus. Un F11 cred ca ar fi suficient.
Next time  . Am vrut sa am si ceva de genu asta cu partea din fata in focus iar zona mai indepartata in defocus . Era bine daca ar fi stat pestii aici in partea de focus . Oricum nu mai scot aparatura si sa fac iar poze - nu curind . 
|
 |
|
 Multam mult domnilor. Incerc si eu sa evoluez pe partea de fotocavristica... am fost tare praf ....
Mai atasez una .
[/img] 
|
 |
|
Si o prima poza fara echipament.
[/img] 
|
 |
|
O sa incerc. Ar fi ok sa pot pentru ca o lumina pusa in spate scoate si reflexia care apare pe geamul din spate.
|
 |
|
Multam domnilor de apreciere, e un sentiment fain cind vezi ca place si altora ce ai facut .
Lukitza am sa incerc cumva sa strecor un bec in spate. Problema e de spatiu , acvariul e foarte aproape de perete.
|
 |
|
Am facut un test in seara asta cu fundal alb - aveti dreptate arata mult mai ok .
[/img] 
|
 |
|
Acvariul e mare , are potential , nu vrei sa pui si ceva elemente de hardscape ?
|
 |
|
Pacoste mare forumul asta !  Adevarul este ca daca nu ar exista forumul m as fi lasat de pesti de ceva timp. Asa cumva tine pasiunea foarte vie si ma bucur ca sint parte din comunitatea asta .
Legat de biotopul care vrei sa l faci eu as gindi din prima tot hardscapele si as incerca sa construiesc maxim din prima . As gindi radacini , pietre, nisip , totul din prima. Cred ca as pleca putin de la ceva de genu / e un pic prea aranjat hardscapele din poza dar de plecare mi se pare super ca idee .
Dupa capu meu la un biotop de felu asta, marimea radacinilor, dispunerea radacinilor, forma lor sint cheia la ceva frumos tare.
|
 |
|
Pterophyllum wrote:Dap, ai dreptate. Dar poate intr-o zi o sa iti vina cheful sa faci si un superb bazin biotop!
Chiar mi-ar placea sa vad cum il amenajezi si ce iese din mainile tale  Cu atentia pe care o dai fiecarui detaliu nu ma indoiesc va arata foarte frumos! Nu mai zic de faptul ca te vei bucura si de pestii de care iti este dor
Si eu am in plan sa il fac biotop sau pe aproape, insa asta cu timpul...
Mi ar placea sa incerc un biotop . Nu stiu daca mi ar reusi, dar mi ar placea sa incerc. Mi ar placea insa sa l fac intr un bazin de 180 l macar. Chiar ma uitam azi ca pe locul unde am acum acvariu ar merge bine si unu de 180 l ...
|
 |
|
Da, clar ar merge vreo 2 , dar faza e ca nu se potrivesc cu scapele care l am acum. Cred ca merg bine tare in acvarii biotop.
|
 |
|
Foarte faini ! Mi se face si mie dor sa tin asa ceva .
|
 |
|
Am o nelamurire cu melcii mei neritina. Se intimpla sa mai cada de pe geam pe nisip si uneori cad pe spate sa zic asa . Ramin in pozitia respectiva mai multe zile , iar daca nu i intorc ramin asa. Unu l am lasat mai mult timp si dupa mai multe zile era cochilia goala ( cred ca au golit o crevetii).
Aveti idee nu se pot intoarce singuri ?
|
 |
|
Nici culoarea nu e faina la manado.. mie personal mi se pare ca nu se potriveste cu nimic din ce inseamna hardscape in acvariu ( roci , radacini ... )
|
 |
|
Mie sincer mi ar placea sa vad in bazinul tau o combinatie de parvula si moss.Si poate inca o a treia plantuta -foarte putina- in zona de focus .
|
 |
|
Am surprins in seara asta o chestie draguta si am facut poza(scuze ca e cam blurata).
[/img] 
|
 |
|
O sa m? apuc Luminatia ta sa mai fac poze zilele astea.
Lukitza nu stiu daca am sa reusesc sa l iluminez din spate, e la citiva centimetri distanta de perete. Eventual sa pun o coala alba ca fundal.
|
 |
|