[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
No am facut si o poza. Bineinteles ca nu am mai scos aparatura si nici nu am mai pus fundal deschis in spate .

image
Porcu wrote:Bine-ai revenit .

Bine v am gasit!
Ce dor mi a fost de mincarea romineasca !
Am fost doua saptamini in Romania. Am fost tare curios cum va arata bazinul dupa doua saptamini fara fertilizare si schimb de apa. Am fost chiar multumit cind l am vazut, in afara de niste alge pe geam si plantele foarte dese totul pare ok. Miine daca nu mi va fi lene am sa fac si ceva poze .
Poate ne arati ceva poze si dupa tunsoare.
Si mie imi Place cum arata acvariul!
Este foarte fain ce ai facut acolo cu exceptia bolovanului mare ( ma repet cu asta ) pe care fie l as scoate fie as fi pus bolovani mai mari in jurul lui.
Ar fi frumos sa pui un colant negru peste parchet- arata cam ciudatel asa.
Eu am avut succes si cu bomba de co2. Pun o poza cu primu meu acvariu de aici . Fertilizam doar cu ferropol si co2 la bomba. Aveam substrat fertil si acvariul se stabilizaze deja . Lumina 2 T 18 , 865. Bazinul e un Juwel de 126 l.
Oricum din testele tale PO4 inca e jos, deci ai nevoie sa suplimentezi.Eu din ce am observat la mine PO4 si NO3 sint vitale pentru a avea plante sanatoase care sa creasca in detrimentul algelor.
Niciodata easycarbo nu va putea substitui CO2 gazos.
Pai nu e gresit dar nu trebuie sa ajungi cu PO4 la 2 ppm respectiv NO3 la 20 ppm.Eu nu mentin foarte exact raportul , adica e mai mic de 1/10 si nu am alge aproape deloc(doar ceva GSA) . Desi sincer nu cred ca ar suferi crevetii ...
Eu personal incerc sa mentin PO4 in jurul 0,6-0,8 ppm si plantele o duc ok .
Si PO4 si NO3 sint jos ca valori. Incearca sa aduci PO4 macar la 0,5 ppm iar NO3 macar la 10 ppm.
Probabil ca exista si alte nanouri foarte faine pe forum , nu le am vazut. Eu imi dau seama de un acvariu ca imi place daca mi da la prima privire un confort vizual si involuntar il studiez in detaliu ... - na cu asta mi s a intimplat faza asta .
Sper sa nu citeasca maria sa Faraonu ce am scris mai sus...da faza e ca e unul din cele mai cu bun gust nano uri marine din cite am vazut.
Mai nea Dane cind iti vad acvariu chiar ma bate gindu la unu marin....
Ce fain e !
dan.pavelescu wrote:Apa cand pui?

La asta nu m am gindit..... m ai blocat.
Mai pun un front view putin mai sharp.

[/img]image
Ce înseamna " un temperament interesant" ?
Gata l am vazut. Multam. E frumos si pestii arata incredibil de fain.
Poate editezi o versiune si fara muzica, sa am si eu acces .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: