Message |
|
No am facut si o poza. Bineinteles ca nu am mai scos aparatura si nici nu am mai pus fundal deschis in spate .

|
 |
|
Porcu wrote:Bine-ai revenit  .
Bine v am gasit!
Ce dor mi a fost de mincarea romineasca !
|
 |
|
Am fost doua saptamini in Romania. Am fost tare curios cum va arata bazinul dupa doua saptamini fara fertilizare si schimb de apa. Am fost chiar multumit cind l am vazut, in afara de niste alge pe geam si plantele foarte dese totul pare ok. Miine daca nu mi va fi lene am sa fac si ceva poze .
|
 |
|
Poate ne arati ceva poze si dupa tunsoare. 
|
 |
|
Si mie imi Place cum arata acvariul!
|
 |
|
Este foarte fain ce ai facut acolo cu exceptia bolovanului mare ( ma repet cu asta  ) pe care fie l as scoate fie as fi pus bolovani mai mari in jurul lui.
|
 |
|
Ar fi frumos sa pui un colant negru peste parchet- arata cam ciudatel asa.
|
 |
|
Eu am avut succes si cu bomba de co2. Pun o poza cu primu meu acvariu de aici . Fertilizam doar cu ferropol si co2 la bomba. Aveam substrat fertil si acvariul se stabilizaze deja . Lumina 2 T 18 , 865. Bazinul e un Juwel de 126 l.
|
 |
|
Oricum din testele tale PO4 inca e jos, deci ai nevoie sa suplimentezi.Eu din ce am observat la mine PO4 si NO3 sint vitale pentru a avea plante sanatoase care sa creasca in detrimentul algelor.
Niciodata easycarbo nu va putea substitui CO2 gazos.
|
 |
|
Pai nu e gresit dar nu trebuie sa ajungi cu PO4 la 2 ppm respectiv NO3 la 20 ppm.Eu nu mentin foarte exact raportul , adica e mai mic de 1/10 si nu am alge aproape deloc(doar ceva GSA) . Desi sincer nu cred ca ar suferi crevetii ...
Eu personal incerc sa mentin PO4 in jurul 0,6-0,8 ppm si plantele o duc ok .
|
 |
|
Si PO4 si NO3 sint jos ca valori. Incearca sa aduci PO4 macar la 0,5 ppm iar NO3 macar la 10 ppm.
|
 |
|
Probabil ca exista si alte nanouri foarte faine pe forum , nu le am vazut. Eu imi dau seama de un acvariu ca imi place daca mi da la prima privire un confort vizual si involuntar il studiez in detaliu ...  - na cu asta mi s a intimplat faza asta .
|
 |
|
Sper sa nu citeasca maria sa Faraonu ce am scris mai sus...da faza e ca e unul din cele mai cu bun gust nano uri marine din cite am vazut.
|
 |
|
Mai nea Dane cind iti vad acvariu chiar ma bate gindu la unu marin....
|
 |
|
Ce fain e !
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Apa cand pui?
La asta nu m am gindit..... m ai blocat.
|
 |
|
Mai pun un front view putin mai sharp.
[/img] 
|
 |
|
Ce înseamna " un temperament interesant" ?
|
 |
|
Gata l am vazut. Multam. E frumos si pestii arata incredibil de fain.
|
 |
|
Poate editezi o versiune si fara muzica, sa am si eu acces .
|
 |
|