[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

[/img]image
Si inca ceva close up

[/img]image
Ultimele teste de NO3, PO4,CO2, Fe ce spun ?
Si inca un pearling ...

[/img]image
Si ceva pearling de amiaza

[/img]image
Pina o fi sa trec pe marin mai pun ceva poze, close up uri surprinse azi in bazin.

[/img]image
Incet dar sigur ma corupeti......
Multam tare de suport, in momentul cind o sa ma decid sa fac un bazin marin sigur am sa ti cer sfatul .

Nea Dane dupa cum ti am mai zis esti foaret foarte spiritual si pe faza !
Mi e putin frica de faza asta cu acvariu marin cind vad cita aparatura intra la un bazin de asta, dar pe viitor cred ca am sa incerc si asa ceva.
Ma gindesc deja la urmatorul setup desi e putin devreme inca. As vrea sa adaug in schema si radacini si ca planta bolbitis.Am sa incerc sa fac zilele astea o schita cam cum ma gindesc sa arate.
Pentru faza asta chiar te invidiez !
Ai pus si prin primavara niste poze cu un drum offroad si ciuperci la gratar ....
Porcu wrote:Mie imi place si asa mai vilvoi .
Si eu votez impotriva ramirezilor, mai ales c-o sa-i apuce sapaturile ....... proportionale cu marimea lor da' totusi deranjante.

Cred ca acvariu a atins maximul si i-a venit rindu' sa apara si in sectiunea aia cu care ne dam mari sa moara dusmanii de ciuda . Prin urmare esti provocat sa concepi o descriere a acvariului (asa cum ai facut data trecuta) si cind e gata trage-ma de mineca .

Ok Luminatia Ta am sa fac descrierea acvariului si va multumesc tuturor celor ce a ti postat si urmarit topicul meu fie pentru critici fie pentru apreciere. Fara sa va periez 99% din ce am realizat vi se datoreaza - daca nu era forumul cred ca as fi renuntat de ceva vreme la pesti .
Multam de info Koala! Inseamna ca ma las pagubas.....erau al naibii de faini da nici nu vreau sa risc.
Si o ultima imagine in care demonstrez ca pestii sint vii

[/img]image
Si inca o poza de close up .

[/img]image
Na am facut poze si fara echipament. Ca o paranteza am vazut azi la un petshop niste ramirezi al naibii de faini . Ma batea gindu sa iau o pereche dar nu stiu cum se comporta fata de creveti ( daca ii maninca sau nu ).

[/img]image
koala wrote:Si, sa te pieptani... ca sa n-apari ciufulit, in filmuletu' ala de-l vrea Faraonu'.

Da da asta ar mai lipsi sa mi vedeti si fata de obosit in filmulet .... neeeee.... nu pun nici un filmulet .
lukitza wrote:Ziaru de azi l-ai cumparat?

Oricum sint praf la germana, de ce l as lua ? Puneti voi in context si ziarul.

Sinteti de groaza ! Eu ce sa le fac daca ei se simt bine in coltu ala cind fac poze.
O sa incerc azi sa fac poze fara aparatura si poate o pun pe fiimea sa stea pe partea aia de acvariu sa i sperie si sa se insire prin acvariu.
Nenea Koala poate totusi te razgindesti si faci un bazin biotop ....
Am sa fac poza si fara echipament si cu background alb.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: