Message |
|
Si inca o poza cu un crevete Amano
[/img] 
|
 |
|
Si inca ceva close up
[/img] 
|
 |
|
Ultimele teste de NO3, PO4,CO2, Fe ce spun ?
|
 |
|
Si inca un pearling ...
[/img] 
|
 |
|
Si ceva pearling de amiaza
[/img] 
|
 |
|
Pina o fi sa trec pe marin mai pun ceva poze, close up uri surprinse azi in bazin.
[/img] 
|
 |
|
Incet dar sigur ma corupeti......
Multam tare de suport, in momentul cind o sa ma decid sa fac un bazin marin sigur am sa ti cer sfatul .
|
 |
|
 Nea Dane dupa cum ti am mai zis esti foaret foarte spiritual si pe faza !
Mi e putin frica de faza asta cu acvariu marin cind vad cita aparatura intra la un bazin de asta, dar pe viitor cred ca am sa incerc si asa ceva.
|
 |
|
Ma gindesc deja la urmatorul setup desi e putin devreme inca. As vrea sa adaug in schema si radacini si ca planta bolbitis.Am sa incerc sa fac zilele astea o schita cam cum ma gindesc sa arate.
|
 |
|
Pentru faza asta chiar te invidiez !
Ai pus si prin primavara niste poze cu un drum offroad si ciuperci la gratar ....
|
 |
|
Porcu wrote:Mie imi place si asa mai vilvoi  .
Si eu votez impotriva ramirezilor, mai ales c-o sa-i apuce sapaturile ....... proportionale cu marimea lor da' totusi deranjante.
Cred ca acvariu a atins maximul si i-a venit rindu' sa apara si in sectiunea aia cu care ne dam mari sa moara dusmanii de ciuda  . Prin urmare esti provocat sa concepi o descriere a acvariului (asa cum ai facut data trecuta) si cind e gata trage-ma de mineca  .
Ok Luminatia Ta am sa fac descrierea acvariului si va multumesc tuturor celor ce a ti postat si urmarit topicul meu fie pentru critici fie pentru apreciere. Fara sa va periez 99% din ce am realizat vi se datoreaza - daca nu era forumul cred ca as fi renuntat de ceva vreme la pesti .
|
 |
|
Multam de info Koala! Inseamna ca ma las pagubas.....erau al naibii de faini da nici nu vreau sa risc.
|
 |
|
Si o ultima imagine in care demonstrez ca pestii sint vii
[/img] 
|
 |
|
Si inca o poza de close up .
[/img] 
|
 |
|
Na am facut poze si fara echipament. Ca o paranteza am vazut azi la un petshop niste ramirezi al naibii de faini . Ma batea gindu sa iau o pereche dar nu stiu cum se comporta fata de creveti ( daca ii maninca sau nu ).
[/img] 
|
 |
|
|
 |
|
lukitza wrote:Ziaru de azi l-ai cumparat?
 Oricum sint praf la germana, de ce l as lua ? Puneti voi in context si ziarul.
|
 |
|
|
 |
|
Nenea Koala poate totusi te razgindesti si faci un bazin biotop ....
|
 |
|
Am sa fac poza si fara echipament si cu background alb.
|
 |
|