[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Gabi C wrote:Azi am fost la Rossman sa iau ceva...

Parca te si vad.

Nu vad poza ....

by koala: Nici acu' nu se vede?
Azi am fost la Rossman sa iau ceva. Pe un raft am vazut asta si nu m am putut abtine sa nu fac o poza .

Foarte fain decorul !

Cred ca am sa vorbesc de marine cu mister Batman doar pe pm.....
Pun si un filmulet cu acvariu. Nu mi a iesit grozav ca nu ma stiu cu 5Dmark2 iu la filmare , tre sa mai practic. Nu am nici sunet ca nu stiu de ce la editare nu mi incarca sunetul ... tre sa mai studiez si asta .

Intr o zi imi fac si eu un nano de asta .... ( sper sa nu citeasca Luminatia sa Faraonu ce am scris )
Ce bine iti arata acvariu ! Astept si poze mai dichisite !
Salut si bine ai venit!
dan.pavelescu wrote:Superb!

Daca-mi permiti un sfat, nu strica setupul. Cineva, imi scapa numele, a zis: un lucru frumos e o bucurie vesnica.
Lasa-l pana se cere singur

edit: John Keats, plm

Multam nenea Batman!
O sa l mai las o vreme clar. Si mie imi place ca setup, in realitate pot spune ca e chiar mai frumos . Ce mi place iarasi mult e faptul ca mentenanta e foarte foarte usoara la genu de plante care le am in el. O bucurie a mea legata de el e si faptul ca nu am alge aproape deloc, e cel mai " curat " setup care l am avut in viata mea(am si invatat multe legate de fertilizare de cind sint pe forum).
Totusi am inceput sa studiez prin petshopuri ce radacini au si care s ar potrivi cu pietrele mele ca si culoare .... .
Mi ar placea sa merg cu 2 acvarii in paralel .... dar din lispa de spatiu nu se pune problema.
Multam nenea Batman de informatie. Pun si o poza dupa tunsoare ( mai putin cu 1 kg de moss in bazin)

[/img]image
Azi am facut curatenia saptaminala. Am taiat din moss de mi s a rupt sufletu. Cred ca am scos in jur de 1 kg. Miine poate fac si o poza cu bazinul cum arata acum.
Azi am mesterit rapid o schita cam cum ma gindesc sa arate urmatoru scape . Daca aveti idei sugestii- bine venite . Sper ca se intelege ce e acolo - pe linga radacini si deasupra bolovanilor s ar vrea a fi bolbitis. In spate ceva plante stem.
Foarte natural si foarte fain!
skija wrote:100 % este lipsa mancarii probabil proteine daca mananca "carne" adica alti creveti , cumpara mancare speciala ptr creveti care se duce direct la fund ca sa ajunga si la ei

O sa le iau miine mincare speciala. Am si dat cam cu zgircenie mincare si la pesti si a ajuns foarte putina jos la creveti.
De mincat maninca doar ce cade de la pesti, iar alge nu prea sint acum . Posibil si asta sa fie cauza, insuficienta mincarii.
Azi am surprins o faza care la care nu m am asteptat. Un crevete Amano a prins un crevete Tiger care era perfect sanatos si activ si a inceput sa l manince....
Am facut repede si poza , nu se vede foarte clar dar se distinge totusi ce e acolo. V ati mai intilnit cu situatii de genu asta ?

[/img]image
Ma repet, as recomanda sa schimbi si neoanele alea. Incearca sa iei si un test de PO4 si sa vezi ce valori ai. Raportul NO3 - PO4 e foarte important.
Per ansamblu imi place mult acvariul tau. Ce pot sa zic ca incurca din punctu meu de vedere , ai prea multa variatie , si la hardscape , si la plante . Dupa mine una din cele 2 componente ( plante , radacini ) trebuia sa fie mai dulce cumva, mai uniforma - se anuleaza cumva una pe alta . ..... sper ca intelegi ce as vrea sa zic ...
Ai nevoie in compozitie de o zona de odihna a ochiului .
E rotala rotundifolia.
Va multumesc de apreciere, ma bucur ca va Place.
Si a luat un prieten de aici ultimul model de camera de la Arri . Poate l conving sa vina sa facem ceva poze.
Am avut si eu acum multi ani sun glo si aqua glo si nu am fost multumit de ele - dupa mine favorizeaza cresterea algelor.
NO3 nu e bine ca e 0, de PO4 nu ai scris nimic....

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: