Message |
|
Mai nene de cite ori o sa ma uit la bazinu asta simt nevoia sa zic cit de fain este !
|
 |
|
Oo ce faine sint nenea Pave ! Sa ai grija numa ( ma bag si eu in seama ) sa nu fie aliniate , aceiasi inaltime etc ... in rest f faine !
|
 |
|
koala wrote:Terminati cu tampeniile, io atat va zic!
- bazinul mic = joaca de-a coralii,
- bazinul mare = raiu' ciortanilor.
Daca vad fro' modificare de la program, va banez pe toti.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nenea Koala, ia vezi sefu.. bajetii se leaga de veata mea 
 Io tot mai trag nadejde si la nenea Koala ca intr o zi face un biotop cu oscari .
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Mai, m-a batut gandul de vo' doo ori, dar mi-am revenit 
Oricum de abia astept sa l vad la apa. Sper sa ti iasa la fel de fain ca nano ul.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Am terminat si cu tratarea pietrelor, azi le-am pus la scurs de ultima apa. Maine o sa incerc sa le combin, am sa pun poze si sper sa fiti pe faza ca sa ma indrumati pe calea cea dreapta (dar nu catre lumina si loc de verdeata).
 Poate iese un plantat ....
|
 |
|
E un acvariu frumos. Cred ca daca ar fi al meu as scoate piatra incercuita cu rosu iar cele incercuite cu verde le as aranja altfel ... acum dau senzatia de piramida si nu te ajuta deloc. Poate si valisneria aia mare din dreapta as muta o in spatele radacinii mari. Lemnele sint foarte faine si eu zic ca le ai pus fain.
|
 |
|
Si mie mi se pare mai frumos acum , cred ca ti au mai crescut si plantele- e mult mai legat. Ai putea sa pui si poze .
|
 |
|
In poza de jos cred ca ai ultimul aranjament . Nu se vede foarte clar , poate faci si un front view. Oricum pare ca l ai aranjat fain.
|
 |
|
Si o ultima poza.
[/img] 
|
 |
|
Si inca o poza.
[/img] 
|
 |
|
si inca o poza
[/img] 
|
 |
|
Astazi am fost citeva ore in english garden. E cel mai mare parc din oras, incepe chiar in inima orasului si l strabate pina in nord pe o distanta de 15 km. E impinzit de alei pentru alergat si piste de biciclete.Am facut si citeva poze.
[/img] 
|
 |
|
Ciclide pitice sudamericane. Sint foarte frumosi si sint pesti cu "viata sociala".
|
 |
|
Sa ti traiasca fetita !
Mie mi place acvariul tau si asa tuns. E un bazin frumos.
|
 |
|
Mama ce eleganti sint!
Ai putea sa pui si ceva poze cu acvariul.
|
 |
|
Mai mare problema o sa ai cu depunerile de alge de pe furtune, decat cu noroiul din fundul canistrelor.
Fix asa se intimpla si la mine, depunerile de alge de pe furtune sint problema cea mai mare.
|
 |
|
Lucian wrote:Ce-i frumos, ramane frumos
Felicitari!
Multumesc mult Lucian si tie de apreciere .
Skija nu ma stresez cu ciano aia deloc. E acolo de 2 luni in forma aia . Probabil s a format din cauza lipsei de circulatie a apei in zona respectiva.
|
 |
|
|
 |
|