[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Mie Noctua nu mi se par foarte silentioase.... sint bune, ff bine construite dar nu sint cele mai silentioase. Eu folosesc la computer Enermax .
Ti a iesit frumos . Mie mi plac prima si penultima varianta de iluminare. Cred ca dupa ce pui apa se mai " dilueaza " culoarea .... lumina va fi mai difuza.
- anul asta o sa stau o luna in Grecia, ca sa-mi iasa pe nas toate specialitatile lor.

Cred ca are sa ti fie tare greu....... ... si nici nu fac bun grecii.....
dan.pavelescu wrote:Guppy E frumosi. Chiar nu mai e nimeni in sectorul 2 care sa vanda guppy si xipho?????????

Deci pina la urma ne vedem la plantate .....
Azi mi am vindut rasborele si i am inlocuit cu 8 platy - simteam nevoia sa mai schimb pestii .
Vinzatorul de la magazin m a intrebat intii ce acvariu am in ce conditii ii tin si m a obligat sa cumpar si mincare cu spirulina pentru ei.
Ca o paranteza tubul de neon Dennerle face 2 ani luna asta ... nu stiu ar trebui schimbat sau sa l mai las ...
Si eu zic mai bine negru decit albastru..
Idea mea era ca da mai bine sa fie fundalul plin cu roca decit sa ai si pauze.
Beta sint pesti exceptional de frumosi . Daca vrei sa ai si mascul si femela e bine sa ai si ceva ascunzatori in bazin sau sa fie bine plantat. Sint pesti agresivi cu propria specie si e bine pestele dominat sa aiba unde sa se ascunda la nevoie .
Foarte fain decoru ! Mie ce nu mi place doar , daca vei avea negru in spate in zonele ramase libere , va parea ca si cum ar fi " meteoriti" pietrele suspendate. Asta dpdv al meu. . In rest cum am zis foarte fain .
Poate ar fi mai bine daca ai mai gasi si alta poza .
Faye wrote:Sunt si fete in casa aia, oameni buni! Nuj cine ce a baut, dar baietii nu prea mai erau ei la telefon.
Despre pozele detaliate: nu se poate inca!!!! Acvariul e pe balcon, intre geamul din fata si perete sunt vreo 40 de cm. Nu e suficient spatiu sa poti face o poza decenta.
Il vom muta pe pozitie peste vreo 2 saptamani si atunci vin si pozele. Asta daca reusim sa-l punem intreg acolo unde va sta.

Daca ai gasi un aparat foto cu lentila wide ar fi foarte bine. Eu acum cind pozez acvariul am lentila wide si aparatul e la 30 cm de acvariu ....
Sincer am facut pauza de computer in perioada asta - doar urmaresc forumul .
E un pic greut cu poza, odata o sa fie un pic greu cu cirliontii - cind tre sa separi subiectu de background cel mai greu lucru e sa separi parul - tre sa mi fac curaj . - de aia si la filme astia folosesc bluescreen.
Nu stiu ce ai vrea sa ai in spatele ei , poate mi dai o idee si sa ma apuc zilele astea de poza. Mai e si chestia aia neagra de care se tine cu mina drepata , tre sa vazut daca ramine sau nu in poza - dac anu ramine trebuie reconstruita mina in zona aia ....
dan.pavelescu wrote:Nu boss, es tut mir leid, nu mai am rabdare sa bibilesc la plante.. plus de asta, nu mai reprezinta o provocare, a devenit banala treaba.

Glumesc, iti dai seama. Bazinu asta e printre putinele care ma motiveaza sa vreau si eu intr o zi asa ceva .
Deci sa inteleg ca ne vedem la sectiunea plantate....
koala wrote:Asta, cu decorul filmat si pus doar pe FB, e ca un afront personal.

Nici io n am feisbuc .....
Va multumesc tare domnilor. smilie
Nenea Pave sa stii ca e mai tot timpu curat geamu , nu prea mai am alge , doar ceva pelicula fina se face pe el si o curat ( vinerea).
Pun o ultima poza ( cred ) cu setupul actual . Va mai merge citeva luni si dupa aceea voi incerca un nou aranjament. De cind am scos 1 kg de moss si am pastrat aceiasi cantitate de fertilizant merge mult mai bine staurogyne.

[/img]image
Trebuie sa faci teste la apa si apoi putem vorbi.
Cred ca ar merge si crengi puse pe partea de hardscape, ar fi mai de acolo sa zic asa.
Eu sint afon la marine dar imi place mult . Nu ai nimic de tranzitie de marime mica si medie ? Le pui doar alea mari si nisipul ?
Deja ma oftici .....

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: