Message |
|
Mie Noctua nu mi se par foarte silentioase.... sint bune, ff bine construite dar nu sint cele mai silentioase. Eu folosesc la computer Enermax .
|
 |
|
Ti a iesit frumos . Mie mi plac prima si penultima varianta de iluminare. Cred ca dupa ce pui apa se mai " dilueaza " culoarea .... lumina va fi mai difuza.
|
 |
|
- anul asta o sa stau o luna in Grecia, ca sa-mi iasa pe nas toate specialitatile lor.
Cred ca are sa ti fie tare greu.......  ... si nici nu fac bun grecii.....
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Guppy E frumosi. Chiar nu mai e nimeni in sectorul 2 care sa vanda guppy si xipho?????????
Deci pina la urma ne vedem la plantate .....
|
 |
|
Azi mi am vindut rasborele si i am inlocuit cu 8 platy - simteam nevoia sa mai schimb pestii .
Vinzatorul de la magazin m a intrebat intii ce acvariu am in ce conditii ii tin si m a obligat sa cumpar si mincare cu spirulina pentru ei.
Ca o paranteza tubul de neon Dennerle face 2 ani luna asta ... nu stiu ar trebui schimbat sau sa l mai las ...
|
 |
|
Si eu zic mai bine negru decit albastru..
Idea mea era ca da mai bine sa fie fundalul plin cu roca decit sa ai si pauze.
|
 |
|
Beta sint pesti exceptional de frumosi . Daca vrei sa ai si mascul si femela e bine sa ai si ceva ascunzatori in bazin sau sa fie bine plantat. Sint pesti agresivi cu propria specie si e bine pestele dominat sa aiba unde sa se ascunda la nevoie .
|
 |
|
Foarte fain decoru ! Mie ce nu mi place doar , daca vei avea negru in spate in zonele ramase libere , va parea ca si cum ar fi " meteoriti" pietrele suspendate. Asta dpdv al meu.  . In rest cum am zis foarte fain .
|
 |
|
Poate ar fi mai bine daca ai mai gasi si alta poza . 
|
 |
|
Faye wrote:Sunt si fete in casa aia, oameni buni! Nuj cine ce a baut, dar baietii nu prea mai erau ei la telefon.
Despre pozele detaliate: nu se poate inca!!!! Acvariul e pe balcon, intre geamul din fata si perete sunt vreo 40 de cm. Nu e suficient spatiu sa poti face o poza decenta.
Il vom muta pe pozitie peste vreo 2 saptamani si atunci vin si pozele. Asta daca reusim sa-l punem intreg acolo unde va sta.
Daca ai gasi un aparat foto cu lentila wide ar fi foarte bine. Eu acum cind pozez acvariul am lentila wide si aparatul e la 30 cm de acvariu ....
|
 |
|
Sincer am facut pauza de computer in perioada asta - doar urmaresc forumul .
E un pic greut cu poza, odata o sa fie un pic greu cu cirliontii - cind tre sa separi subiectu de background cel mai greu lucru e sa separi parul - tre sa mi fac curaj .  - de aia si la filme astia folosesc bluescreen.
Nu stiu ce ai vrea sa ai in spatele ei , poate mi dai o idee si sa ma apuc zilele astea de poza. Mai e si chestia aia neagra de care se tine cu mina drepata , tre sa vazut daca ramine sau nu in poza - dac anu ramine trebuie reconstruita mina in zona aia ....
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu boss, es tut mir leid, nu mai am rabdare sa bibilesc la plante.. plus de asta, nu mai reprezinta o provocare, a devenit banala treaba.
Glumesc, iti dai seama. Bazinu asta e printre putinele care ma motiveaza sa vreau si eu intr o zi asa ceva .
|
 |
|
Deci sa inteleg ca ne vedem la sectiunea plantate....
|
 |
|
Nici io n am feisbuc .....
|
 |
|
Va multumesc tare domnilor.
Nenea Pave sa stii ca e mai tot timpu curat geamu , nu prea mai am alge , doar ceva pelicula fina se face pe el si o curat ( vinerea).
|
 |
|
Pun o ultima poza ( cred ) cu setupul actual . Va mai merge citeva luni si dupa aceea voi incerca un nou aranjament. De cind am scos 1 kg de moss si am pastrat aceiasi cantitate de fertilizant merge mult mai bine staurogyne.
[/img] 
|
 |
|
Trebuie sa faci teste la apa si apoi putem vorbi.
|
 |
|
Cred ca ar merge si crengi puse pe partea de hardscape, ar fi mai de acolo sa zic asa.
|
 |
|
Eu sint afon la marine dar imi place mult . Nu ai nimic de tranzitie de marime mica si medie ? Le pui doar alea mari si nisipul ?
|
 |
|
Deja ma oftici ..... 
|
 |
|