Message |
|
acum vad ca nac 3 are 256 mm, si eu am sumpul de 240 mm L/l, deci iese din schema, sau poate fi modificat?
|
 |
|
Am gasit pe stock la tropheus hydor slim skim nano, merita sa-l iau sau sa astept pana in ianuarie si sa-mi iau tunze 9002
|
 |
|
|
 |
|
Ce mai face bazinelu, a mai evoluat!
|
 |
|
Astazi mi-a venit pompa, ambalata bine, merge perfect, multumesc!
|
 |
|
Tot imi trebuie skimmer si am sa-mi iau, ce sa aleg dintre fluval sea protein skimmer, tunze 9004 si tunze 9002, am multa materie organica in apa, maine fac un schimb de apa, curat matrixul si schimb carbonul ultra activ.
|
 |
|
Le-am asezat bine, acolo erau de abea ca le legasem, plus ca din ele iese tensiunea de 3w.
|
 |
|
I-ati spus, plus ca in multe articole despre acvaristica marina se subliniaza ca metalele sunt daunatoare nevertebratelor, dar cine sa citeasca asa ceva, ce ,e important!
Scuze de off topic.
|
 |
|
Ai renuntat?, ce se mai aude?
|
 |
|
Stiu, si de-o electrovalva, nu?
|
 |
|
Am inteles, atunci o sa-mi iau o butelie de 2 si ma tine mult, cred ca ma poate tine si un an la o bula/3s?
Ps: filtrul dennerle am realizat ca este cam mare, de aceea am optat pentru un hang on Aquatic Nature Flow 60, care e un filtru mic si silentios, si acvariul il voi tine pe masa din sufragerie, impreuna cu lampa care va fi bagata intr-un suport bricolat de mine si in spatele televizorului v-a fi butelia de co2.
|
 |
|
Pot sa iau de 2kg, da daca ii micsorez debitul de co2 nu am riscul sa explodeze?
Si, ca tot ma enerveaza upgrade, nu cred ca o sa am ce face cu o butelie de 2 kg la un paludariu de 2 metri cubi, 1/3 apa, v-am spus la ce sa va asteptati, paludariul il voi face la vara, adica o sa mi-l faca domnul Mihai care e maestru in asta: http://www.reporterntv.ro/stire/spectacolul-vietii-un-tanar-a-adus-un-colt-de-jungla-la-constanta
|
 |
|
Ce parere aveti, e suficient pentru micutul asta sistemul co2 dennerle bio 60 sau sa investesc intr-un sistem cu co/2 presurizat ceva in genu tropica nano?
|
 |
|
Pentru iluminare iti recomand leduri, o lampa cu 15 leduri de 3w, daca vrei iti dau pe pm datele de contact al domnului Dorin care se ocupa cu lampi led, am lampa pe care ti-am recomandat-o si sunt foarte multumit!
Piatra vie are colegul Eleven de vanzare!
|
 |
|
Vand sau schimb:
Bazin 30/30/35 cm nezgariat din sticla de 4 mm-40 lei
Lampa aquatic nature solar duo boy 13w-120 lei
Filtru hang on classica 3- 30 lei
Filtru hang on aquael versamax fzn 3-120 lei (disponibil dupa sarbatori cand termin sumpul)
Pompa aer resun ac 9002 -20 lei
Preferabil schimb pe corali, echipamente acvariu marin, nevertebrate marine, orice tine de acvaristica marina.
|
 |
|
Acolo erau exact dupa ce le-am facut, acum le-am asezat, o s acumpar cleme, ms!
|
 |
|
N-a fost cine stie ce tragedie, masina avea 9 ani, era naspa deca era noua!
|
 |
|
Poze cu lampitza:
![]()  " alt="image" />
|
 |
|
|
 |
|
Bobi Brasov wrote:Ce inseamna a exploda ? Ma indoiesc ca masina ta a ramas fara repercusiuni ! Oricum ai lua-o e un recipient sub presiune !
A ramas cu repercursiuni, de asta am si schimbat-o, se indoise tabla si la spalat se inunda si portbagajul, plus alte prostioare, in drum spre Topreisar ( un sat) cand ma duceam sa iau porcul pentru iarna de dupa intamplate, a murit electromotorul si s-a oprit in camp, tractatul la Constanta a fost mai scump decat reparatul!
|
 |
|