[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
acum vad ca nac 3 are 256 mm, si eu am sumpul de 240 mm L/l, deci iese din schema, sau poate fi modificat?
Am gasit pe stock la tropheus hydor slim skim nano, merita sa-l iau sau sa astept pana in ianuarie si sa-mi iau tunze 9002
Skimmerul asta e bun sau e prea mare http://aqua-life.ro/skimmere/bubble-magus-c3-5
Ce mai face bazinelu, a mai evoluat!
Astazi mi-a venit pompa, ambalata bine, merge perfect, multumesc!
Tot imi trebuie skimmer si am sa-mi iau, ce sa aleg dintre fluval sea protein skimmer, tunze 9004 si tunze 9002, am multa materie organica in apa, maine fac un schimb de apa, curat matrixul si schimb carbonul ultra activ.
Le-am asezat bine, acolo erau de abea ca le legasem, plus ca din ele iese tensiunea de 3w.
I-ati spus, plus ca in multe articole despre acvaristica marina se subliniaza ca metalele sunt daunatoare nevertebratelor, dar cine sa citeasca asa ceva, ce ,e important!
Scuze de off topic.

Ai renuntat?, ce se mai aude?
Stiu, si de-o electrovalva, nu?
Am inteles, atunci o sa-mi iau o butelie de 2 si ma tine mult, cred ca ma poate tine si un an la o bula/3s?
Ps: filtrul dennerle am realizat ca este cam mare, de aceea am optat pentru un hang on Aquatic Nature Flow 60, care e un filtru mic si silentios, si acvariul il voi tine pe masa din sufragerie, impreuna cu lampa care va fi bagata intr-un suport bricolat de mine si in spatele televizorului v-a fi butelia de co2.
Pot sa iau de 2kg, da daca ii micsorez debitul de co2 nu am riscul sa explodeze?
Si, ca tot ma enerveaza upgrade, nu cred ca o sa am ce face cu o butelie de 2 kg la un paludariu de 2 metri cubi, 1/3 apa, v-am spus la ce sa va asteptati, paludariul il voi face la vara, adica o sa mi-l faca domnul Mihai care e maestru in asta: http://www.reporterntv.ro/stire/spectacolul-vietii-un-tanar-a-adus-un-colt-de-jungla-la-constanta
Ce parere aveti, e suficient pentru micutul asta sistemul co2 dennerle bio 60 sau sa investesc intr-un sistem cu co/2 presurizat ceva in genu tropica nano?
Pentru iluminare iti recomand leduri, o lampa cu 15 leduri de 3w, daca vrei iti dau pe pm datele de contact al domnului Dorin care se ocupa cu lampi led, am lampa pe care ti-am recomandat-o si sunt foarte multumit!
Piatra vie are colegul Eleven de vanzare!
Vand sau schimb:
Bazin 30/30/35 cm nezgariat din sticla de 4 mm-40 lei
Lampa aquatic nature solar duo boy 13w-120 lei
Filtru hang on classica 3- 30 lei
Filtru hang on aquael versamax fzn 3-120 lei (disponibil dupa sarbatori cand termin sumpul)
Pompa aer resun ac 9002 -20 lei
Preferabil schimb pe corali, echipamente acvariu marin, nevertebrate marine, orice tine de acvaristica marina.

Acolo erau exact dupa ce le-am facut, acum le-am asezat, o s acumpar cleme, ms!
N-a fost cine stie ce tragedie, masina avea 9 ani, era naspa deca era noua!
Poze cu lampitza:
" alt="image" />
Poze, scuze de calitate, sunt facute cu telefonul si apa era tulbure de la umblat prin acvariu si nu am sters inca geamurile, nu am pozat toti corali, pana acum nu am avut pierderi din cei vechi, de cand am cazut no3 pulsing xenia nu se mai deschide, de ce?
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
Bobi Brasov wrote:Ce inseamna a exploda ? Ma indoiesc ca masina ta a ramas fara repercusiuni ! Oricum ai lua-o e un recipient sub presiune !

A ramas cu repercursiuni, de asta am si schimbat-o, se indoise tabla si la spalat se inunda si portbagajul, plus alte prostioare, in drum spre Topreisar ( un sat) cand ma duceam sa iau porcul pentru iarna de dupa intamplate, a murit electromotorul si s-a oprit in camp, tractatul la Constanta a fost mai scump decat reparatul!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: