Eu zic, asa dupa acareturi, ca daca te scapi de buretii aia, bagi ceva piatra de recif, chiar si uscata......te primim cu bratele deschise.
Sa nu-ti faci griji de lampa, se preteaza si la marine, trebuie sa schimbi doar neoanele de verzaturi cu ceva mai pe albastru Sa vezi domnule ce lumina frumoasa in camera seara....spectacol
Pentru un numar de leduri care sa incapa pe suprafata lui (maxim 4 cred) face fata cu siguranta.
Daca vrei sa pui mai multe in jur, trebuie sa te folosesti de un element de legatura (de preferinta din cupru) care sa fie capabil sa transfere caldura emanata de leduri suficient de rapid catre radiator, altfel ledurile se supraincalzesc/ard.
Dupa cateva zile de betii si alte porcarii traditionale am desfacut menghinele si iata produsul finit care acum asteapta sa ia calea Timisoarei (se aude mare mester CNC-ist )
Se aude, mai tare se poate dar mai clar nu
Dupa ultimele poze pot sa spun ca va fi cel mai frumos bazin din pal pe care l-am vazut Asta da proiectare "old school"
Blue, da tu o fuga pana la Ciprian si arde-i niste poze, ca esti aproape Dar nu-l intrebi, nu zici nimic, intri si faci Daca comenteaza ceva spui ca te-a trimis comitetul
Frumosi pestani, apa limpede, pereti curati, piatra misto......e cum trebuie Am sesizat ca ti se cam freaca de pietre Hepatus-ul....sa fi atent la el.
In rest
La mine e singura metoda care a functionat cu adevarat, sa vedem pe viitor daca vor mai apare, cu siguranta nu voi mai introduce fragmente decat dupa o carantinare ca la carte.
Si o veste buna am sa dau doritorilor, am reusit sa pescuiesc din bazin 10 pui de Berghia, la mine au facut treaba extraordinara aproape ca nu mai vad Aiptasia.
Pret 75 RON/bucata, ca-n Anglia