[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Degeaba-l ajuta acu`, eventual cu Acropore, Montiporele-s ca si halite, noi noute sa fie stock
Poate ne spui si noua de unde credeai...sursa
Au scris mai multe persoane, chiar si pe acest forum, despre monti nudibranch, unul dintre patiti este chiar "vecinul" tau Ciprian din Constanta, era bine daca te informai inainte, acu-i tarziu.
Asta-i motivul principal pentru care exista forumurile, poti pune o intrebare INAINTE !, GRATIS !
Dupa e...cancan....
Cel mai vinovat in povestea asta esti chiar tu, ar fi trebuit sa sti deja ca nu trebuie sa bagi in bazin corali infestati.....nudibranchi montiporei sunt cei mai de temut daunatori de care scapi groaznic de greu, in cele mai multe cazuri doar dupa ce nu mai ai deloc montipora si mor de foame.
Superb!, imi place la nebunie cardul foarte dinamic
Sper ca face background-uri si pentru marine , tre vizitat nenea`
Nu o spun ca sa demonstrez ceva...folosesc linia Red Sea cu toate componentele de la nutri?ionale, color ?i elemente ?i daca-mi aduc aminte bine, chiar tu e?ti cel care m-ai înv??at cu ele. Acu, dac? m? crezi sau nu...eu tot pe partea stâng? dorm
Ce sa zic....eu am peste un an de cand n-am mai facut schimb ci doar adaugarea pierderii de salinitate la folosirea apei pentru impachetarea coralilor.
Zic ca merge si fara schimb....
Auzi, da sa te duci la Kiru sa iei un butoi de la "instalatie" in care sa faci apa si sa o lasi peste noapte pentru a se incalzi......nu-i idee buna ?
Cu ocazia asta mai depanati ceva amintiri si ne mai povestesti si noua ce mai face ca vad ca el s-a dat la fund rau
Am eu un picior de scaun, esenta tare, ar arata la fel ca radacina aia postata de Gabi
Incearca sa dai si o explicatie logica la cum de ai reusit sa te lasi de "floricele", eu n-as reusi nicicum, le visez noaptea

Si una pentru Batman !

image
Multumesc.
Am sa ma ocup personal de nervii tai, intentionez sa schimb bazinul asta cu un 140x60x50 cu vedere din 2 parti
Saru`mana la toata lumea !
Un mic teaser

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Nu caut nici o scuza desi au si cateva petshop-uri faine rau
Mi-ar face mare placere sa sustin economia romaneasca doar sa produca
Nu le-am pus doar intrebari, le-am trimis desene
Am pus intrebarea si celor de la glassexpert.ro
koala wrote:Eu zic sa uiti de treaba cu geamul indoit.

Tu sti ca mie daca-mi trage curent in freza raman blocat pana am certitudinea ca nu se poate.
Daca o spui din considerente de securitate, te ascult cu cea mai mare placere dar pana atunci iote:

https://www.magerglas.at/de/produkte/gebogene-gl%C3%A4ser/

Primul punct zice asa:

1. Zylindrische Biegung (mit geraden Verlängerungen)
Grenzmaße, mögliche Glasdicken und Glastypen werden in gemeinsamer Abstimmung nach fertigungstechnischer Prüfung bestimmt.
image

Adica in traducere libera:

1. Indoire cilindrica (cu extensii drepte)
Dimensiunile limita, posibile grosimi si tipul de sticl? sunt determinate pe baz? examinarii inginerilor de produc?ie.

Si fabrica e tocmai in Viena, adica la 5 ore de mers distanta din Timisoara iar daca ma gandesc cat dureaza sa ajung la Bucuresti ......

Am trimis ieri mail la toti producatorii de sticla pe care i-am gasit online in Romania, printre care se numara si cei din Buzau, am primit deja raspuns negativ de la cativa, curbeaza doar sticla pe intreaga suprafata si raza constanta, atat.
Fabricile de la noi curbeaza o coala de sticla pe toata dimensiunea ei si raza constanta, ar arata urat, zic eu sa fie confectioanata din 3 elemente cu 2 lipituri, asta daca nu-mi dati vreo idee pentru lipirea celor 3 elemente fara sa se observe cat de cat si cu securitate garantata de 999%
Dupa dimensiuni este......o coala de sticla indoita
Ca sa fiu mai explicit

image
image
Dragi tovarasi si pretini, vin si eu cu o intrebare strategica: Aveti idee care producator, prelucrator, etc. din Romania poate indoi o bucata de sticla la 90, 45, etc. grade astfel incat sa rezulte un colt cu raza mica ?
La noi nu l-am gasit, poate ne aude cineva care sta-n Cehia

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: