[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Pai....ori beau bere impreuna toti 4.... ori 2 schimb cu 2 Percula, daca intre timp exista doritori, sa dea un semn
Echipaj nou, de negrii

Monteaza mansarda, sa aiba si testoasa unde se odihni ))
Geotextilul se pune direct pe sol iar deasupra folia iazului, in mod normal apa din interiorul iazului nu ajunge in contact cu materialul ci doar apa de ploaia, freatica, etc. decat daca este gaurita accidental sau natural.
Am vazut ca-s de diferite culori, sper sa nu se dizolve colorantul, voi face oricum si un test preventiv.
Materialele geotextile folosite la construirea iazurilor contin substante care se pot dizolva in apa ?
Ca sa ma intelegeti, nu sunt adeptul folosirii ciorapilor si nu vreau sa-i folosesc.
Ma intereseaza materialul ca atare pentru o alta aplicatie, aveti idee din ce-i facut sau de unde pot achizitiona material dinala ?
Eu zic ca daca-i vorba de marine nu-i pacat, cu siguranta la volumul asta va fi cel mai tare din Romania ;)
Succes, orice ar fi !
Nu, dinaia din tesatura densa mi-ar trebui.
Aveti idee de unde pot cumpara 4 corapi mari ?
Ti-o raspuns el ! , doar ca el nu stie ca-i facuta deja
Drept ii ca si mie-mi place iar dupa Mugurel nu te lua la carcoteala, clar il roade invidia
In rest ....
Nu-mi vine alt raspuns decat asta:

Sper ca te coafeaza descrierea
Da un click pe link-ul de mai jos.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2013.page

Rasfoieste forumul, ai informatie cat cuprinde
Ti-as recomanda sa incepi cu un acvariu marin, mie-mi pare mai simplu
Noroc
In locul tau as fi mandru Roni
Frumosi pestani, recunosc
Si mie-mi place, arata foarte bine
Data viitoare, cu cea mai mare placere, acu` e preluata deja de Mosu`, ala Craciun
Multumesc Lucian.
La mine nu s-a manifestat nicicum, n-am observat nici o modificare si crede-ma ca-mi belesc ochii minim juma de ora zinic in bazin. Pur si simplu am gasit dimineata 2.
Ofer gratuit pentru proiect suruburile de montaj pentru vita de vie, material plastic...se intelege )
Veste buna

image

Lucian: ti-am editat eu link-ul pentru ca era gresit si nu se vedea poza

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: