[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cingo171179
Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179

multumim koala
scorpinule merge de pe maul marii , dar vroiam ce va mai alb

Ar159
praf de marmura ? in acvariu?
multumesc

nu avem Hornbach la constanta
ce fel de nisip
1 http://www.aquariumprest.ro/products.php?1173&cPath=47

2 http://www.nevertebrate.ro/Nisip-JBL-Sansibar-White
ce spui de un filtru on top ,

uite un link

http://www.aquariumprest.ro/products.php?870&cPath=49

nu te uita la pret
pai asa era fara picor pe mijloc in partea din fata

tipul de la care l-am luat avea un acvariu de 350l pe el 150*38*55

pana fac rost de sticla pt acvariu poate ii trag osudura pe mijloc
am cumparat un stand pt viitorul acvariu

dimensiuni 150L*40l*77h teava retangulara 50*30*2.5
pret 100 ron

intrebare placa de pal pe care va sta acvariul poate sa fie de 46 cm latime, la fel si latimea acvariului(46 cm)???(cate 3 cm de fiecare parte?
temperatura ridicata a apei accelereaza metabolismul, iar in cazul femelelor gestante declanseaza un "avort spontan"
am raspuns l-a intrebarea colegului, si am atras atentia asupra unui sfat oarecum gresit

in mai toate articolele se recomanta o valurire usoara a apei, deci balanta inclina spre sfatul dat de stefan

uite si un copy paste

Bettas should be soft, warm, with a neutral to slightly acidic pH. Water movement should be kept to a minimum,
larry tu ai sta o saptamana fara sa aerisesti camera?

este adevarat ca beta are acel labirint care il ajuta sa respire, dar aici e vb de calitatea apei, si sa acorzi conditii cat mai bune acelor vietati
ufff

cam greu cu cotitu de la munca la ora 4

dar trb sa o rezolv cumva

si inca o intrebare :ce fel de teava retangulara sau patrata trb sa folosesc la constructia standului?

1 20X20X2X6ML

2 25X25X2X6ML
multumesc mult koala

am incercat sa ajung la o fabrica de termopane. (cica ar fi singuri din oras care comercializeaza sticla de la 6 mm in colo) evident la 5.30 era inchis

sper sa aflu ceva date la telefon
chiar nu ai 'niste' tubulete in forma de L (coturi)
daca vei pune un spray bar vei putea umple cavariul pana la marginea capacului, presupun ca acum daca il vei umple va curge apa pe langa margine acvariului, (la modul cum este reglat filtrul acum)
cumpara un spray bar pt filtru respectiv

nu cunosc specificatile filtrului dar cred ca este cam mic, recomandat ar fi un filtru extern , sau doua interne, sau un intern mai performant
in nici un caz nu se pune problema unui "mare african" la constanta

dimensiuni maxime ar fi 150*50*50
dupa mai multe cercetari s-a descoperit un nou tip de musuroi
partea cu latimea si cu "Bigger is better" am 'pricipito" inca de la inceput cand mi-ai vb despre ciclide

cu procurarea sticlei am eu prb

dupa cum ai vazut am cautat cat mai multe variante
nu am spus ca nu se gasete doar ca eu nu am gasit, am fost si cei ce fac geamuri termopan

in constanta nu "vinde" nimeni "ponturi" legate de acvaristica

aici totul este la supra pret. cacamas in ea de mazarania
vreau sa achizitionez un acvariu si am urmatoarele oferte disponibile

1 achizitionare nou 190l (120*40*40) brut geam cristal fund 8 mm restul fetelor sticla de 6mm cu ramforsari , marca ocean free pret 270 ron

2 confectionare acvariu la un nene 130*40*40 sticla de 8mm cu capc sticla, pret 400 ron

3 achizitionare acvariu 150*38*55 SH pret 200 ron

4 confectionarea uni acvariu 125*45*40 de catre mine cu sticla de 6mm (de 8 inca nu am gasit) , fund dublu ramforsari in H, pret aproximativ 160 ron

acvariu il voi popula cu ciclide

Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
Go to: